Interessant en inspirerend

Ik heb veel nieuwe begrippen geleerd en hoop ze in praktijk toe te kunnen passen.

Een fijne en leerzame ervaring

Na het volgen van een meerdaagse training is mijn verbreding en verdieping succesvol afgerond.

Prima lesmateriaal

Ik vond het leerzaam en was prima te volgen. Voldoende lesmateriaal.

Mijn ervaring is goed.

Duidelijk en met passie uitgelegd

Goed. Interessante stof. Leuke interactie. Enthousiaste docent.

Helemaal top en zeer positief

Nieuw en intens en blij met de positieve fiber en onderlinge connectie!!

Mooie cursus met veel praktisch referentiekader van de coach

Leuke en leerzame cursus dagen.

Leuk en interessante ervaring met belangrijke tools!

Belangrijke tools voor professionals. De theorie is nog maar de eerste stap, maar zeer behulpzaam om processen te analyseren.

Zeer positief en goed te gebruiken

De materie is goed toepasbaar in mijn werk. Ik pas het toe om problemen goed in kaart te brengen en de Root cause van problemen te vinden. Het volgen van de methodes haalt ook de emotie uit de conversatie.

Goede trainer, materiaal kan beter

Interessante training. 8 dagen is niet nodig. Structuur van de training kan beter. De slides kunnen beter (veel spelfouten en herhaling). Zou graag ook materiaal ontvangen Ipv alles online.

Goede praktische training

Maarten is een prettige leraar die de groep op een leuke manier mee heeft genomen door de stof. Punt van aandacht voor bureau Tromp: presentatie heeft veel spelfouten

Goede uitleg en alle tijd voor vragen!

Duidelijk uitgelegd, nu tijd nemen om het in praktijk toe te passen

Interessante cursus met veel ruimte voor praktijk

Veel theorie al gehad tijdens studie, daardoor extra blij met de uitgebreide ruimte voor praktijkervaringen van zowel Xander als collega's. Interactie werd gestimuleerd en theorie werd waar nodig uitvoerig besproken.

Goede kennisdeling van de lean stof

veel praktische voorbeelden, interactieve werkvormen en duidelijke behandeling van de inhoudelijke stof.

Leerzame, leuke, interactieve cursus!

Persoonlijk al veel voorkennis over lean (Six Sigma) door studie, maar wel een andere kijk gekregen op alle modellen. Veel interactie en inbreng van persoonlijke ervaringen door andere.

Goede mix van theorie en praktijk voorbeelden

Ruim tijd voor vragen van cursisten geeft meer diepgang in de aangeboden theorie. Cursisten uit diverse branches is een verrijking van kennis om ook eens vanuit een andere kant naar problemen te kijken

Veel geleerd

Inzicht gekregen hoe processen beter in kaart te brengen en middelen om veranderingen/verbeteringen door te voeren en vesplilling te voorkomen.

interactieve cursus

Leuke leerzame oefeningen.

Nieuwsgierig

Ik vond het een leuk inspirerende training. Met veel methodes kennis gemaakt die ik kan gebruiken in mijn werk. Wel vond ik het veel op productie gericht en lastig om te schakelen soms naar mijn eigen werkveld. Ik merkte dat ik vaak nieuwsgierig was naar nog meer leren van lean, een goed teken.

Leerzaam, opheldering en breed inzetbaar

Ik vond de theorie erg duidelijk en helder. Hierdoor kan je het goed toepassen op je eigen werk situatie. Het haalt je uit de dagelijkse bezigheid waardoor je weer even goed op je eigen business kan reflecteren. Ik vind wel dat het af en toe iets te veel details in ging van deelnemers.

Prima voor elkaar!

Prima locatie, goed bereikbaar, instructrice Carla deed het ontzettend goed, leuk en enthousiast.

Uitstekende uitleg met voorbeelden uit de praktijk, erg leuk gedaan.

Goed uitgelegd icm voorbeelden uit praktijk. Interactief en leuke 'spellen'. Geen moment gehad dat het 'saai' was.

Leerzaam

Leerzaam zou wel vervolg willen geven

Meer inzichten gekregen

Meer duidelijkheid omtrent gebruik van VSM. Benadering en omgang met sponsor is getriggerd

Hands on, direct toepasbaar

Stukje theoretische onderbouwing maar vooral hands on ervaren hoe het is om een VSM te maken. Voldoende voorbeelden en duidelijk dat je niet vast zit aan strikte regels maar vooral aan moet passen aan de situatie.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.