Goede uitleg en verstand van zaken

Interactieve les, waar veel bij blijft. Zeker met de game elementen.

Interessant onderwerp wat met veel handvaten uitgelegd wordt

Lean is een interessant onderwerp wat ik als belangrijk ervaar. Hier wil ik daarom veel in leren zodat ik dit in de toekomst toe kan passen.

Leuke interactieve training

Ik vond het een leuke en interessante training. Wat mij betreft goede interactie met veel voorbeelden en leuke games die goed tot de verbeelding spreken.

Prettige trainingen die goed te volgen zijn.

In 5 trainingen de lean Green belt gehaald, geen op of aanmerkingen.

Erg leuke training met praktische handvaten

Ik vond de training erg interessant! Leuk om zo praktijk ervaringen te koppelen aan de theorie. Het gaat me vast en zeker helpen in de toekomst.

Erg leerzaam

Was leerzaam en goede uitleg top Ik heb genoten en veel geleerd Erg lieve Juf Carla Bedankt voor alles

De bewustwording van lean

De cursus heel duidelijk en de groep was goed samen bezig met de opdrachten

Was leerzaam en goeie uitleg .Hele lieve juf Carla.

Goede uitleg..Heel vriendelijk.

Goed uitleg

Goed uitleg.

Goede uitleg door Carla.

Uistekende uitleg

Leuke les op een speel en leerzame manier

I got a lot of information that i can put into practice

A positive experience

Prettig, het leert je lean denken wat je kunt toepassen op je eigen werkvloer

Prettig interactief leerzaam en toepasbaar in je eigen werk

Leerzaam

Goeie combi van theorie en praktijk dmv spel

Praktische start in het gebruik van lean

Interessante training voor het gebruik van lean binnen de organisatie. In eerste instantie vond ik het gebruikte experiment van het produceren van een koffiefilter wat langdradig, maar op de 2e dat viel dit op op zijn plaats en zeker een goede toevoeging. Ik kijk uit naar het naslagwerk.

Positief

Ondanks weinig nieuwe kennis voor mij, was het toch inspirerend

Ik vond het leerzaam en leuk

De verschillende spelletjes maakten het interactief. Door steeds opnieuw te spelen leerde je hoe het gemakkelijker vond

Fijne (uiteindelijk) structuur aangebracht in deze tweedaagse.

Trainster was prettig in de omgang, duidelijk van stof, ervaren en wist aan de hand van praktijk situaties helder te maken hoe Lean toe te passen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Prima training om kennis weer op te frissen

Alle begrippen, termen en oefeningen komen aan bod.

Hele interessante en bruikbare training

Duidelijk door zowel theorie en die in een praktijksetting uit te voeren. Hele prettige training.

Inspirerende cursus

Veel nieuwe methodes gezien waar in sommige gevallen we al gebruik van maken, maar op een andere wijze. Goed om op een andere manier te leren kijken naar je eigen werkwijze.

Goed tot zeer goed

Een geslaagde cursus. Veel nieuwe dingen geleerd. En een hoop om nader te bekijken / uit te werken.

Eye opening

Sommige methodes zijn ‘wel bekend’ maar nooit echt toegelicht. Hulpmiddelen en zienswijzes in het kader van lean (en six sigma) zijn nu veel helderder.

Je moet het maar durven

Een training geven is niet voor een ieder weggelegd. Vaak zit het hem niet in de kennis van de persoon, maar hoe die kennis over te brengen op je publiek. Ik vind dat dit beter had gekund, maar waardeer de poging. Trainer oogde nerveus en leek niet lekker in zijn verhaal te zitten. Het lesmateriaal was niet up-to-date (kreeg de indruk dat het niet zijne was), ook de Demo kon beter. Vervelend dat de website het niet goed deed. De begeleiding in het maken van een robot vond ik ondermaats. Haal dit uit de training of investeer hier meer in. Het is onderdeel van je verkooppraatje. Je moet het maar durven.

Interessante training

Inhoud was erg leerzaam en goed te volgen voor beginners. Onze trainer Karim kwam vrij zenuwachtig over. Er zaten wat fouten in de sheets, de demo werkte niet (dit was niet de eerste keer dat de demo niet werkte vertelde Karim) en de training ging wat onrustig. Karim gebruikte veel twijfelachtige woordkeuzes als 'weet je wel', 'een beetje', 'ofzo', 'euhm', 'soort van' en 'ongeveer'. Als hij al bij het volgende onderwerp was, vroeg hij meerdere keren of er nog vragen over het vorige waren. Hij was enthousiast en vriendelijk in zijn benadering.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.