Leuk en interessant

Leuke en interessant stof die ik gedeeltelijk herkende uit mij studie. Mathijs was enthousiast en en kon alles goed en aan de hand van concrete voorbeelden uitleggen.

Fijne training, goede trainer, veel geleerd en ook gelachen

Het was een leuke groep, ik vond het erg informatief en ik vond Mathijs een erg fijne trainer omdat hij serieus les gaf maar daarnaast ook met leuke voorbeelden en grapjes het goed kon uitleggen. En hij was voor PSV, KOMOP!

Fijne ervaring waarin ik veel heb geleerd op een leuke manier

Ik vond dat de lessen goed in elkaar zaten heb veel geleerd op een prettig manier (zonder dat ik dingen hoefde te stampen of onnodig te herhalen). Veel dingen geleerd die me handvaten geven om dit in de praktijk te brengen

Positief

Duidelijke uitleg van Mathijs, sommige onderdelen die hij zag als basiskennis konden ook overgeslagen worden na overeenstemming van de groep. In goed tempo door de stof heen en hield iedereen er aandachtig bij.

Veel geleerd in korte tijd

Door de duidelijke uitleg van Mathijs en zijn enthousiaste manier van vertellen heb ik veel geleerd wat ik direct kan toepassen op mijn werk.

In een hoog tempo certified Lean Six Sigma green belt!

Mathijs is een uitstekende docent, die alles begrijpelijk maar snel uitlegt. Bedankt voor de waardevolle dagen!

Heel interessant en leerzaam

Erg genoten van de training

Goede aansluiting met mijn huidige werk.

Erg leerzaam

Goeie training alles top geregeld

Erg leerzaam

Het is een goede manier om de medewerker bij te betrekken met het proces maar ook om meer effectief te zijn op de werkvloer

Echt wat geleerd!

Leerzame cursus dagen met een trainer die de stof helder uitlegt. Ik ben erg enthousiast geworden over lean six sigma

Leerzaam

Ik vond de cursus erg leerzaam.

Goede cursus en leerstof

Goede informatieve cursus waar ik zeker wat van geleerd heb. Leerkracht gaf ook goede duidelijke uitleg van de stof

Goed en helder

Luchtig en helder

Zeer goede uitleg

Zeer goed ervaren

Leuke opleiding met diepgang

Fijne informele sfeer, ervaren docent. Inhoud lessen goed te volgen, huiswerkopdrachten zorgen voor praktische invulling. De acht lessen zijn voorbij gevlogen.

Fijne leeromgeving en wijze van lesgeven

Prettige manier van presenteren met veel voorbeelden en interactie. Had nog wat innovatie verwacht/ gehoopt maar dat doet niks af aan het niveau van de cursus.

Veel geleerd

Goed startpunt in de lean systematiek

Snel en effectief

Fijne en duidelijke training

Goede cursus met overzichtelijk les materiaal

Cursus positief ervaren, het les materiaal bevat een logische structuur.

Toepasbare training

Goede ervaring, toepasselijk in het werkveld. Voor productiebedrijven goed toe te passen.

Fijne training met veel praktijkvoorbeelden

Ik vond het een leuke training waarbij ik vooral blij ben met de praktijkvoorbeelden die telkens aangehaald werden. Dit maakt het allemaal een stuk tastbaarder.

Stapsgewijze aanpak naar verbeteringen

In het begin lijken het veel onsamenhangende themas, maar op het eind vallen veel zaken wel samen

Leerzaam!

De cursus was heel leerzaam. Maakt dat je anders naar je werkzaamheden gaat kijken en de manier hoe je verbeteringen door kan voeren.

Toffe masterclass door Paul. Veel inzichten gekregen en inspiratie opgedaan.

Ik dacht dat ik al veel wist over prompting, maar dankzij de heldere uitleg en inzichten van Paul werk ik nu nog efficiënter met AI. Hij wist niet alleen verdieping aan te brengen in de techniek van het prompten, maar inspireerde ons ook met concrete voorbeelden en actuele ontwikkelingen rond AI-agents. Zijn advies over hoe wij deze technologie het beste kunnen toepassen in onze eigen werksituatie was erg waardevol. Een leerzame en motiverende sessie!

Peppelkade 33

3992 AL Houten