Een goede ervaring

Behandeling bij mondhygiënist en tandarts is heel goed en vriendelijk.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma, Nour

Mooi

Ik vind het heel schoon en personeel is heel vriendelijk.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Pien Reijsenbach

Lekker vertrouwd naar Pien mijn tandarts al sinds jaren. Niet alleen de behandeling, maar ook gezell

Vriendelijke medewerkster aan de balie en een sfeer van no nonsens in de praktijk.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Pien Reijsenbach, Monica

Geduldig en rustgevend

Wordt netjes de tijd genomen , Geduldige en goed

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Axel van der Wielen

Heel huiselijk, tijdens behandeling lopen medewerkers binnen

Zie boven

Too

Wat een geduld

Vandaag is mijn kroon geplaatst Het was geen makkelijke klus maar edres blijft geduldig , super blij mee !

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Edris Nedai

Ga altijd met plezier naar de tandarts ook mijn kinderen

Goede behandeling, goede adviezen en mooi resultaat

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? N.v.t.

Aardig personeel, maar een rommelig geheel.

Ben nu zo’n 2/3 jaar klant bij deze praktijk, maar ben nog nooit helemaal tevreden geweest. Het personeel is wel aardig en de artsen doen gerust hun werk, maar ik heb in al die tijd bijna nog nooit 2x dezelfde arts gezien. Elke keer is het een ander, en ook (bijna) elke keer wordt m’n afspraak afgezegd en dus ook verplaatst. Er zal vast een goede reden voor zijn, maar bij mijn vorige tandarts had ik dat probleem nooit, en hij had z’n eigen praktijk. Al met al dus geen tevreden klant, zou de praktijk dus ook niet snel aanbevelen.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? N.v.t.

Professioneel, klantvriendelijk en snel geholpen.

Snel, goed en klantvriendelijk behandeld na een afgebroken kies. Fijne tandarts!

Ontspannen

Een gezellige praktijk waar rustig de tijd voor je is om behandelingen te bespreken met gelijk een kosten plaatje erbij zodat je weet waar je aan toe bent. Lekker dat ze met je meedenken en adviseren.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Jorden van Zeumeren, Nienke

Super met kids!

Heel toegankelijk

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Jorden van Zeumeren

Je voelt je er "thuis"

Keurig op tijd. Zeer vriendelijke mederwerkers.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Debby, Pien Reijsenbach

Top en Duidelijk

Top en Duidelijk

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Pien Reijsenbach

Heel aardig, heel geduldig!! En vooral vakkundig!

Zie hierboven

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Nour

Ontvangst was vriendelijk door baliemedewerkster Afspraak liep niet uit Behandeling vlot en korrekt door Pien Reisenbach

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Pien Reijsenbach

Zeer aangenaam geholpen door het personeel. Vanaf binnenkomst tot het verlaten van het pand.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Debby, Romy

Goede communicatie goede behandeling

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Pien Reijsenbach

Alles volgens plan verlopen, goede service

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Pien Reijsenbach

Erg behulpzaam en alles wordt goed uitgelegd. Fijne praktijk.

Behulpzaam, alles wordt goed uitgelegd. Fijn in omgang. Goede en fijne praktijk

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Nour

zie onderstaande reactie

Edris Nedai is een rustige, goed luisterende tandarts, hij schenkt de juiste aandacht aan mijn opmerkingen en vragen en geeft begrijpelijke uitleg. Balie communicatie (telefonisch) is matig: klinkt onvriendelijk en is kortaf! Weinig meedenkend om tot een voor beide partijen bevredigende afspraak te komen. Een telefoon training zo geen kwaad kunnen. Vorige keren bij Jorden van Zeumeren geweest, ook prima tandarts. Maar ja nu kwam ik opeens bij Nedai.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Edris Nedai

Al bijna 20 jaar patiënt bij deze tandarts

Vriendelijk, deskundig en snel

Het telefoonsysteem ervaar ik als nogal omslachtig. In de behandelstoel liggen met het hoofd lager dan de benen is onaangenaam. De naam van de tandarts heb ik niet gehoord. De assistente heet - naar mijn herinnering - Manon, maar staat niet in de onderstaande namenlijkst. Ik heb de bovenste naam aangevinkt omdat anders het formulier niet verstuurd kan worden.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Jorden van Zeumeren

Fijne, goede praktijk

Caz vond het even spannend, maar werd al gauw op zijn gemak gesteld

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma, Cindy

Goede en persoonlijke tandartspraktijk

Ik ben al een paar jaar een zeer tevreden klant.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma

De Huesmolen 221

1625 HW Hoorn

Over Tandartspraktijk de Huesmolen

Tandartspraktijk de Huesmolen is een echte familie praktijk. Wij bieden de hoogst mogelijke zorg aan onze patiënten.

Over Patiëntenvertellen 2025