Vakkundig, aardig en meedenkend
Ik ben zelf als de dood voor de tandarts. Maar ik voelde mij vandaag erg op mijn gemaak (voor zo ver dat kan wanneer er 2 kiezen getrokken worden.) Vriendelijke mensen en erg proffesioneel. Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik krijg bij jullie. Bedankt.
Wordt goed en vriendelijk te woord gestaan. Prima tandarts. Kom er al jaren.
ik / wij komen al jaren bij jullie in de praktijk en altijd weer vrolijk weer huiswaarts gegaan
Ik kende de dentist die mij behandeld heeft,het was rustig in de wachtkamer. Alleen jammer dat ik vandaag weer op de oude terug moest,oorzaak ?.?.?.
Prettige ontvangst waarna een zorgvuldig onderzoek met een plezierige “touch” …
Goede behandeling in fijne sfeer
Ik ben bang voor de behandeling. Maar er wordt rustig uitgelegd wat er gedaan wordt.
Professioneel en erg leuk met kinderen!
Altijd prima ervaring bij deze praktijk. Wachttijden zijn soms wat lang maar dat is geloof ik universeel bij tandartsen.
Door de verbouwing is het wat onrustiger. De ontvangst en behandeling waren prima.
Top tandarts praktijk.
Zie boven
Goed behandeld geruststelling
Goed overleg en sympathieke medewerkers
Altijd fijn en zeer ervaren met kinderen.
Tandarts is altijd even rustig maakt een praatje en neemt de tijd voor je Legt bij iedere stap die zij doet uit wat er gaat gebeuren
Ondanks mijn angst een positieve ervaring door het rustig, begripvol, informatief delend handelen van tandarts; Pien.
Ben zeer tevreden
Prettig
Prima praktijk, zeer klantvriendelijk. Goede behandelingen met uitleg vooraf.
Mijn ervaring ??? Beter kan het niet worden, gewoon een hele goede tandartspraktijk !!! Een aanbeveling !
De controle wordt de laatste tijd erg gehaast gedaan door een meestal wisselende tandarts. Er worden geen periodieke foto's genomen etc. Ik vind de kwaliteit achteruit gegaan.
De Huesmolen 221
1625 HW Hoorn
Tandartspraktijk de Huesmolen is een echte familie praktijk. Wij bieden de hoogst mogelijke zorg aan onze patiënten.