Perfect geholpen

Een en al vriendelijkheid. Ook het advies geven was goed.

Goed geholpen.

Service zoals beloofd

De ontvangst is zeer goed je weet je gezien verder is de koffie erg goed en wordt je over de voortgang van werkzaamheden vertelt

Tijdens en na aankoop (aflevering) ben ik zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden over de afhandeling bij de aankoop van een nieuwe Hyundai Tucson PHEV.

Betrokken personeel!

Geweldige Service!

Nsel en adequaat

De controle en reparatie van de Airco van mijn Hyundai was in een klein uurtje gepiept, Mooie gestructureerde communicatie, waardoor ik precies weet waar ik op wacht en waarom.

Ik heb gezegd dat ik slechthorend ben dus namen ze de tijd wat ze aan de auto gingen doen en ze zijn echt klantvriendelijk vergeleken met…….

Snelle en goede service

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Goede en snelle service. Alles was netjes gedaan.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, wordt met je naam aangesproken geeft een goed gevoel.

Uitstekende begeleiding met aankoop auto

Bij aanschaf & aflevering uitstekende begeleiding - bij een eerste EV auto ook wel erg fijn

Betrouwbaar en servicegericht.

Ik heb hier nu voor de tweede maal een nieuwe Hyundai gekocht. Beide keren eerlijk verhaal en eerlijke goede prijs met prima verkoopbegeleiding. Ook het onderhoud wordt hier naar mijn ervaring altijd in de puntjes verzorgd.

“Super”

Geholpen door Joost bij aankoop van onze Kona en bij aflevering heeft hij alles uitgelegd en geholpen met installeren van dingen. Wij hebben een zeer goede ervaring gehad van alles.

Uitstekend service

Goed geholpen

Geweldig geholpen goeie service helemaal tevreden

Fijne ervaring

Ik ben goed geholpen door Joost. Hij heeft goede uitleg gegeven en goed geluisterd. Het ophalen van de nieuwe auto was een geweldige ervaring!

Alles precies volgens afspraak gegaan.

1e onderhoudsbeurt van mijn Hyundai Tucson. Helemaal gegaan zoals ik had afgesproken. Na onderhoudsbeurt auto keurig gewassen weer in gebruik genomen.

Prima geholpen

Prima geholpen Vriendelijke en duidelijke info

Alles prima geregeld service uitstekend

We zijn uitstekend geholpen bij de aankoop van de Hyundai tucson.

We zijn opgehaald van het station bij de levering van de auto. Met alle geduld heeft Joost ons alles uitgelegd.

Zeer kundig en betrouwbaar verkoopteam.

De ervaring opgedaan bij de koop van onze Hyundai Tucson bij garage Broekhuis Zwolle verdient een hoog cijfer. Met name de kundigheid in uitleg en vertrouwensband die er was hebben we zeer gewaardeerd.Nogmaals dank hiervoor.

Uitstekende garage met een eerlijke verkoper!

No nonsens verkoper, die een eerlijke inruilprijs geeft ,en vertelt waar ik aan toe ben. Top!

Netjes geholpen, vooraf goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden.

Kosten en tijdsbeslag volgens afspraak.

De duur van het onderhoud en de afgesproken handelingen vantevoren doorgenomen en exact zo uitgevoerd. Nette ontvangst en afhandeling.

Klantvriendelijk bedrijf, prima ervaring.

Onlangs een occasion gekocht bij Hyundai Broekhuis in Zwolle. Diderick nam alle tijd en was niet opdringerig. Geldt overigens ook voor de andere verkopers die er zijdelings bij betrokken waren. Ook bij de aflevering (de auto stond gepoetst onder een autohoes klaar in de showroom) was alles tot in de puntjes voor elkaar. Na het weekend zijn we nog nagebeld met de vraag of alles naar wens was. Geweldig. Nooit eerder meegemaakt. Een grote pluim voor Diderick. Vriendelijk en attent. Het was voor ons een prima ervaring en (was ik bijna vergeten) de auto bevalt uitstekend.

De Tucson is een Amazing auto, en de verkoop adviseur Joost Woertman straalt dit ook uit. mvgr Curt

Nikolaus Ottostraat 1

8013 NG Zwolle