Leerzaam, maar moeilijk bij te houden

Er wordt te veel afgeweken van de slides en zaken worden in een rare volgorde behandeld. Dat zorgt voor verwarring. Vaak wordt de stof ingewikkelder gemaakt dan hij is. Daarbij wordt een bepaalde basiskennis van wiskunde/statistiek verondersteld, hoewel dat niet vantevoren is gecommuniceerd.

Leerzaam

Veel handvatten gekregen om op een andere manier naar processen te kijken en in de praktijk aan de slag te gaan.

Prettige vlotte cursus

Relaxte sfeer tijdens de trainingen. Bepaalde aspecten komen in de lessen niet naar voren en worden soms iets complexer gemaakt dan ze zijn. Maar met enkele uren thuisstudie is het zeker te doen. Over het algemeen een positieve ervaring met de trainer en de trainingen. Daarbij goede kwaliteit cursus materiaal om te oefenen voor het examen. Extra oefen examens waren wel prettig geweest in de voorbereiding op het examen.

Leuke training met leuke docent

Leuke groep en dynamiek met leraar

Leuke manier van leren. Veel van opgestoken!

Positief

Goed maar veel stof in 6 dagen tijd.

Leuk, leerzaam en waardevol

Tim heeft veel ervaring en dat merk je in zijn manier van vertellen, met veel enthousiasme

Interessant training met een inspirerende trainer. Tim kan veel vertellen over zijn ervaringen en vertaalt deze naar de trainingen!

Veel geleerd op slow tempo

Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Veel geleerd over lean op een logische manier.

Is good

Wos good for my education

Geweldig!

Super veel nuttige informatie gehad, alles was heel erg duidelijk en de les was ook super leuk om te doen.

Ik vond het echt een leuke en leerzame ervaring

Ik vond het zeer interessant om alle verbeterpunten van iedereen op een andere manier te horen en ervaren, heel leerzaam en zeker voor een herhaling vatbaar.

Erg leerzaam en leuk

Leuke training en vooral leuke game Veel geleerd en een fijne dag gehad

Alles ging goed. Legt super goed en rustig uit. Er is goede interactie met de groep. Luistert goed. Begrijpt en luistert naar anderen

Leerzame ervaring

Het was een aangename en leerzame dag. Leuke sfeer en elke vraag werd voldoende beantwoord!

Top!!!

Was een heel intersante informatieve dag waarvan we veel bij hebben kunnen leren Harstikke bedankt voor alle info. Mvg Faiz Jahangir

Leuk en leerzaam

Leuke afwisselend training

Laagdrempelig en niet schools

Mathijs was een fijne trainer, die veel praktijkvoorbeelden gebruikte om de soms wat erg theoretische concepten uit te leggen. Hij maakte het zo erg begrijpbaar en voor ons toe te passen in onze eigen ervaringen.

Prima opleiding

Wij hebben training gehad van Mathijs. Hij paste de training keurig aan aan het niveau van de groep. Hierdoor konden we er mooi snel doorheen.

Een leuke, open manier om kennis te maken met Lean

Ik vond het een interessante cursus. Leuke praktijkvoorbeelden die de theorie tastbaar maken. Mathijs neemt je leuk op sleeptouw, is goed benaderbaar en staat open voor discussies. Kortom; een geslaagde cursus

Leuke interactieve en leerzame training!

Door het veel aansnijden van praktijkvoorbeelden ging de theory echt leven. Daarbij kwam ook een gezonde dosis humor aan bod. Dit heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren.

Leuke en interessante cursus

Interessante cursus die door een leuke cursist werd gegeven. Hij maakte het een leuke cursus

Hele indrukwekkende dagen geweest!

In twee dagen heb ik met veel plezier heel veel geleerd! Dankjewel!

Afwisselende training en meteen praktisch toepasbaar

Actieve en afwisselende training waarbij het geleerde meteen in de praktijk is toe te passen.

Het kunnen vinden van problemen en analyseren

De introductie tot lean six sigma is duidelijk en bezit veel informatie in twee dagen die jij uiteindelijk zelf kunt toepassen

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.