Veel info wordt stapsgewijs gepresenteerd

Uitgebreide, interessante achtergrond informatie. Laten zien van AI toepassingen in diverse velden. Stapsgewijze uitleg met een interactief deel.

Klaargestoomd om er zelf mee aan de slag te gaan

Duidelijke uitleg. Fijn dat we zelf konden oefenen.

Fijn om inzicht te krijgen in de wereld van ai

Weer wat nieuws geleerd

Inspirerende en leerzame dag.

Boeiend

Inspirerend

Interessante en goed georganiseerde training

Een goede training met een goede balans tussen theorie en praktijk. Veel geleerd. Daarnaast ook prettig dat de trainer veel praktijkvoorbeelden heeft. Prettig dat het niet online plaatsvindt.

Fijne trainer goede inhoud

Goede trainer waarbij theorie onderbouwd met voorbeelden en workshops goed overgebracht is

Verhelderend

Robert Paul neemt je op een leuke manier mee in de ingewikkelde wereld van AI. Hij is enthousiast en zeer deskundig!

Super interessant

Boeiende prompt engineering training, veel info en praktijk opdrachten. Stof tot nadenken.

Goede introductie op promting in chatgpt

Leerzame training, goede uitleg, prettige docent

Prima training met lekker veel praktijk

Ik heb de AI-training bij Bureau Tromp als erg waardevol ervaren. De uitleg was duidelijk en de training zette aan tot nadenken over hoe AI slim en verantwoord ingezet kan worden in mijn werk.

Helder & bevlogen

Mooie training gehad. Dankje!

Duidelijk en geeft veel inzichten

Cursus Chat GPT en Prompt Engineering laat de oneindige mogelijkheden van ChatGPT zien. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen.

Zinvol

Wel heel veel en het gaat heel snel

Interessante cursus, veel geleerd

Een zeer leerzame cursus met een fijne dynamiek. De balans tussen theorie en interactie (opdrachten/spelletjes) is precies goed, waardoor de stof snel blijft hangen. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd!

Leerzame training met theorie in balans met oefening

Een mooie basis om aan de slag te gaan met Lean en continu verbeteren. De slag naar de praktijk gaan we in de coachsessies ervaren.

verhelderend

een reis met veel herkenning, maar ook heel veel nieuwe inzichten

Zeer interessant, leerzaam en leuk, dus kortom: top!

Lean Six Sigma is een onderwerp waar ik in geloof, dus ook erg geboeid bij ben. Dat helpt. Daarnaast helpt het om de cursus te volgen met mensen die even leergierig zijn. Wat het afmaakt is een trainer die met passie en goede vaardigheden de materie weet over te brengen.

Prettige sfeer en praktische inzichten

Het was prettig om in een groep deze cursus te doen. Peter gaf veel praktijkvoorbeelden en de opdrachten waren gevarieerd en soms ook confronterend. Heel leerzaam.

Interessante training

Ik heb veel geleerd. Het was wel veel stof in relatief korte tijd

Leerzaam en helpend

Het waren vijf leuke dagen met een goede afwisseling tussen theorie en interactief. Peter is een aardige en duidelijke trainer, hij geeft goede antwoorden en fijne voorbeelden.

Op- en verfrissend

Het heeft veel weg van het oude projectmatig werken maar er zitten een aantal verfrissende nieuwe dingen in. Ook leuk om weer eens puur productiematig te kijken.

Zinvol

Vanaf het begin was de Lean Six Sigma cursus duidelijk en prettig opgebouwd. Peter gebruikte heldere voorbeelden en behandelde veel verschillende modellen, die hij allemaal goed en rustig uitlegde. Daardoor was de cursus makkelijk te volgen en prettig om te doen. Fijne trainer!

Duidelijk en praktijkgericht, met veel ruimte voor vragen die goed werden beantwoord

De Minitab-cursus was erg leerzaam en goed gestructureerd. De uitleg was duidelijk en praktisch, waardoor de theorie direct toepasbaar was. Tijdens de cursus was er veel ruimte om vragen te stellen, die steeds uitgebreid en helder werden beantwoord. Dit zorgde voor extra verdieping en een prettige leeromgeving.

Prima training. Toepasbaarheid voor mij is beperkt.

Goed gegeven training. Prima om tools en methoden allen te bespreken incl oefeningen. Voor mij levert de training niet heel veel op. Natuurlijk geeft het wat nieuwe inzichten. De project management inzichten die ik al had worden bevestigd en worden er tools aan gekoppeld. Prima gegeven. Trainer is doorgewinterd en kon de groep goed bedienen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.