Score 8

Zorg voor meer regionale trainingen.De ingewikkelder onderwerpen worden op dag 5 behandeld. Dit maakt het moeilijker om goed te begrijpen voor het eind van de cursus.

Score 10

Top: Goeie praktijkvoorbeelden en interactief.Tip: iets langer stilstaan bij de rekenvoorbeelden

Score 10

Meer oefeningen tussen de dagen door. Zou best meer feedback willen op theorie toepassen in huidige werksituaties. Zeker ook meer oefenen met de statistiek (niet alleen minitab)

Score 10

Goed uitgelegd en een goed motiverende les

Score 10

was heel leuk en interactief

Score 8

De training als positief ervaren met leuke beeldende voorbeelden. Lekker interactief

Goede training

Score 10

Lekker interactief, houden zo!

Het examen niet aansluitend

Score 8

PowerPoint vond ik op sommige punten onduidelijker dan de posters die gemaakt waren. Ik mis wel dat we geen boek tot beschikking hadden. Zou een extra zijn als je bij de oefen examen en de huidige examens ook feedback krijgt waarom je antwoord verkeerd is of hoe er gedacht is waarom antwoord x goed is of hoe de berekening gedaan is. Een lijst van afkortingen is handig! Posters vond ik wel echt top! Leuke interactieve sessies waar veel ook in gemaakt moest worden en uitgewerkt. Misschien wat meer tijd om ook foto’s te maken van de opdrachten zodat je wat makkelijker voor jezelf kan terugkoppelen voor jezelf wat je allemaal gedaan hebt.

Score 10

Prima geregeld allemaal, alleen jammer dat Willem-Jan helemaal onderin het lijstje staat :)

Score 8

Examen dag volledig scheiden van een les dag.

*****

Score 10

Vind het een leuke interactieve training.

Score 8

In dag 1 zou ik graag wat meer praktijk terug zien.

Score 8

Praktijk testen mbt ikeaballen en filterfabriek waren verhelderend

Score 10

Ik vond het oprecht interessant . Complimenten voor Rogier. Je wist ons te boeien .

Score 8

Voorbeelden zoveel mogelijk gericht op doelgroep

Score 10

Wellicht in het begin van de cursus iets meer aandacht voor wat je in Mijn bureau Tromp allemaal kunt vinden (zoals de e-learnings, proeftentamens en templates etc.). Was niet bij iedereen bekend dat dit bestond.

Score 8

Ik vind de training zeer waardevol. 3 blokken van 2 dagen in 6 weken heb ik ook als prettig ervaren, zodat de leerstof ook verwerkt kon worden. De afwisseling tussen theorie en opdrachten is erg goed. De trainer is uitstekend in staat om vragen op een net even andere manier/antwoord te verduidelijken

Score 10

Koffiefilter spel zou ik erin houden. Gebruikte voorbeelden zijn enerzijds heel duidelijk, maar transleren niet altijd makkelijk naar digitale processen.

Score 6

Meer voorbeelden over eigen gebruik.

Score 8

I would like to see/hear some examples on how to use the lean methodology specifically in our highly regulated field (medical products / biotech).

****

****

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.