Score 10

It was super inspiring and with a lot of real examples.

Score 8

Trainingsmaterialen: de sheets zijn het enige houvast (figuurlijk). Ik zou verwachten dat er ook letterlijk houvast (bijv. een werkboek) zou zijn.Quiz-elementen lijken van meer waarde/nut dan de verschillende oefeningen waar je uiteindelijk relatief weinig mee doet.

Score 10

Nice examples to demonstrate the concept of lean.

Score 8

Geen toevoegingen. Was fijne training en afwisselende vormen

Score 10

Misschien iets minder pauzes?

Score 10

Super waardevolle training en erg inspirerend om ermee aan de slag te gaan bij mijn werkgever en in de toekomst

Score 10

6 days in 3 weeks was a bit too intense pace, I'd prefer to have more time between sessions to absorb the knowledge.

Top!

Open. En intetactief. Zo houden

Score 10

Super geregeld, trainer, training en locatie top

Score 10

Prima verdeling met info, filmpjes en uitwerking door samen te doen. Nog energie over

****

Score 8

Misschien toch ergens een naslag werkje? Bv de voorwaarden voor succesvol lean

Score 4

Veel minder lange kennismakingminder gericht op de geschiedenis van Lean/Six SignaToepassingsgerichter op het onderwijs, inzoomen op de pijnpunten in het proces bij AIMSneller door de stof heengaanMinder "oude filmpjes" het filmpje van de broodroaster is erg bekend en inmiddels ook wel oudbollig. Workshop achteraan op dezelfde case is niet echt informatief

Score 6

Meer zelf aan de slag

Score 6

Maak het concreet

Score 10

Voorstelronde duurde te lang tov totale duur training.

Score 4

Activeren voorkennis en meteen beginnen met iets doen. Mensen aanzetten zodat ze informatie kunnen verwerken en delen. Nu is het veel slides.....

Top!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.