Score 8

Voorbeeld casus kunnen gebruiken binnen het bedrijf om op management lean te kunnen aankaarten en onderbouwen om meerwaarde in te laten zien.

Score 8

Gerichtere oefeningen. De games hebben te veel vage leerdoelen.

Score 10

Geen echte op en aanmerkingen. Er waren wel sheets toegevoegd aan de presentatie die nog niet in de leeromgeving staan, maar dat wordt gefixt.

Score 6

Het zat nu teveel op productie processen, langdurige repeterende taken. Had graag maar voorbeelden gezien van het verbeteren van een proces om nieuwe projecten op te zetten en continue te verbeteren. In plaats van het postnl die levenslang pakketen bezorgen.

Score 8

Blijf vooral die interactieve oefening in de training steken om op een iets luchtigere manier een toepassing ervan te mogen ervaren..

Score 8

Meer links naar andere bedrijfsprocessen: marketing, business intelligence

Score 8

Bekijk de sheets nog even goed. Hier en daar wat slordigheden. Sommige vragen in het tentamen vond ik onnodig misleidend

Score 8

Meer activiteiten waarin het praktijkgedeelte meer leeft.

Score 8

Kloppende sheets met volledige tekst. Chronologische volgorde van verhaal. Examen baseren op behandelde materie

Score 10

De presentatie beknopter. Is nu veel hetzelfde. Wat fijn is om meer praktijkoefeningen te hebben en ‘huiswerk’ om te oefenen met de tools. Maarten heeft hier tijdens de cursus goed op ingespeeld en invulling gegeven aan onze wensen.

Lokaal van Gogh was koud

Score 10

Inspirerende training dat mij een goed beeld heeft gegeven over lean six sigma. Combinatie interactiviteit en aantekeningen maken soms wat uitdagend. Boek komt hierbij goed van pas, een korte wrap up met key takeaways kan hier ook aan bijdragen. Mijn feedback was was uitgebreider, helaas kreeg ik deze foutmelding bij het insturen: token expired (venster te lang open gehad). Handig als de tekst dan wel behouden blijft..

Score 8

De oefeningen spannender maken. Dit zijn nu momenten dat de energie niveau’s behoorlijk zakken.

Score 10

Was onwijs leerzaam en leuk

Prima training!

Score 10

It was so dynamic and gaves motivation to keep learning about the belt projects

Score 8

Cursus kan ook in 4 dagen. Uitleg, spelletjes som te langdradig. Examen aan het einde van de dag.

Score 8

Mag nog meer interactief , vindt de cursus zeer leerzaam

Meer quizzen en herhaling

Score 6

Ik vind het vrij langdradig en uitgerekt. Het voelt alsof de hele training in 2 dagen gegeven kan worden met het examen aan het einde van de 2e dag. Het stuk verandermanagement na het examen voelt overbodig en nutteloos. Mensen zijn al klaar met de training en zitten er (voor mijn gevoel) niet meer op te wachten.

Score 8

De quiz in de ochtend van dag 5 was erg moeilijk, terwijl het examen erg makkelijk was. Dit bracht mij van mijn stuk.

*****

Nothing

Very good. No suggestions

Score 10

**** is a great coach. Time management could have been little bit better but overall super meaningful 2 days training!!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.