Zeer prettige en informatieve ervaring.

Veel informatie en inzichten gekregen om beter met verbeteren aan de slag te gaan.

Veel geleerd, duidelijk en helder

Uitstekende, interactieve training met duidelijke praktijkvoorbeelden.

Duidelijk, informatief en niet langdradig

Het was een leuke training die zowel theorie als praktijk onderdelen is die goed zijn gebalanceerd.

Enthousiaste instructeur

Op de manier hoe het verteld wordt blijf je hangen en geïnteresseerd. Ook de game tussendoor is erg leuk bedacht

Gestructureerd met een lolletje

Een fijne opbouw in de training. Goeie combinatie tussen denken en doen. Interactie.

Leerzaam

Leuke en zeker niet langdradige les

Nuttige cursus die mij nieuwe inzichten gegeven heeft.

De Yellow Belt cursus heeft mij nuttige inzichten gegeven wat betreft Lean Six Sigma. Hierdoor ga ik kritisch kijken naar mijn eigen werk en taken, om te zien wat er verbeterd kan worden!

Leerzaam training

Ik Volg die training met enthousiasme

Verhelderend

De tijd nemen om over lean te denken. Communicatie/terugkoppeling zeer belangrijk. Tijdens de training veel praktijkvoorbeelden gezien die ik zelf ook tegenkom. Hoe daar mee om te gaan is wel leerzaam.

Prima uitgelegd

Door goede voorbeelden te geven en het ook over de werkzaamheden te hebben die we zelf uitvoeren.

Interessant en leerzaam!

Veel herkenning in bepaalde situaties. Beter nadenken over processen tijdens opdrachten

Positief verrast

Duidelijke uitleg. Helder verhaal.

Praktische cursusdag

Eerste kennismaking met lean wetken

Duidelijk praktijk gericht.

Goed, duidelijk

Zeer leerzame Lean Six Sigma Green Belt Training

Interessante leerstof, direct toepasbaar in de praktijk, op een prettige manier en goed tempo behandeld. Uitgebreide set materialen en templates, uitstekend naslagwerk.

Goed georganiseerde Curus!

Goede cursus op een uitstekende locatie. Veel relevante kennis opgedaan die toepasbaar is binnen de organisatie. Leuk en leerzaam om dit samen te doen met deelnemers vanuit verschillende werkvelden.

Goede training met goede uitleg en goede voorbeelden

Goede training met goede uitleg en goede voorbeelden. Heel blij met geleerde onderwerpen en zin in om te gaan gebruiken in mijn werk.

Leerzame cursus voor verandering

Heldere informatie, voldoende informatie. Soms iets te veel randzaken. Opdrachten tijdens les veel te lang:

Super gedaan. Veel van je geleerd.

Met veel interactie op een leuke manier de stof gebracht.

Leuk en informatief

Leuke lessen met veel interactie waardoor je "speelserwijse" toch wat leert.

super duidelijk

Goede uitleg en voorbeelden

Een zeer positieve ervaring.

Mijn ervaring zou ik omschrijven als inspirerend, motiverend en bevestigend. (Naast het leerzame uiteraard.) De training bevestigde mijn perspectief m.b.t. het nut van efficiënte processen en het continu te willen verbeteren hiervan. Verder heeft het ook mijn perspectief verbreed m.b.t. hoe verbeteringen aan te vliegen met de daarbij behorende tools. De trainer was top, erg benaderbaar en had aardig wat geduld met onze groep. Hierbij wil ik ook naar hem mijn dankbaarheid uitspreken.

Mooie kennismaking met Hoshin Kanri.

Het was een goedverzorgde masterclass qua accommodatie en lunch. De ochtend werd besteed aan algemene kennis en wat mij etreft hadden we sneller over kunnen gaan op de verdieping in Hoshin Kanri. Het gebruiken van het model was in de middag fijn om te doen. Hier had meer tijd voor mogen zijn. Een uitgewerkte casus die van goede kwaliteit is zou zeker helpen om een beter beeld te krijgen. Tip om de basiskennis beter te borgen is om vooraf al wat leesvoer te krijgen om te bestuderen. Dat maakt dat je sneller de diepte in kunt.

Ongedwongen

Ik vond het een prettige training. Wel soms moeilijk/rommelig door de hoeveelheid termen die genoemd worden en de onderlinge relaties. Opbouw van de theorie. Hier ben ik zelf ook debet aan omdat ik de theorie niet tot me had genomen. Dat was makkelijker geweest.

Moeilijk als je vooraf onbekend mee bent.

Vond het best ingewikkeld, examen viel ook niet mee. Heel veel stof, met evenveel afkortingen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten