Inspirerend en uitdagend

Fijne training, duidelijk uitleg, goede afwisseling theorie en praktijk, goede vertaling naar de praktijk.

Leerzaam!

Ik vond het een leerzame training, waarbij ik diverse nieuwe tools en verandermanagement onderdelen heb geleerd. Ook het uitwisselen van praktijk casussen vanuit de trainers als wel de mededeelnemers vond ik intressant. Vragen werden ook goed beantwoord en was een laagdrempelige sfeer.

Gelijk toepasbaar in de praktijk

Veel ruimte voor praktijkvragen

Goede cursus met duidelijk uitleg!

Goede lesstof aangevuld door mooie praktijkvoorbeelden.

Goede training icm prettige sfeer

Goede training icm prettige sfeer

Praktisch toepasbaar & leuke training

Leuke training met goede theorie die direct toepasbaar is.

vernieuwende inzichten

Met wat simpele visuele voorbeelden heb ik goede handvatten gekregen om mijn werk efficiënter te doen en kan ik de werkzaamheden die niet van toepassing zijn uit het systeem halen met goede onderbouwingen

Inspirerend

Het was een inspirerende training. Theorie en praktijk zijn goed afgewisseld, waardoor de theorie ook kon landen.

Goede eerste ervaring met Lean Six Sigma

Dit was een fijne training om meer te weten te komen over Lean Six Sigma. Waarschijnlijk ga ik mij wel aanmelden voor een volgende training.

Een fijne en leerzame training

Als zorgmedewerker haal ik veel uit deze training voor het verbeteren van processen op de afdeling

Een leerzame training die je je echt gebruikt in je werkveld

Leerzaam zeker voor herhaling vatbaar

Prima mix van doceren, discussie en opdrachten

Willem-Jan als docent vroeg bij aanvang van training na onze doelstellingen en heeft deze op elk j een combinatie van doceren, groep gesprekken en opdrachten interactief aan ons overgedragen, fijne vent.

Informatieve. Eye openeren herkening van dingen die ik eigenlijk al toepas

Leuke informatieve sessies. Die mij duidelijkheid geven en ook last zien welke kant ik op will met het team. En hoe wij dit kunnen uitstralen richting de organisatie.

Heel leerzaam

Op een interactieve manier veel geleerd om procesmatiger en om gestructureerde manier probleemstelling en naar (deel)oplossingen te streven. Met handvaten om team te coachen

Wederom een goede training die mij gaat helpen bij de verbeter journey

Fun elementen en de goede content zorgen voor veel goede energie. Willem-Jan heeft het onbekende op zich af laten komen en heel erg goed aangepakt.

Uitstekende training en erg leerzaam

Training was erg interactief en heeft mij goede inzichten gegeven die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks werk

Leuke en vooral leerzame dag!

Goede training met daarbij veel praktijk voorbeelden. Daarbij interactief, beide dagen vlogen voorbij en ik ga veel hebben aan de technieken die ik geleerd heb, denk dat ik deze in mijn dagelijkse werkzaamheden regelmatig ga toepassen.

Erg leerzaam!

Ik heb nog nooit een Lean training gevolgd. Willen-Jan heeft zoveel handvaten en structuur gegeven wat ik direct kan toepassen in praktijk. Hij heeft dit ook op een erg leuke en interactieve manier gedaan. Bedankt Willem-Jan

Leerzaam

Erg inzichtelijke cursus, heel praktisch gebracht doir gebruik te maken van eigen uitdagi gen

Erg leerzaam en nuttig

Een hele leerzame en ook leuke training gehad. Fijn dat we vooraf zelf doelen mochten stellen, dat die regelmatig gecontroleerd werden en dat er ruimte was om de stof aan te passen waar nodig (dit gebeurde ook echt). Leukste vond ik het koffie filter spel, ik heb met het geleerdr de dagen na de training ook meteen wat kunnen doen.

Leerzaam

Veel geleerd,

Prettig

Goede trainer en fijne trainings omgeving

Dat was heel leerzaam ! Volgens mijn, maak ik duidelijke analyses en kan ik bij mijn werk van de Lean six sigma de juiste tools kiezen . Dankjewel!

Interessant, theoretisch onderbouwd en leuke docent

Zie hierboven

Fijne open manier om met en van elkaar te leren

We hadden een fijne niet te grote groep waardoor er veel ruimte was voor vragen en tijd om moeilijke onderwerpen uit te leggen. Hier werd ook daadwerkelijk tijd voor genomen. Daarnaast was het leuk om ook door te benoemen hoe het terug kwam in ieder zijn werk om daar van te leren. Veel nuttige tools en inzichten meegenomen vanuit de cursus!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.