Op dit moment geen tips

Zeker dag 4 was een zware dobber, overige dagen waren top

Score 8

De sheets kunnen wat makkelijker ingericht

Score 10

Wat ik voornamelijk leuk vond van de trainingsdagen was de afwisseling van theorie en praktijk !

Score 8

Het was een goede cursus dag

Score 8

Het laatste deel van de middag slaat de vermoeidheid bij de meeste toe. Misschien dit laatste deel nog interactiever maken zodat bij de les blijven makkelijker is.

Score 10

Geen tips, tops: inspirerende training.

****

Score 8

Pas de stof wat meer aan op de soort organisatie. Bijvoorbeeld wij doen geen productiewerk dus de rekensommen zijn minder van toepassing.

Score 8

Nog iets meer praktijk voorbeelden gebruiken voor herkenbaarheid.

Score 10

Ga vooral zo door, Brenda verstaat haar vak en geeft op een duidelijke manier de informatie over

Score 8

Aanvang de agenda laten zien incl pauzes

Score 6

Maak een praktijk opdracht onderdeel van de training, in ieder geval als voorbeeld

Score 8

Top: duidelijke voorbeeldenTip: iets minder voorbeelden zodat de theorie iets meer naar voor komt

Score 8

Iets concreter in stofInteractieve manier van training is erg leuk

Score 6

Mag iets interactiever en echte voorbeelden vanuit de praktijk laten zien.

Score 10

Geen, vond het erg leuk.

Minder werkvoorbeeldeb

Minder dia’s

***

Score 6

Meer praktijkvoorbeelden uit de eigen of vergelijkbare organisatie.

Score 8

Ik mis een stappenplan, een overview om het hele proces beter te begrijpen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.