Filters

10

Erg goed geholpen door adviseur Paul bij onze hypotheekaanvraag voor onze nieuwe woning.

Heel deskundig, vriendelijk, en altijd snel reactie bij vragen. Aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ernst, Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening. Ik wens jullie een mooie tijd in jullie prachtige nieuwe woning! Groetjes, Paul

10

Erg goed!

Prima geholpen gedurende het traject door Iwan. Bereikbaar, heldere communicatie, vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bora, hartelijk dank voor de leuke review en heel veel succes en geluk met je prachtige woning!

10

Vriendelijke, open en deskundige adviezen gekregen die me jaren vooruit gaan helpen.

Het team heeft me in een zeer korte tijd erg deskundig geadviseerd over de aankoop van mijn eerste huis. Ik kon nagenoeg altijd bellen met een prangende vraag en dit stelde mij, bij zo'n impactvolle aankoop, erg aangenaam. Buiten mijn eigen input werd ik actief gechallenged op eventueel betere deals in allerlei constructies. Dit heeft er voor gezorgd dat ik, mede met de strakke connecties van het team bij de hypotheek verstrekkers, in zeer korte tijd de hypotheek op orde had. Het team neemt rustig de tijd voor je en ontzorgt je wanneer je zelf relatief weinig tijd hebt. Al met al een zeer positieve ervaring die ik iedereen aan zou raden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Kundig en duidelijke adviezen

Ik ben bijgestaan door Paul Overeem van A&H Finance, die mij bij het aankopen van mijn (eerste) huis assisteerde en adviseerde. Paul gaf mij vanaf het eerste contact de indruk dat hij de juiste adviseur voor mij was. Bij belangrijke beslissingen in het traject, hoefde hij nooit lang te aarzelen om mij te overtuigen bij de te nemen vervolgstappen. Wat ik daarnaast prettig vond aan de samenwerking, is dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kon, hij bleef deze geduldig beantwoorden. Ik heb het huis inmiddels gekocht en mag nog steeds met vragen terecht bij Paul. Ik denk dat het aankoopproces zonder Paul ofwel niet was gelukt, ofwel de nodige stress voor mij had opgeleverd... Daarvoor ben ik Paul dus erg dankbaar!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, Dank voor je uitgebreide review. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was geen standaard aanvraag maar we hebben het maximaal haalbare er uit gehaald voor je! Hartelijke groet, Paul

10

Zeer betrokken adviseur en nuttig advies.

Wij zijn geholpen door Iwan bij de financiering voor ons nieuwe huis. Iwan was al vroeg betrokken en altijd goed bereikbaar. Hij denkt goed mee met onze wensen en heeft ons zeer waardevol advies gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne hulp als starter in een gekke markt

Als starter is het fijn om advies te krijgen van iemand die weet waar hij het over heeft. De hypotheekadviseur is erg betrokken bij het proces en handelt snel als dat nodig is (bijv. bij snelle rentestijging).

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Uitstekende ondersteuning ontvangen van de hypotheekadviseur bij het aanvragen van een hypotheek. Kantgerichtheid, goed advies en professionaliteit met een open en vriendelijke houding.

 • Aanbevelen? Ja
10

AH Finance made financing our home a breeze!

AH Finance helped me, over the course of four years, realize my dream of owning a home. In 2018, before even moving to NL, they helped me understand what it would take as an entrepreneur to buy a home. Over the next few years, we had discussions about my purchasing power as my situation changed. When I was finally ready to pull the trigger, I felt I had an ally who could help me navigate shopping for the right mortgage. And they delivered! I've recommended them to friends (who have also had success) and will continue to do so.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het beste aanbod voor mij gevonden

De hypotheekadviseur van AH Finance heeft mij opnieuw uitstekend begeleid bij het vergelijken en aanvragen van mijn hypotheek. Hij heeft mij helder aan de hand meegenomen bij de gesprekken, heeft kennis van zaken bij het verdelen van verschillende componenten binnen een hypotheek en heeft aantoonbaar het goedkoopste rentetarief van het moment binnen het aanbod van verstrekkers voor mij gevonden. Wat ik vooral fijn vind is dat hij volledig advies geeft over de risico�s van rentevaste periode maar mij niet een bepaalde richting uit pushte. De keuze was echt aan mij. De volgende keer zal ik opnieuw bij AH Finance te rade gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top adviseur

De hypotheekadviseur van A&H Finance heeft ons de laatste jaren een paar keer voorzien van hypotheek advies. Altijd correct, snel, duidelijk en 100% maatwerk op onze behoeftes. Top adviseur met wie de communicatie altijd erg prettig is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en overzichtelijk

Erg tevreden met de service van de hypotheekadviseur van A&H Finance. De algehele service verliep goed en vlot.De informatie m.b.t. de verhoging van de hypotheek werd in een gesprek verhelderd aan ons uitgelegd. Daarnaast ontvingen wij nog eens alle informatie in een duidelijk overzicht op papier. Gedurende het hele proces was de adviseur goed bereikbaar voor het beantwoorden van onze vragen.Wij raden A&H Finance ten zeerste aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional, fast and friendly

Very fast and efficient. We managed to apply and get our mortgage at the best conditions in less than one week. Questions were answered promptly and everything was neatly explained (also through online meetings). The friendly environment is definitely a plus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele onafhankelijke hypotheekadviseur

Wij zijn enorm geholpen door de hypotheekadviseur van A&H Finance bij het aanvragen van onze hypotheek. Hij werkt heel vakkundig, is altijd bereikbaar voor vragen of uitleg en gaat ook nog eens vlot te werk. Enorme aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Miss

Very smooth process. I literally didn't have to think about anything and could rely completely on their advice

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige samenwerking

Erg goed geholpen bij onze hypotheekaanvraag door de hypotheekadviseur. Prettig contact, waarbij hij alles duidelijk kon uitleggen, zodat we het goed begrepen. We kregen altijd snel reactie en vonden het fijn dat afspraken ook in de avond plaats konden vinden. Al met al een hele fijne samenwerking!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en snel adviesproces

Voor mijn hypotheekaanvraag ben ik begeleid door de adviseurs van AH Finance, ik vond de samenwerking met beiden erg prettig. Ze waren erg snel met reageren, gaven deskundig advies, en zorgden ervoor dat ik adequaat alle deadlines kon halen. Ik zou dan ook eenieder aanraden om voor AH Finance te kiezen als hypotheekadviseur.

 • Aanbevelen? Ja
8

Hypotheekadvies

In juni voor het eerste contact gelegd. In relatief korte tijd was de hypotheek "geregeld". Ik heb de keuze gemaakt alles online (via Teams) te doen. Dat werkt zeer effici�nt, eenvoudig en gemakkelijk. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top advies!

Uitgebreid aandacht voor elke vraag, stap voor stap doorgenomen in het hypotheekproces, prettig persoon om door geadviseerd te worden. Kortom: top advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent advice!

AH Financehave an excellent mortgage advisor. Alongside with the help to choose the right mortgage plan for us, he also helped to choose the right different insurance plans that perfectly fit our conditions. In short, everything was clear, smooth and fast. We can't recommend him enough!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig advies!

A&H Finance heeft ons ontzettend goed geholpen met onze hypotheek. Geduldig, korte lijntjes, heldere uitleg en uitstekend support. Een dikke aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gepersonaliseerd, professioneel, empathisch, snel

Onze ervaring met de hypotheekadviseur zou ik iedereen aanbevelen, vooral als het om ingewikkeldere situaties gaat. Hij denkt steeds met ons mee, gaat supersnel te werk, is creatief. Door zijn professionele en toch empathisch houding bleef de stress bij ons tot een minimum. Geweldige service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder, snel en no-nonsense

We kregen een helder overzicht van de mogelijkheden van de hypotheekadviseur, evenals persoonlijk advies over wat hij zou doen als hij in onze schoenen zou staan. Ons dossier was nog iets complexer omdat we uit Belgi� komen, maar ook dat zocht hij helder voor ons uit. We komen in de toekomst graag bij de hypotheekadviseur van AH Finance terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vriendelijk en kundig!

Een prettige ervaring bij onze financieel adviseur. Hij was vlot in de communicatie, legde dingen op een voor ons begrijpelijke manier uit en heeft ons verderr fantastisch geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hypotheekadvies AH Finance

Uitstekend geholpen door de hypotheekadviseur van AH Finance. Dit was mijn eerste ervaring met het kopen van een woning en hij heeft elke stap van het process uitegebreid uiteglegd. Alle opties werden altijd goed gedetailleerd zodat deze grondig konden worden overwogen en ik vertrouwen had dat deze het beste bij mijn situatie paste.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionals

We are very happy we chose AH Finance to apply for our mortgage. the advisor patiently guided us throughout the process and was always available to answer any question. I would definitely recommend to anyone.

 • Aanbevelen? Ja

Over A&H Finance

A&H Finance is al 15 jaar gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk hypotheek en verzekeringsadvies. We ondersteunen bij de financiering van jouw woning en sluiten deze af op basis van je persoonlijke situatie en wensen. Zo kan je nog vele jaren genieten van jouw droomhuis. A&H Finance behoort bij de 150 beste kantoren van Nederland volgens de AM Advieskeuze Topselectie 2022 en is al voor vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste hypotheek kantoor van Nederland. A&H Finance is specialized in helping expats who want to buy a house in the Netherlands. We guide you through the entire mortgage and insurances process. Our aim is that you buy a house which you may enjoy for many years, with a mortgage that fits your personal situation. A&H Finance belongs to the 150 best mortgage advice offices in The Netherlands according to the AM Advieskeuze Topselectie 2022 and rewarded as the best mortgage advice office of the Netherlands for the fifth times in a row.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.