Filters

10

Fijne eerlijke adviseurs die alles snel voor je regelen!

Via google kwamen wij bij Attentas uit. Zij hebben ons onwijs goed geholpen bij de koop van ons huis. Het eerste huis wat wij op het oog hadden is het helaas niet geworden (overboden). No cure no pay, maar wel al fijn advies bij het eerste huis. Uiteindelijk hebben wij een ander huis gevonden en daar hebben zij ons van begin tot eind goed mee geholpen. In december 2023 hebben wij alles in ongeveer 1-2 maanden voor elkaar gekregen met hulp van Mark en zijn collega's. Fijn dat het nog in 2023 kon ivm financiele voordelen! Ze denken met je mee en zijn daarin ook eerlijk. Hele fijne samenwerking gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super adviseurs!

Snel een woning gevonden via hun hulp. Vriendelijke mensen en snel in omgang. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Service gericht

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige klantgerichte ervaring

Super goed geholpen door mijn adviseur Mark Riesewijk. Duidelijk en klant en doelgerichte service. Gedegen goed advies. We blijven terugkomen great job again Mark!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!

Gesjellig, Serieuzz in de zin van op alles letten en optijd aangeven. Geen addertjes onder het gras of tapijt:) Ik ben zeeeeer tevreden over Mark en Vanessa. Ze hebben altijd een open oor of open mail klaar voor je. En ik zou willen eindigen hiermee, Ben je moe van het huren of wachten om een geschikte huurhuis te vinden. Wil je graag kopen maar je heb de centjes daar niet voor(eigen inbreng) Geen nood! Neem contact op met Attentas. Attentas helpt je met van A tot Z. Terwijl jij in de tussen tijd online je bank besteld en ook je bed. Met Attentas in Zee, zei verdienen een 10.! Zoveel gezelligheid tijdens het bellen en mailen heb ik nog Nooit gezien! Keep up the Good work!! Keep Helping where you can , and God will bless you again en again Van Alex en Jolanda Bruin-Linger

 • Aanbevelen? Ja
10

Bovenal ontzettend dankbaar!

Als complete leken op het gebied van de huizenmarkt en alles wat daarbij komt kijken hebben we contact gezocht met Attentas Financieel Adviseurs en zijn op een hele persoonlijke en professionele manier geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. We zijn over de drempels heen geholpen en hebben nu echt het gevoel dat we een goed besluit hebben genomen voor onze toekomst. Zowel Stijn Vreman, onze eerste contactpersoon als Gwen Geltink van de binnendienst hebben ons op vriendelijke wijze van elke stap op de hoogte gehouden. Ik kan dit een ieder aanraden, ongeacht je voorkennis of achtergrond. Wij zijn helemaal gelukkig!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen.

Een heel fijn adviesbureau Attentas. Een goede bekwame adviseur die ook betrokken is met je situatie. Wordt netjes en duidelijk begeleid. Voorstel wordt netjes en uitgebreid vastgelegd en besproken. Vervolg stappen met medewerkster van het kantoor wordt ook goed begeleid. Enorm blij met mijn nieuwe huis en financiele situatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze mensen maakten het onmogelijke mogelijk.

Een huis kopen is een droom waar heel wat puzzelstukjes aan te pas komen. Een droom waarvan mijn vrouw en ik van dachten dat het altijd een droom zou blijven. Maar zie, daar was Attentas, die met veel begeleiding ons liet zien dat de puzzel ook voor ons prima in elkaar past. Werk om de hoek, familie aan het einde van een tussendoorgang en een leven in Twente dat zo compleet anders is dan de gejaagdheid in Rotterdam. Zonder Attentas was het er niet van gekomen. Een fantastische begeleiding, een eerlijk verhaal en een ongelofelijke passie om de droom van een koophuis ook voor ons waar te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam, helder en duidelijk!

Bij het eerste contact worden de persoonlijke situatie en wensen besproken. Vervolgens gaat de expert meteen met de aangeleverde gegevens aan de slag. Wat is mogelijk en welke hypotheekverstrekker past daar het beste bij? Er wordt meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Als alles in werking wordt gezet, wordt elke stap duidelijk gecommuniceerd. Dit was erg fijn want het gaat uiteindelijk (voor mij) om veel geld en er komt op zo'n moment veel op je af. Ik heb het in ieder geval als zeer prettig ervaren dat mensen met kennis van zaken mijn belangen hebben behartigt met een zeer mooi eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede communicatie en alles wordt top geregeld.

Zowel mijn vriendin en ik hadden niet verwacht dat we nu al een huis konden kopen, zonder de hulp van Attentas was dit dan ook niet gelukt. Super fijne communicatie en alles war gezegd wordt, wordt dan ook waar gemaakt. Daarom van ons een 10!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede dienstverlening

Attentas heeft ons al verschillende malen geholpen met onze hypotheek. Het contact, de eerste keer persoonlijk en de tweede keer via een video-verbinding, was deskundig en serieus, want het gaat niet om een paar stuivers, maar er was ook plaats voor humor. Alle handelingen die verricht worden, worden duidelijk uitgelegd. En als er vragen waren, dan konden we deze altijd stellen. De communicatie verliep soepel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topervaring met zeer kundige en persoonlijke ondersteuning

Met zowel Mark als Venessa de ervaring dat ze je vooral steunen en echt willen helpen je droom waar te maken. Maar sowieso de snelheid en de bereikbaarheid erg top. Wij zijn ontzettend tevreden en hadden meteen een zeer goede klik waarin alles goed en duidelijk werd uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig en persoonlijk

Het oversluiten van een hypotheek is tegenwoordig niet altijd makkelijk. Met de professionele begeleiding en persoonlijke aandacht hebben wij dit traject als zeer prettig, maar vooral deskundig ervaren. Daar, waar wij niet aan dachten, werden we op geattendeerd, tevens werden wij zonder zelf te hoeven vragen steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken in het proces. Met succes kijken wij terug op een zeer plezierig contact. Een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Afspraak is afspraak

Vanaf de 1ste afspraak was het duidelijk dat Attentas een organisatie is die transparant de zaken op tafel legt en aangeeft waar de mogelijkheden wel en niet liggen. Heel fijn. Ondersteuning bij de taxatie, documentatie en afhandeling bij de notaris en tussen de bedrijven door alle afspraken nakomend. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende advies en service

Zeer prettige ervaring met deze adviseur, al voor de tweede keer. Eerst in 2018 bij aankoop van ons huidig huis. Alles was toen vlekkeloos verlopen. Geen zorgen, geen gedoe. Geweldig! Dit jaar weer bij het oversluiten van onze hypotheek. Prima advies gekregen en goede begeleiding met het regelen van taxatie, documentatie enz. Alles weer perfect en snel geregeld, we zijn zeer tevreden en raden de diensten van Attentas zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Hypotheek

Heel fijn en goed geholpen.Na dat we in 2016 onze hypotheek hebben geregeld via Attentas en toen goed zijn geholpen. Hebben we nu na 6 jaar weer contact gezocht. De vraag was zitten we nog goed met de hypotheek. Na goed advies er voor gekozen om de hypotheek over te sluiten alles goed geregeld door de adviseurs ook netjes antwoord op je vragen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Oversluiten hypotheek

We zijn geweldig geholpen met het oversluiten van onze hypotheek waarin ons doorlopend krediet is meegenomen. Waar bij andere banken meteen antwoord kan niet was heeft de adviseur van Attentas in mogelijkheden gedacht en ervoor gezorgd dat we een enorme maandelijkse lasten besparing hebben nu. Geweldige begeleiding van de adviseur en collega. Alles tot in de puntjes uitgelegd en geregeld en geen addertjes onder het gras. Eerlijk advies en nu geld over om leukere dingen mee te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De 2e keer weer 100% tevreden!

Zeer kundig, zeker met de complexiteit van ons nieuwbouw project. Van A tot Z ontzorgd en geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beloftes worden nagekomen

Waarvan je dacht dat niet kon blijkt achteraf wel te kunnen

 • Aanbevelen? Ja
10

Service en dienstverlening op eenzame hoogte

Waar de meeste wegen zijn gesloten, is hier wel een doorlopende weg. Waar bij anderen het woord lening cq krediet valt en de deur direct wordt gesloten, blijft hier de deur wagenwijd open staan. Waar anderen geen uitweg of oplossingen willen zien, zien ze hier een uitdaging. Waar wij dachten dat het einde verhaal was, daar dacht onze adviseur gelukkig heel anders over.....en met fantastisch resultaat. Het is dus wel mogelijk, en dat door tomeloze inzet, empathie, oplossingsgericht,kwaliteit, onbaatzuchtig en recht door zee. Dit zie je bijna niet meer. Kwaliteit en service op eenzame hoogte. Mark, en de rest van het team, bedankt voor de geweldige inzet en verstandshouding. Ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en uitvoering voor complexe aanvraag

Zoals beschreven in de titel - ondanks een complexe situatie en heeft Attentas er voor gezorgt dat ik een woning kon aankopen en de gewenste hypotheek verstrekt werd. Duidelijk advies, snelle opvolging van vragen en prettig samenwerken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en behulpzaam

De adviseur is ontzettend deskundig en betrokken. Wij dachten door onze restschuld dat we nooit meer een huis zouden kunnen kopen, maar hij heeft alles voor ons op een rij gezet en de mogelijkheden bekeken. Het is toch gelukt en daar zijn we ontzettend gelukkig mee. Het is een gekke tijd om een huis te kopen momenteel, wat het niet makkelijker maakte. En ondanks dat hij erg druk is maakte hij toch altijd tijd om te helpen bij het bieden of zaken uit te zoeken. Ook zijn collega's hebben ons ontzettend gehlopen met de dossiervorming.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantbegeleiding zoals het hoort!

We hebben recent gebruik mogen maken van de dienstverlening van Attentas, waar wij ontzettend over te spreken zijn! In het begin wisten we natuurlijk niet wat we konden verwachten, omdat onze situatie een vrij aparte was. Maar desondanks dat hebben ze ons perfect geholpen door middel van zeer duidelijke communicatie, goede overzichten en door het meedenken vanuit ons perspectief. Waarvan wij dachten dat er geen oplossing was, is dit toch gerealiseerd door Attentas!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren

Wij zijn zeer goed geholpen met het oversluiten van een hypotheek.Ze geven net even dat beetje extra, wat zeer fijn is. Leggen alles goed uit, nemen overal de tijd voor. De adviseur is een topper!

 • Aanbevelen? Ja
8

Eerste koopwoning

De adviseur heeft ons goed geholpen, had veel geduld ook wanneer we zenuwachtig werden of het allemaal ging lukken of niet. Deed alles wat we aan hem hebben gevraagd. Houdt zich aan de afspraken en komt zijn beloftes ook na.Dankjewel voor de hulp in de aankoop van ons eerste huis!

 • Aanbevelen? Ja

Over Attentas Financieel Adviseurs

Wij zijn een landelijk werkend kantoor welke is gevestigd in Enschede. Onze specialisaties behelzen de kerngebieden Hypotheken & Financieringen. Ons werkgebied behelst geheel Nederland. Ervaar ook het gemak van een financieel professional aan uw zijde!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.