Uitstekende service. Zeer persoonlijke benadering.

Dhr. ****** verleende ons een uitstekende service door in een voor ons best lastige beginsituatie pro-actief mee te denken. Middels een heldere stap-voor-stap aanpak werden wij begeleid bij het zoeken, selecteren en afsluiten van de voor ons meest passende hypotheek en verzekering t.b.v. aankoop van onze nieuwe woning. De geboden ondersteuning door A&S was meer en beter dan wij verwachtten. In combinatie met de zeer prettige omgang voor ons dus absoluut een aanrader.

Duidelijk en goed advies

Een duidelijke en goede uitleg over hoe de hyptheek in zijn werking gaat. Ik als starter vind dit erg plezierig aangezien wij (starters) niet erg thuis zijn in hyptheken. Daarnaast een duidelijk overzicht over hoe de hypotheek is opgebouwd. Kortom, niets op aan te merken!

Professioneel advies in een persoonlijke sfeer

Alle zorgen zijn mij uit handen genomen. Het reslutaat is mijn eerste eigen huis met de best bij mij passende hypotheek.

Er is hard gewerkt voor me.

Goede service, ze halen het onderste uit de kan, goede uitleg, veel geduld, attent.

Goede service, duidelijke uitleg

Aalles is goed uitgelegd aan ons, goede service. kortom geen klachten, alleen maar positief.

Helemaal goed! Flexibel en scherp

Goed advies en goede service met de menselijke maat. Veel oog voor mijn specifieke omstandigheden. Flexibel.

Degelijk advies en persoonlijke behandeling

Prettig kantoor, snelle en accurate afhandeling, persoonlijke behandeling, erg goed.

Duidelijk advies

Duidelijk advies, advies wordt toegelicht, snelle reactie bij vragen, snel handelen mogelijk.

Zeer deskundig, onafhankelijk en servicegericht

Adviseur heeft oog voor detail en is pro-actief. Bijzonder tevreden: zo kan financieel advies dus ook: niet het idee dat er verhulde bijbedoelingen zijn.

Goed, degelijk " meegedacht" advies,

Wij wilden wel een spaarvorm onder de hypotheek, maar absoluut niet beleggen, daar werd goed rekening mee gehouden. We moesten een zeer grote verbouwing aan het huis verrichten, waarbij de adviseur ons adviseerde om wat meer hypotheek te nemen dan begroot. Dit omdat verbouwingen altijd tegenvallen. Uiteindelijk bleek dat hij helemaal gelijk had, en we de " verhoging" hard nodig hadden.Supergoed meegedacht! Ook nu worden we nog regelmatig op de hoogte gehouden over renteontwikkelingen, is er onderhandeld over mijn Arbeidsongeschiktheidsverzekering door A&S, waardoor mijn premie aanzienlijk gedaald is. Dit zonder dat ik er om gevraagd hebt, maar pro-actief meegedacht.Wij hebben al jaren het gevoel dat we " echt klant zijn" .

Professioneel hypotheekkantoor.

Ben al jaren een tevreden relatie van dit kantoor en heb al meer dan 20 mensen doorverwezen. Wat ook erg prettig is dat ze periodiek contact opnemen om te kijken of er nog gewijzigde omstandigheden zijn waardoor het gegeven advies moet worden aangepast. Ze bouwen dus echt een persoonlijke band met hun klanten op en ben je dus geen nummer.

Degelijk en helder verhaal

De communicatie verloopt soepel. Er is veel ruimte voor vragen bij onduidelijkheden die je zelf hebt en de antwoorden daarop zijn afdoende.

Deskundig advies.

Positieve punten van dit kantoor zijn: Heldere uitleg, nemen de tijd voor je. Lage rente gekregen. Je kan altijd bellen of mailen met vragen en krijgt snel en deskundig antwoord.

Deskundig, transparant, meedenkend

Heldere uitleg, degelijk advies toegespitst op onze situatie. Transparant over risico's en provisie. Nazorg is uitstekend. Professionele benadering maar niet afstandelijk.

Perfecte be/afhandeling

100 % inzetGedrevenVriendelijk en bijzonder service gerichtUiteindelijk een zeer goed resultaat

Gedegen en afgewogen advies

We hebben A&S vergeleken met onze voorgaande adviseur die we al jaren hadden. Het advies was meer afgewogen, beter op ons gericht (i.p.v. op de provisie van de adviseur) en we kwamen goedkoper uit.

Super, helder verhaal, goede toelichting en zeer persoonlijke, maar toch professionele benadering en behandeling. Advies op maat!

Zeer goede begeleiding en advies

Zeer goede begeleiding en financieel advies van ****** tijdens de aankoop van ons huis, waardoor de aankoop en de hypotheekaanvraag goed is verlopen. Er wordt niet alleen gekeken naar de hypotheek, maar naar de gehele financi�le planning.

Klantvriendelijke organisatie met veel know how

Ik vind het een prima kantoor vanwege de klantvriendelijkheiden daarnaast ook de aanwezigheid van de benodigde know how ten aanzien van allerlei financi�le producten.

Zeer prettig en persoonlijk advies

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat de medewerkers zeer prettig in het contact zijn, zeerr persoonlijk advies geven goed luisteren, en echt het onderste uit de kan voor je willen halen

Toegankelijkheid, inleving, afwikkeling, geweldig!

Bij A en S krijg ik nog echt het 'full service' gevoel. Buiten een prettige ambiance en ongedwongen edoch proffesionele sfeer, geeft men ons ook echt inzicht in hoe onze situatie past in de huidige, maar ook opkomende markt. Wij zien A en S als een 'one stop shopping' organisatie met alle disciplines onder ��n dak. Zij zijn nog echt onafhankelijk te noemen. Chapeaux!

Helder, concreet en objectief advies.

Het is vooral erg prettig dat A&S goed kijkt naar de persoonlijke financiele situatie in het heden, maar ook in de toekomst. Zij nemen daar de tijd voor en stellen een uitgebreid financieel plan op. Dat hebben wij niet meegemaakt bij andere adviesbureau's op het gebied van hypotheken. Prettige adviseurs, erg klantvriendelijk. Advies is helder, concreet en objectief. Daarnaast ook gewoon leuk en prettig in omgang, wat ook belangrijk is!

Een zeer deskundig begrijpelijk advies

Wat vooral opviel in het advies van **** was dat hij in op een heel plezierige manier in staat bleek de voor een leek soms lastige materie inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Dit heeft ons en enorm geholpen in het maken van onze hypotheek keuze.Wij hebben **** bij meerdere van onze vrienden en kennissen ge�ntroduceerd en dan is het toch spannend om te weten hoe zij het hebben ervaren. Tot nu toe hebben ze allemaal het zelfde positieve gevoel overgehouden aan het advies als wij.

duidelijk en transparant advies op maat

Wij kunnen A&S aanbevelen, met name door de persoonlijke en professionele behandeling door de heer Veenstra. Vanaf het advies tot de afhandeling en ook daarna was het tot in de puntjes geregeld.

Gigantische besparing

Via een gedeelde relatie kwam ik bij ***** terecht. Geheel belangenloos heeft **** ons uitstekend geholpen na het aflopen van de rentevastperiode. Door net dat stapje extra te zetten is hij erin geslaagd om de hypotheeklasten aanzienlijk terug te brengen. Wij hebben de dienstverlening van A&S als zeer professioneel ervaren en **** hield zelf de vaart erin.Als iemand mij vraagt of ik nog iemand weet die hen zou kunnen helpen met financieel advies, twijfel ik geen moment! Als je A&S zoekt op internet, moet je wel even uitkijken dat je niet in Geleen uitkomt. Ga naar www.asfa.nl

Hoge Naarderweg 6 A

1217AE Hilversum