Professionele dienstverlening

Wij wilden na jaren toch eens kijken of het mogelijk was om een huis te kopen. Maar er zijn zoveel financieel adviseurs dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Meerdere kantoren aangeschreven, maar toen Attentas belde was het echt een verademing. Ze zijn helder en duidelijk. Maken het verhaal niet mooier dan het is. Zijn alle afspraken na gekomen en zelfs meer. Reageerde altijd wanneer ik een vraag had en stelden ons altijd gerust. Het is een fijne partij om mee te werken. Ze zijn professioneel en zetten een extra stapje bij als dat nodig is. Het feit dat we ons contactpersoon konden contacten op vakantie is eigenlijk van de zotte, maar dit weerspiegeld wel wie hij is. Dankzij Attentas hebben wij ons droomhuis kunnen verwezenlijken! Ik zal Attentas zeker aanraden!

Perfecte Service!!

Attentas heeft ons goed begeleid bij het kopen van ons eerste huis. Hij heeft ons goed advies en uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden voor een hypotheek en stond altijd klaar voor onze vragen. Wij zullen Attentas dan ook zeker aanraden!!!

100% inzet

We zijn erg blij met de handelingen en begeleiding. Hij is erg betrokken en houd je ontzettend goed op de hoogte en gaat overal achteraan. Alleen is dit al helemaal niet te doen, maar met de adviseur gaat het bijna vanzelf!

Super goed begeleid in aankoop nieuw appartement.

Na een eerste aangename telefonische kennismaking, hadden we bij ons aan de keukentafel een prettig Intake gesprek met de adviseur. Er was meteen een click en al snel werd duidelijk wat de mogelijkheden waren. Het advies was helder verwoord in een duidelijk rapport. Toen we ons droom appartement hadden gevonden heeft de adviseur de onderhandeling op zich genomen en werd ons bod met motivatie ook nog eens het winnende bod. Doordat Attentas boven op ons dossier zat en alles regelden, hadden wij er eigenlijk geen omkijken naar. Toen we eindelijk het verlossende telefoontje kregen met de mededeling �we hebben nog wel een dingetje - jullie mogen dozen gaan inpakken� sprongen we een gat in de lucht. Vandaag krijgen we de sleutel krijgen van ons droom appartement. We kunnen alleen maar alle lof uitspreken over de medewerkers van Attentas. Super gedreven om voor je aan de slag te gaan. We geven Attentas dan ook een welverdiende 10 voor hun service.

Top dienstverlening

Bij deze willen wij Attentas aanbevelen. Na een vrijblijvende eerste kennismaking, was het voor ons al wel duidelijk dat wij te maken hadden met een professionele en plezierige organisatie waar wij gelijk vertrouwen in hadden. Attentas heeft ons het gehele proces volledig ontzorgt, waardoor de hypotheek aanvraag soepel en snel is verlopen.Binnen 6 weken hadden wij onze droomlocatie gevonden en wonen er nu dan ook met veel plezier.Attentas is dan ook echt een bedrijf welke wij dan ook aan iedereen zouden aanraden.

Oversluiting

Attentas en hun adviseurs ,leveren gewoon geweldig advies. Hierdoor weet waar je aan toe bent.Ze gaan meteen aan de slag en resultaat is gegarandeerd. eerlijkheid, snelheid, vriendelijkheid en correctheid zou ik graag een ieder die ik ken naar hen verwijzen. Attentas heeft ons ook geadviseerd bij het kopen van onze tweede woning in 2017.

Droom die uitkwam

Nadat wij steeds te horen kregen dat het onmogelijk was maakte de adviseur van attentas het voor ons toch mogelijk... na een restschuld van een vorige woning konden wij geen nieuw huis kopen .. hij maakte dit voor ons toch waar . Nu inmiddels trotse eigenaar van een super mooi huis op naar een nieuw begin met ons gezin.. attentas super bedankt zonder jullie was dit niet gelukt

Aankoop droomhuis

Zo ontzettend blij. Een droom die is uitgekomen. Onze oorspronkelijke adviseur zei dat het niet mogelijk was maar deze adviseur deed al onze wensen uitkomen. Zeer duidelijke uitleg en afspraken. Op alle vragen kregen we snel en vakkundig antwoorden. Kortom heel erg tevreden. Wat een top mensen werken daar.

Nooit gedacht maar Attentas maakt het WAAR

We dachten n��it meer een ander huis te kunnen kopen maar door de fantastische hulp van onze adviseur is het toch gelukt!! Wauw wat zijn we blij. Als je bij banken niet verder komt helpen zij je enorm.Ook hulde aan alle overige medewerkers van Attentas die alles wat ze beloven ook �cht DOEN.

Fantastisch!

Vanaf het eerste contactmoment volste vertrouwen in de adviseur, hij heeft mogelijk gemaakt wat ik dacht dat onmogelijk was. Precies toegespitst op mijn behoefte en met overtuigend advies. Chapeau! Perfect advies en begeleiding, prettige communicatie, goede en secure afwikkeling. Ik kan dit kantoor voor de volle 100% aanbevelen! Ik had geen hoop meer dat het nog zou lukken maar gisteren was de overdracht! Een blije klant!

Waar andere banken stoppen gaat Attentas door.

Een heel fijn en helder orientatiegesprek met de adviseur gehad. Duidelijke uitleg. Mogelijkheden waar andere banken al afhaken. Bij aankoop nieuwe huis werd alles geregeld door Attentas. Nu in het bezit van een prachtig huis, wat maanden geleden nog een droom was is nu werkelijkheid.

Advies en keurig rapportage aangeleverd

De adviseur is erg deskundige en regelt alles snel en doeltreffend. Communicatie gaat vlot en soepel, alles van A tot Z wordt in de puntjes geregeld. Tevens wordt de teruggave geregeld. Wij zijn heel erg tevreden en zouden iedereen aanraden om gebruik te maken van deze service.

Licht in donkere tunnel

Binnen mijn situatie dacht ik financieel meer ruimte te creeren voor mezelf door te kijken voor een koophuis. Helaas had ik zelf niet de financiele middelen om de eerste stappen te zetten en had de hoop al opgegeven. Na een telefoongesprek met Attentas en vervolgens een huisbezoek van de adviseur erachter gekomen dat ik meer mogelijkheden had dan ik in eerste instantie dacht. Nu, een aantal maanden later, ben ik al een aantal weken in het bezit van mijn eigen eerste huis!Het persoonlijk contact, de goede adviezen en snelle reacties maken dan ook dat ik iedereen dit bedrijf, evenals de adviseur, zou aanbevelen!

Fijn en betrouwbaar

Echt een groot compliment voor de adviseurs.Deze mensen helpen je geweldig en zijn duidelijk in hun uitleg.Onze wens is uitgekomen ook zeker na de hulp van deze mensen.Hartelijk dank hiervoor!!!!

De adviseur kijkt verder dan alleen de cijfers

De adviseur heeft mij geholpen bij zowel onze 3e als 4e woning. Hij kijkt naar de mogelijkheden en niet de onmogelijkheden, zodat je precies dat krijgt waarop je gehoopt hebt. Andere adviseurs bekijken vaak alleen in onmogelijkheden.Daarom een 10 voor hem!

Ik vind het contact zeer goed en duidelijk

Fantastisch en zeer zeker aan te bevelen.Alles binnen 1 maand geregeld

Topkantoor met goed advies

Wij zijn zo goed geholpen door dit kantoor en zijn zeer tevreden met het goede resultaat wat bijna niet doorging zijn hun door het uiterste gegaan om het wel voor elkaar te krijgen ongelooflijk wij zijn er heel blij mee dat dit kantoor ons zo goed geholpen heeft.

Zeer goed advies met uitgekomen droom

Dankzij het team van adviseurs is onze droom uitgekomen. Ze hebben ons perfect geholpen. Ze zijn zeer professioneel, kundig, vriendelijk, duidelijk en antwoorden altijd. Het hele dossier wordt tot in de puntjes uitgewerkt tot de belastingaangifte aan toe. Dankzij jullie hebben wij ons droomhuis gekocht.

Oversluiting hypotheek

Als het gaat om expertise kan ik Attentas van harte aanbevelen. Een zeer effici�nte communicatie en een zeer snelle afhandeling van zaken. De adviseur van Attentas is zeer ter zake kundig , daarbij geldt dat hij ons van een geweldig advies heeft voorzien wat heeft geleid tot een enorm financieel voordeel. Aan alle kanten heeft de omzetting van mijn hypotheek plussen opgeleverd. Als je denkt dat je zelf al veel verstand hebt van deze financi�le materie kom je erachter dat Attentas een grote toegevoegde waarde levert en dat deze club kan komen met slimme oplossingen waar je zelf echt niet aan gedacht hebt. Toegevoegde waarde wat niet wordt geleverd door banken zelf en/of andere hypotheekadviseurs, dit is tenminste mijn ervaring. Tel daar bij op het zeer prettige persoonlijk contact waar alle opties nauwgezet met je worden doorgenomen en waarbij alles gezegd en besproken kan worden. Attentas levert absoluut meerwaarde en ik kan ze iedereen van harte aanbevelen!

Super service

Alles wordt uit de kast getrokken om mijn droom werkelijkheid te lagen worden. Dit was de tweede keer en waar gerenommeerde banken nee zeggen krijgt de adviseur het voor elkaar, voor de tweede keer in twee jaar!!!! Top

Fantastisch advies en super geholpen

Vanaf dag 1 dat de adviseur bij ons binnenstapte voelde het vertrouwd. In het verleden hebben wij wat slechte ervaringen gehad met financi�le adviseurs en vonden het dan ook moeilijk om weer met een nieuwe partij in zee te gaan. De adviseur stelde ons gelijk op ons gemak en wij wisten meteen dat wij bij Attentas moesten zijn. Wat een service en wat een fijne mensen. De adviseurs hebben ons zo goed geholpen. Geen enkele mail of vraag was teveel. Zij nemen echt al je zorgen uit handen!Vanaf de eerste dag had de adviseur vertrouwen in onze zaak en heeft dat dan ook dubbel en dwars waargemaakt! Wat zijn wij Attentas dankbaar dat zij onze droom hebben waargemaakt. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Deskundig advies echt een aanrader.

attentas heeft ons zeer geholpen met de hypotheek en aankoop van ons fantastische huis, zeer deskundig en helder advies gekregen en komt afspraken na. Communicatie zeer tevreden , attentas is echt een aanrader en ook nog eens stressvrij omdat je perfect geholpen wordt , ik zou attentas echt aan iedereen aanbevelen.

Fantastisch advies en super geholpen

Bij ons eerste huis zijn we al fantastisch goed geholpen en nu bij de aankoop van een ander huis weer net zo goed. Het zijn aardige mensen helpen je vriendelijk met alles wat je aan hun vraagt. Ook al zit er een paar jaar tussen van het ene huis naar het andere huis, het contact was weer net zo leuk en gezellig. Ik beveel dit kantoor zeker aan bij andere mensen. Adviseurs bedankt voor alles.

ongelooflijk goed

was al een keer bij een andere hypotheek adviseur geweest maar die kreeg het niet voor elkaar omdat ik een schuld achter mijn naam had staan..door toeval kwam ik bij attentas uit..en hun hebben rond gekregen wat andere niet konden...ik kan niet anders zeggen dan : bedankt attentas voor alle moeite en dingen die jullie voor mij gedaan hebben : zonder jullie was dit never ever mogelijk geweest

Toppers!!!

Super geholpen bij de financiering van ons eerste koophuis door Attentas! Super fijne gesprekken, alles is duidelijk en snel. Dankzij Attentas kunnen wij over een maandje heerlijk gaan genieten in ons eerste koop en droomhuis!??Nogmaals onwijs bedankt voor alles, hadden geen betere adviseur kunnen wensen, ook de dames van de binnendienst enorm bedankt, jullie zijn toppers!??

Rigtersbleek-Zandvoort 10 103

7521 BE Enschede

Over Attentas Financieel Adviseurs

Wij zijn een landelijk werkend kantoor welke is gevestigd in Enschede. Onze specialisaties behelzen de kerngebieden Hypotheken & Financieringen. Ons werkgebied behelst geheel Nederland. Ervaar ook het gemak van een financieel professional aan uw zijde!