inhoudelijke betrouwbare heldere advisering

Via familie ben ik bij deze adviseur terecht gekomen en ik heb deze hypotheekshop al aan meerdere vrienden aangeraden (die ook weer zeer tevreden zijn). In mijn beleving heb ik helder eerlijk en betrouwbaar advies gekregen. Er werd geluisterd naar je eigen idee�n en wensen en er werd rekening mee gehouden. ******* is zeer betrokken, heeft grote expertise en was erg goed te bereiken. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om het voor ons onbekende traject van het afsluiten van een hypotheek en de financi�le consequenties uit te leggen. Ook erg prettig was de transparantie van de hypotheekshop in de kosten en het daardoor onafhankelijke objectieve advies over de afweging voor een hypotheekverstrekker. Ook het nazorgtraject is erg goed, bijv. hulp bij belastingopgave. Samengevat: niets dan lof en aan iedereen aan te bevelen.

duidelijke en geduldige uitleg, grote nazorg.

Ik heb het kantoor bij een aantal collega's aanbevolen en een tweetal heeft dankzij ******* een huis aangekocht. Ook mijn collega's hebben een prettige ervaring eraan overgehouden.

goed advies

sinds 1994 klant van lagro. Altijd goed geholpen door het kantoor.zowel op hypotheekgebied als verzekeringen.altijd goed advies.

goed advies, geeft (on)gevraagd mening!

Blijft zoeken wat wel/niet mogelijk en gunstig is.

Heel kundig, vriendelijk en vertrouwd/betrouwbaar

Plezierig en zeer kundig kantoor. Geeft een betrouwbaar gevoel. Wordt goed geluisterd naar jouw wensen en niet andersom. Stukje maatwerk! Snelle afhandeling. Altijd bereikbaar voor (aanvullende) vragen. Wij zijn heel tevreden met de dienstverlening en onze hypotheek. Wonen met een gerust gevoel in ons nieuwe huis. Geen zorgen om onze hypotheek/woonlasten. Complimenten!

Goed!

Klantvriendelijk, correct, goede adviezen en informatieverschaffing, zeer competent.

Zeer goed, veel verstand van zaken.

Klantgericht onderzoekt meerdere opties, vriendelijk en duidelijk.

Grondzijl 4

9731 DG Groningen

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.