Een leuke en leerzame cursus

De cursus is met een goede afwisseling van theorie en oefeningen. Zo leer je makkelijker de fases te herkennen

Leerzaam

Geleerd om niet gelijk naar de oplossing te gaan maar stil te staan bij de stappen ervoor

Een nuttige cursus waar je veel van leert.

Ik vond het een leerzame cursus waar je veel kan leren. Peter gaf de cursus op een duidelijke en leuke manier. Ook de groepsopdrachten en de spellen waren nuttig en leerzaam.

Veel gekeerd. Fijn dat er een naslagwerk bij is om nog eens na te lezen

Leuk afwisselend en leerzaam

Ik vond het leuke, afwisselend en leerzaam training. Goede balans tussen theorie en praktijk.

Heel Leerzaam

Ik vond het heel leerzaam. Inzicht gekregen in Lean Six Sigma op een begrijpelijke en leuke (door de praktische aanpak) manier.

Fijne basiscursus

fijn om veel te oefenen, veel theorie wel in beide dagen

Leerervaring in goede sfeer.

Fantastisch! Praktische en interessante training

Een hele leerzame cursus, waarin veel aandacht werd besteed aan de praktische toepassing van de theorie. De samenhang tussen de verschillende onderwerpen was duidelijk, en er werd voldoende tijd genomen om alle concepten in de PowerPoint grondig te behandelen. De leeroefeningen waren een uitstekende manier om de theorie in de praktijk te ervaren. Onze trainer was enthousiast, vriendelijk en beschikte over veel vakinhoudelijke ervaring. Hij nam ruim de tijd om onze vragen te beantwoorden en om onze organisatie beter te leren kennen, zodat hij gerichter kon inspelen op onze vraagstukken en dilemma’s.

Een inspirerende en energieke training!

De training was goed verzorgd en voldeed aan mijn verwachtingen. Het is een prettige (en leuke) combinatie van leerstof en interactieve "games" om de theorie direct toe te passen. Op deze manier haal je het van de slides naar de werkplek. Tegelijkertijd was er ook de ruimte voor discussies en vragen.

Erg leuke training!

Ik ging vrij sceptisch in de training, deze werd verplicht gesteld vanuit onze werkgever. De trainingsdagen waren echter zeer leuk om te volgen, met name de praktische spellen tussendoor. Ik ben wel benieuwd in hoeverre ik de theorie zelf ga toepassen in mijn werk, maar de handvatten ervoor zijn daar absoluut voor gegeven door Bureau Tromp!

Goede basiscursus

Beschrijft de basiselementen van lean en six sigma goed. Theorie wordt afgewisseld met creatieve praktijkopdrachten

Een leerzame training die ik me zal bij blijven

De training is goed uitgedacht. Er wordt ingegaan op het ontstaan van Lean, de theoretische modellen en de praktische toepassing ervan.

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk en veel interactie.

Super training.

Erwin heeft het erg goed uitgelegd, met een zowel praktisch als theoretische methode.

Veel geleerd, goede afwisseling van theorie en praktijk

Veel geleerd, goede afwisseling van theorie en praktijk. Theorie na het examen is wel best pittig omdat je al naar een hoogtepunt werkt en dan het gevoel hebt klaar te zijn. Concentratie is dan lastiger

Interessant

Interessante training, we hebben heel veel geleerd.

zeer leerzaam

alles wordt goed uitgelegd

Leerzame cursus

Leerzaam

Tevreden

Is erg leerzaam ga zeker proberen om te toe toevoegen ik als medewerker

Goede cursus

Goede inhoudelijke informatie, prettige sfeer en trainer past de inhoud aan op basis van kennis van de groep. Ik vind het formaat van de PowerPoint vrij groot en lastig om op basis daarvan te studeren.

Super training met veel waardevolle inzichten

Niks aan te merken. F

Goede cursus

Nvt

Intensief!

Veel zelf doen. Massimo deed het goed. Ging af en toe wat snel. Veel geleerd.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.