Snel ontvangen, beleefd geholpen en efficiënt met tijd
Zeer prettig, vriendelijke ontvangst. Goede en prettige intake. Heb vertrouwen in de toekomstige contacten. Hoop wel dat er voorlopig geen personeel wisselingen zijn.
Leuke vriendelijke mensen. Goed geholpen
Goede sfeer in de praktijk. Kundige medewerkers.
voor het eerst voor een afspraak in de praktijk na de renovatie. het ziet er prachtig uit. overzichtelijk en schoon en over de behandeling ben ik tevreden.
Een geruststellende ervaring. Vind zo'n bezoek nooit echt leuk, maar de manier waarop gewerkt wordt is als klantvriendelijk ervaren.
Uitstekend en zeer vriendelijk
Aardige assistentes en aardige tandarts, professioneel.
Zie sterren!
Prima ervaring. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en attent. Ben beide keren goed en deskundig geholpen.
Wij zijn zeer tevreden over onze tandarts mevrouw P. Reijsenbach nu gehuisvest in nieuwe tandartspraktijk De Huesmolen.
Een goede ervaring.
Ik zou deze tandarts praktijk iedereen aanbevelen
Intake gehad en tot nu toe prima. Rustig en zeker luisterend oor
Ben angstig voor tandartsen, tijdens en na mijn behandeling werd er uitgelegd war er ging gebeuren en wat je kon voelen, spuit, trekken van kies, behandeling is nooit leuk maar werd op mijn gemak gesteld en dat deed me goed.
Fijne meedenkende tandarts en lieve assistente, zeer tevreden.
Prettige praktijk, net verbouwd.
Geen klachten
Tijdens de behandeling wat beter en geruststellender communiceren. Het was een heel gedoe en wat meer praten kan belpen.
Niet hoeven wachten en zeer deskundig en vriendelijk geholpen
Zie boven.
snelle afhandeling/ nette uitleg
Het gaan naar de tandarts kan een lastig iets zijn. Zeker als je het bijvoorbeeld niet meer kan betalen of zoals ik eerst een afspraak vergeten. Daarna in een druk leven komen en na een tijdje is de drempel toch te hoog om te bellen. Wantja schaamte over de laksheid. Na 10 jaar laksheid vanuit mijn kant toch de stap genomen om me hier in te schrijven. Ik ben zonder oordeel ontvangen. Heel fijn, nu besef ik mij hoeveel geluk ik heb gehad en ga vanaf nu elk half jaar op controle. Laat dit het teken zijn dat je nodig hebt.
De Huesmolen 221
1625 HW Hoorn
Tandartspraktijk de Huesmolen is een echte familie praktijk. Wij bieden de hoogst mogelijke zorg aan onze patiënten.