Vanaf 1979 kom ik in deze praktijk, eerst aan de Weel en nu in de Huesmolen en ik ben nog steeds dan

Grondige aanpak, vriendelijk, ga zonder angst naar de tandarts.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Jorden van Zeumeren

Uitstekend praktijk, Remco is een zeer vriendelijk, en een goede tandarts.

Top praktijk

Hele fijne praktijk met vriendelijke en professioneel personeel!

netjes

Het is mijn eerst keer dat ik bij nu was.

Prettige ontvangst

Laatste keer behandeld , kies getrokken en is niet geel gelukt.kies brak af zodat er nog steeds twee wortels zijn blijven zitten. Ook het advies om de kies te trekken was niet volledig. Heb nu spijt dat kies getrokken is

Prettig en rustgevend.

Rustgevend.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma, Cindy

Goede tandarts perfect

Ik voel me op mijn gemak bij hun. Ze luisteren goed naar jou wensen. En ze kunnen goed overweg met mensen die bang voor de tandarts zijn.

Luisteren en handelen

Bellen, er wordt goed geluisterd naar de klacht, gelijk een afspraak, wederom wordt er goed geluisterd, opties worden besproken en dan wordt er gelijk behandeld. Nazorg en adviezen worden mee gegeven. Zeer tevreden

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma

Er valt nog iets te leren

Vriendelijk ontvangst aan de balie. Maar als praktijk die er is voor bange patiënten had ik toch een andere voorstelling voor met name de tandarts. Tips/verbeterpunten * meer empatisch vermogen vd tandarts * vertel stap voor stap wat je gaat doen * wees goed op de hoogte wat er in de praktijk mogelijk is qua verdoving ed * wanneer je de patiënt, die nog op de stoel ligt, informatie geeft over vervolg behandeling kijk haar dan aan ipv dat je achter haar blijft staan.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Lemar Neek

Voor ons was de eerste keer. Afspraken en contact verlopen goed en de praktijk is goed bereikbaar per telefoon. Er keurig op de afgesproken tijd gewerkt. De privacy is door de centrale hal minder dat maar dat is bij de huisartsen ook zo. Medewerkers vriendelijk. Beetje afleiding aan het plafond zou leuk zijn. en gaten in het plafond doen wat rommelig aan.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Debby, Pien Reijsenbach

De kindertandarts is geweldig!

Het was vandaag de eerste officiële tandarts afspraak voor mijn zoontje (2). Ze deed het heel leuk en m’n zoontje voelde zich erg op zijn gemak bij haar. Blij dat ze goed naar zijn tanden heeft kunnen kijken. Bedankt!! Melissa

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? N.v.t.

Fijn welkom geheten door de dames aan de balie, ontspannen sfeer. Goed samen kunnen meedenken betreffende het maken vannen vervolgafspraak.

beetje rommelig

Het voelt niet professioneel

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma, Homayra

kostenbewust in gezondheidszorg

zonder klachten toch eerst röntgen opnamen maken gebit alleen omdat dat al een paar jaar niet is gebeurd. onnodige stralenbelasting onnodige kosten

Kundig, prettig, klantgericht

Deze praktijk vind ik prettig in de omgang, rustige en vriendelijke sfeer en kundig uitgevoerd. Steeds in samenspraak met mij en zorgvuldig uitgevoerd. Dikke pluim!

Altijd fijn!

M'n vertrouwde praktijk met de vertrouwde mensen.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma, Cindy

Lieve mensen goede tandartsen

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Edris Nedai

Mijn ervaringen zijn erg goed

Ik heb angst voor de tandarts en wordt hier rustig benaderd en er wordt rekening met mijn angsten gehouden.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Nour, Monica

Ze hebben mij goed geholpen

Ik ben heel tevreden over de behandeling.

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Edris Nedai

Is gewoon goed Vrindelijk .

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Nienke Kos

Prima. Actie van tandarts snel, efficient en vriendelijk.

Na even de ontstane situatie besproken te hebben, werd mijn opgegeven kies getrokken en alles nabesproken en stond ik alweer op straat in ongeveer 20-25 minuten. Geweldig. Stukje feedback over de feedback: Ik neem aan dat: "Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld?" moet zijn: Welke persoon heeft u als laatste gezien of behandeld?"

Lieve en kundige mensen

Lieve en kundige mensen. Luisteren goed naar je.

Matig

Communicatie met medewerkers slecht. Wordt naar huis gestuurd voor een andere afspraak !!! Tig keren afgebeld voor een andere afspraak!!

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Jorden van Zeumeren, Nour

Vakkundig ,met de juiste uitleg geholpen

Vakkundig en rustig wordt alles tijdens de behandeling uitgelegd ,

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Jorden van Zeumeren

Aller aardigste mensen die de tijd hebben voor service

Gemoedelijke sfeer

• Welke persoon heeft u al laatst gezien of behandeld? Remco Steensma, Romy

De Huesmolen 221

1625 HW Hoorn

Over Tandartspraktijk de Huesmolen

Tandartspraktijk de Huesmolen is een echte familie praktijk. Wij bieden de hoogst mogelijke zorg aan onze patiënten.

Over Patiëntenvertellen 2025