Uitgebreide en nuttige informatie wat mijn manier van werken binnen de organisatie gaat verbeteren

Ik heb de training als zeer nuttig ontvangen. De theorie biedt duidelijke kaders om met probleemvragen aan de slag te gaan en op te lossen. De manier van werken vond ik erg prettig, theoretische stukken in combinatie met het gelijk kunnen toepassen. Daarnaast werkte het extra motiverend, omdat de opgedane kennis veelal direct gekoppeld kan worden aan dagdagelijkse werkzaamheden. Ik geloof dat ik met de nieuwe manier van werken mijn functie kan versterken en hiermee meer impact kan maken binnen de organisatie.

Super interactief!

Leuk interactief, actief en interessant. Daar aast was rogier heel enthousiast met vertellen.

Ik vond het heel leerzaam en gezellig.

Het was een leerzame training die ik met plezier heb afgerond.

Duidelijk en leerzaam

Rogier kan ontzettend leuk vertellen en legt duidelijk uit. Door de vele voorbeelden wordt alles nog duidelijker.

Leuke en leerzame cursus!

Ik heb enorm veel geleerd tijdens de interessante en ook actieve lessen van Rogier. Er was een goede combinatie van zowel theorie als praktijk voorbeelden.

Zeer goede training

Goed de stof herhaalt, tools voor de toekomst

Goede opfris cursus lean.

Sterke eerste dag. Tweede dag kon net iets beter. Tip misschien diverse oefeningen met de groep.

Positief, ondanks de minder eenvoudige implementatie binnen de bouwsector

Duidelijke verhalen, voorbeelden. Presentaties hadden een goede structuur. De games en oefeningen waren allemaal nuttig en hadden toegevoegde waarde. Goed dat de oefeningen problemen en situaties vanuit de eigen werkervaring aanstipten in plaats van een algemene casus. Uiteindelijk is het gepresenteerde concept lastiger toe te passen binnen de bouw, maar er zitten zeker raakvlakken waarmee winst behaald kan worden.

Interactieve training

Prima introductie in lean en tools. Leuke interactieve inzicht gevende onderdelen.

Interessante cursus

Interessante cursus met goede afwisseling van theorie en praktijkoefeningen. Soms wel wat lastig om de link naar ons dagelijkse werk te maken.

Leuke methode om jezelf en de organisatie efficienter te laten werken

Voor mij is het lean werken compleet nieuw. Door deze cursus heb ik kennis gemaakt met de principes van lean en hoe dit toe te passen. Niet alles hiervan is even goed toe te passen binnen mijn werkzaamheden en/of de organisatie maar er zitten zeker bruikbare dingen tussen.

Mooie ervaring

Inhoudsvolle training in een mooie omgeving. Training op maat voor de business. Flexibele invulling tijdens de training ruimte voor inhoud op maat.

Leuke interactieve cursus

Een leerzaam en interactieve training, ben benieuwd of het in de organisatie zal landen

Leerzaam

Goede cursus en lekker praktisch

Productieve 2 trainingsdagen met veel praktische toepassingen van de Lean gereedschappen

Samen met collega’s heb ik deze training gevolgd. We kunnen hiermee direct aan de slag binnen onze organisatie.

Prima locatie/ training

Leuke training, zinvolle herhaling leanprincipes

Voldeed gedeeltelijk aan verwachting

Werd veel tijd aan visie besteed. Weinig inhoudelijk aan taken en inhoud van champion rol. Vorige training zelfde.

Heel intressant maar niet makkelijk

Stof zou met veel meer energie over gebracht moeten worden om mijn aandacht er 100% erbij te houden

Online omgeving ziet er top uit en is gebruiksvriendelijk

Goed en duidelijk omschreven

Oefenmateriaal is top

Voldoende

Interessant maar te weinig praktijk voorbeelden

Het was een goede cursus. Alleen miste ik goede praktijk voorbeelden die bij ons bedrijf pasten. De oefentoetjes waren aan de makkelijke kan ten opzichte van het echte examen.

Online omgeving is perfect

Sheets en oefenvragen helpen enorm

Prettige ervaring

Prettige ervaring , leuke stof en opdrachten.

Duidelijke training

Duidelijke training met veel praktijkvoorbeelden.

Hele fijne uitleg en veel geleerd

Leuke en leerzame training

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.