Zeer tevreden!

To the point, helder, correct, betrokken, snel.Geen twijfel mogelijk over zijn expertise.

Uitstekend advies op maat

Uitstekende begeleiding bij de financiering. Eerlijk en deskundig advies gekregen, zeer gastvrij en advies op maat voor mijn situatie. Verschillende opties zijn tot de detail.

Klantvriendelijk, toegankelijk, kundig

Goed geadviseerd, alles is snel en goed geregeld.Afspraken werden vlot gemaakt en vragen duidelijk beantwoord.

Goed advies en goed geholpen

Wij zijn voor de aankoop van ons nieuwe huis heel goed geholpen. De adviseur heeft voor ons alles op een rijtje gezet en bekeken wat er allemaal mogelijk was.

Snel, duidelijk, deskundig en sympathiek advies

Ik heb een duidelijk advies gekregen waarbij de verschillende mogelijkheden goed uitgelegd werden. Wat ik vooral als prettig heb ervaren was het feit dat ik altijd langs kon komen met al mijn vragen en dat ik daar altijd een goed antwoord op heb gekregen. Ik ben snel, vakkundig en sympathiek geholpen.

betrokken, goed bereikbaar en nuchter

wij zijn goed geholpen door ***** en *****. Op het moment dat de een afwezig was, kon de ander het moeiteloos overnemen, waardoor niets vertraging oploopt.Het kantoor is goed bereikbaar, alle keren dat ik belde kreeg ik altijd de juiste persoon gelijk aan de lijn. Heldere en nuchtere manier van communiceren. Fijn!

Persoonlijk, deskundig, klantgericht

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ik op een plezierige, deskundige en snelle manier van advies ben voorzien.

Zorgvuldig en eerlijk advies

Goede service en fijne samenwerking waarbij alles snel en zorgvuldig is afgehandeld. Eerlijk advies gekregen en altijd het gevoel gehad welkom te zijn. Geen vraag of mail was te veel gevraagd! Zeer aan te raden!

Pro-actief en professioneel

De adviseur heeft ons heel veel zorgen en regelwerk uit handen genomen. Zeer pro-actief en prettig in de omgang. Alles is heel soepel en aangenaam verlopen. Zeer aan te raden!

Goed, deskundig advies op maat

Vriendelijk, deskundig en eerlijk advies op maat.Altijd welkom en ook telefonisch goed te bereiken voor eventuele vragen.

A professional and trustable advisor

It's a very nice experience. I didn't worry at all thoughout our cooperation because he is professional and trustable. Everything went very well and he did a good job.

Betrouwbaar, vriendelijk en snel!

Zeker aan te bevelen. Was voor mij de eerste keer dat ik naar een adviseur ging, erg blij mee!! Het contact verloopt erg goed en vlot en heb het als zeer betrouwbaar ervaren. Het oversluiten van de hypotheek is zeer snel gegaan met dank aan de pro actieve houding van de adviseur.

Nuchtere en heldere communicatie

Gesprek en advies sloten aan bij de manier waarop wij de woning wilden financieren.

Knowledgeable and responsive

***** was quick to respond to our questions and concerns. Every step was explained thoroughly. *****showed himself to be knowledgeable and friendly during every interaction.

duidelijk en concreet advies

Ondanks drukte werd de tijd genomen toen bleek dat het handig was om een aanvraag in te dienen. Bleek achteraf een goede actie ivm oplopende rente. Duidelijke uitleg waar nodig, bereikbaar voor vragen, persoonlijk contact.

Kort, krachtig en duidelijk.

Ik ben erg tevreden over het advies van mijn hypotheekadviseur. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en wanneer ik iets toch nog niet goed begreep legde hij het nog een keer uit. Hij is absoluut niet langdradig en dat vond ik erg fijn.

Uitstekend advies!

Vrijblijvend hypotheek advies beviel goed, persoonlijke benadering, goed en passend advies. Gelijk besloten onze eerste hypotheek bij Lagro af te sluiten. Altijd helder in de communicatie, goed bereikbaar, prettige gesprekken en denkt mee met onze wensen! Binnen een aantal maanden ons nieuwbouw droomhuis kunnen kopen! Begeleiding door gehele traject verliep soepel en adviseur is erg betrokken. Al met al super ervaring met Lagro!

Goed advies en erg behulpzaam.

Ik wist welk huis ik wilde kopen in een markt buiten Groningen. De adviseur heeft me geholpen met financieel advies en ging ook the extra mile toen het op wat makelaardij zaken aankwam. Prettig contact, duidelijk, snelle reactie op vragen, betrokken en heel fijn: het meedenken. Ik heb Lagro aangeraden bij vrienden en familie.

betrouwbaar, deskundig en snel

Eind december hebben we het plan opgevat om een ander huis te kopen. Omdat we ons vorige huis ook via Lagro hadden aangekocht kwamen we weer bij hen terecht. Ideaal dat er ook een hypotheekadviseur aanwezig was. Zo konden alvast laten berekenen wat onze mogelijkheden waren. Toen we uiteindelijk een nieuw huis hadden gevonden ontdekten het goede teamwork van Lagro. En de deskundigheid van de hypotheekadviseur. Gedurende de verkoop eigen huis en aankoop nieuwe woning werden we steeds goed geadviseerd. Onze situatie was redelijk ingewikkeld, maar er is perfecte oplossing gevonden. Kortom, we zijn erg tevreden over de plezierige en deskundige ondersteuning. De communicatie was uitstekend en we werden voortdurend goed 'meegenomen' in het proces. Kortom een aanrader!

Deskundig en ondersteunend

Prima expertise, sterk in informeren, goede inzet, oplossingsgericht, goed netwerk, communicatief top en fijne ondersteuning.

Uitstekend advies met een persoonlijke benadering

Na meerdere ori�ntatiegesprekken met verschillende hypotheekadviseurs gehad te hebben, zijn wij terechtgekomen bij Lagro. De persoonlijke benadering van de adviseur zorgde voor een sfeer van vertrouwen en een uiterst prettige samenwerking. De adviseur dacht met ons mee, voelde aan wat goed bij ons paste in het kader van zekerheid of wat meer risico willen nemen en regelde wat geregeld moest worden. Toen de deadline van het voorbehoud van financiering dreigde te naderen heeft de adviseur mij gerustgesteld en een aantal keer contact gezocht met de hypotheekverstrekker. Hoewel dit contact niet nodig bleek te zijn, was het toch uiterst prettig. De toegankelijkheid van de adviseur is erg prettig. Voor ons volgende huis zou ik zeker weer naar Lagro gaan, ook al duurt dat nog vele jaren.

Nauwkeurig en kan doorpakken

Nauwkeurig, duidelijk, neemt de tijd en weet van aanpakken als er tijdsdruk op staat.

perfect advies

Ik verkeerde in een financieel ingewikkelde situatie. De adviezen die ik kreeg had ik zelf nooit kunnen bedenken.Het is allemaal definitief goed gekomen. De adviseur gaf veel vertrouwen en wist waarover hij het had. Alle afspraken werden correct en vlot nagekomen. Ik hoefde er zelf niet achteraan te zitten.

Deskundig advies, persoonlijke benadering! Top!

Via een kennis had ik al goede verhalen gehoord en na zelf wat onderzoek te hebben gedaan was ik overtuigd dat Lagro de juiste keus was. En dit bleek geheel terecht! De benadering was echt persoonlijk en deskundig, alles werd helder uitgelegd. Als neutrale partij werden alle opties doorgenomen met alle voors en tegens, hierdoor kon ik een goede doordachte keus maken. En als mij iets onduidelijk was dan werd het gewoon rustig nog een keer uitgelegd. Helemaal geweldig was het vlugge handelen en proactief meedenken zodat ik nog mee kon doen met de 2016 regeling, wat mij aardig wat geld heeft bespaard. Verbazingwekkend hoe snel alles kan gaan met een simpel telefoontje om alles vlot te regelen! Echt top!Naast de hypotheek heb ik ook gebruik gemaakt van de makelaar- en verzekeringsdiensten van Lagro. Ook dit is mij erg bevallen. Heldere uitleg en bereid die extra stap te doen. Ik kan oprecht zeggen dat ik zonder mijn makelaar mijn huis nu niet had gehad!

Deskundige en pragmatische aanpak

Heldere advisering, to the point over de mogelijkheden.

Grondzijl 4

9731 DG Groningen

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.