Ruim 20 jaar is TP de Huesmolen mjn tandarts. Ze gaan met de tijd mee en het is een goed teken dat het team altijd bekende gezichten laat zien.
mondhygieniste werkte goed maar te traag. voor voorlichting werd geld in rekening gebracht. de kosten voor 45 minuten 120 euro met de medeling dat de andere helft van de behandeling nog plaats vinden voor nog eens 120 euro. Geldwolven
goed geholpen en vriendelijk
Ik kon de volgende dag al terecht voor controle.Ik kom al 39 jaar op dit adres dan is het onderhand wel goed binnen komen.
Gewoon simpel zoals het.hoort.
Prettig
Normaal gesproken prima, het was deze x erg chaotisch,heb lang zitten wachten en net toen ik dacht,volgens mij zit hier niemand, kwam er iemand binnen stuiven. Maar ik begrijp ook wel dat dat door de verbouwing komt.
Proffesioneel
Ik werd goed geholpen, ze nam de tijd, legt goed uit wat ze doet en geeft tips.
Vriendelijk team, zeer goede, kundige mondhygiëniste (Nour). Ik ben heel tevreden.
Snelle en acurarte werkwijze! Zeer kundig, vriendelijk en professionele medewerkers. Geen klachten!
Prettig om Bali medewerkers er zijn om je te verwelkomen.
Het was mijn halfjaarlijkse controle en door de crematie van mijn buurman was ik te laat. Maar dat was niet erg, ik kon gewoon plaatsnemen en geholpen worden. Prettig hoor! De controle zelf was ook vriendelijk als altijd en ik heb een advies gekregen over een tandvleesflapje. Dat mag ik nu zelf 'platdrukken' met stoken. Gaan we proberen!
We komen al lang bij Pien en sinds een tijdje zit ze in deze maatschap. Pien werkt fijn en is kundig. De praktijk waarin ze nu werkt ziet er een beetje shabby uit. Er wordt nu aan gewerkt.
Vriendelijke tandarts en assistente met persoonlijke aandacht en interesse voor de patient
De deskundige tandarts had ook aandacht voor de persoon die kwam voor een controle.
Perfect totaal geen op of aanmerkingen
plezierig, vertrouwd
Mijn zestien-jarige dochter moest naar de tandarts. Zij gaat altijd alleen. Toen ze bij de Huesmolen aankwam; bleek dat ze bij de Nieuwe Steen moest zijn. Mijn dochter belde in paniek naar mij op. Ze wist niet waar ze heen moest. De assistente had ook niets opgeschreven en ze had alleen nieuwe steen onthouden. Nadat mijn dochter gearriveerd was op juiste locatie; keek ik mijn mail na. Hierin stond ook huesmolen. Dus ik belde naar de assistente op. Die gaf aan dat ze naar mij hadden gebeld, maar dat ik niet opnam. Ze wilde toen doorgeven dat het op de nieuwe steen was. Ik zag vorige week wel een gemiste oproep, maar dacht dat als het belangrijk was, ik wel weer gebeld zou worden. Ze hadden op zijn minst voicemail kunnen inspreken of een mail sturen. Vandaag kreeg ik voor mijn andere kinderen een bevestiging voor een afspraak voor morgen. Deze afspraak had ik twee maanden geleden telefonisch verzet. Na navraag bleek dat de afspraak er inderdaad dubbel instond. Qua administratie kunnen ze dus zeker nog wel verbeteren. De tandarts zelf is erg goed in zijn werk en vriendelijk.
Geweldige tandarts(Pien), houdt rekening met de patiënt, in voor een grapje en geruststellend, de praktijk zelf ook top, afspraken verzetten is geen probleem.
Super service, goede hulp
Vriendelijk en natuurlijk een fijne Tandarts Pien .
Goed telefonisch of via E-mail bereikbaar krijgt snel antwoord. De assistentes zijn vriendelijk en behulpzaam. De tandarts zelf is ook heel vriendelijk en lief en geduldig met kinderen tandarts Reijsenbach is een fijne tandarts!
De Huesmolen 221
1625 HW Hoorn
Tandartspraktijk de Huesmolen is een echte familie praktijk. Wij bieden de hoogst mogelijke zorg aan onze patiënten.