Helder uitgelegd.

Fijne trainer. Een verfrissende afwisseling van theorie en praktijk.

Vermakelijk

K vind het interessant maar het niveau verschil in de groep was erg groot.

Geweldig leuk

Leuk

Erg leerzame en leuke opleiding

Goed toepasbaar in de praktijk

Goede training, mis een logische structuur

Cursus waarin (erg) veel aan bod komt. Voor mij was alles nieuwe stof. Door de vele onderwerpen en het hoge tempo miste ik lang de structuur. Ik snapte tot aan dag 5 niet precies waarom ik met bepaalde dingen aan de slag was. Uiteindelijk kwam dat goed.

Duidelijk, helder, prettig en goed geregeld

De training is interessant, praktisch gericht, veel theorie waar duidelijk doorheen gelopen wordt. Prettige setting als groep en groepsgrootte en prima accomodatie.

Prima!

Wel iets te gemakkelijk over het Six Sigma gedeelte gedacht, niet echt toepasbaar in mijn organisatie.

Zeer leerzame en praktijk gerichte training

Ik vond het een zeer leerzame training. Veel geleerd, goed gelijk toepasbaar.

Prima opleiding

Prima trainer Goede trainingsopzet en documentatie. Zowel via MijnBureauTromp als de slides en games.

Pakkend en veel raakvlak met zowel theorie als praktijk

Het zou leuk zijn als je vanaf dag 1 met een casus aan de slag gaat en dan aan het einde van de training alle fases hebt doorgelopen binnen 1 (fictieve) casus

Toepasbare kennis opgedaan

Goed om ervaringen met andere cursisten te delen, veel variatie in deelnemers, goede groeps grootte. Goede afwisseling tussen theorie, praktijk en uitwerking

Goede combi tussen praktijk en theorie gegeven door een enthousiaste trainer

Goede verhouding praktijk en theorie Veel simulatie spellen Fijne locatie Enthousiaste trainer met erg veel praktijk kennis. Leuke groep met verschillende ervaringen Quizzen aan eind van de dag

Afwisselende training

Dagen waren goed opgesplitst in stof, games en koffie pauzes.

Fijne cursus en veel geleerd

Ik heb veel geleerd. Fijn om via de principes van Lean te krijgen met ondersteuning van six sigma

Goede training

Zowel qua inhoud, groepsdynamiek als organisatie een geslaagde training.

Prima cursus, fijne professionele trainer

Fijn

Lean Six Sigma is een nuttige toevoeging aan ons bedrijf

Al enige ervaring met begrippen e.d. uit de Lean Six Sigma en wel met het één en ander gewerkt. Desondanks veel geleerd, goede herhaling gehad en een leuke tijd beleefd.

De cursus vond ik meer data-gestuurd dan ik had verwacht

Tijdens de cursus werd er voor mijn gevoel veel gefocust op data, ik had verwacht dat er meer zou worden gefocust op verandering en verbetering zonder data.

Leerzame uitdagende ervaring

Zie bovenstaande

Het was leerzaam

Moeilijk

Leerzaam

Zeer kundige vriendelijke leraar

Score 7

Ik ben tevreden. Soms is niet altijd alles duidelijk.

Hele leuke, afwisselende en leerzame dag

Leuke training, informatief, afwisselend, leerzaam, meer inzichten gekregen die ik graag in praktijk wil doorpakken

Fijne dag met een duidelijke uitleg van de stof

Fijne dag met een duidelijke uitleg van de st

Super!

Leuke energieke trainer. 6,5 uur ging zo voorbij

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.