betrouwbaar, goed en duidelijk advies

Goed ontvangst, men neemt de tijd, luistert en leeft kritisch en invoelend mee.Het advies wordt duidelijk uitgelegd en zonodig aangepast totdat het naar wens is.Nazorg werd door ons erg op prijs gesteld.

Gedegen advies

Gedegen advies + goede onderbouwing. Duidelijke communicatie.

Uitstekend advies!

Vriendelijke ontvangst, begrijpelijke uitleg, goede begeleiding, snel en vooral persoonlijk advies.Ben verder ook zeer te spreken over de ge�nteresseerde afhandeling tijdens en na de aankoop.Kortom, uitermate tevreden over A & S.

Zeer kundig, klantgericht en betrouwbaar advies

***** heeft erg goed met ons als klant meegedacht, geluisterd naar onze wensen en deze op zeer kundige wijze ingevuld. Daarbij gaf hij telkens zeer waardevolle adviezen. Bovendien, nadat we een hypotheek hebben afgesloten neemt hij jaarlijks met ons contact op om te vragen of hij nog iets voor ons kan betekenen. Ook de 'nazorg' is dus uitstekend verzorgd. Hulde!

Geweldig goed en persoonlijk advies op maat !

Gegeven adviezen zijn realistisch en meer dan goed. Rekening houdend met je persoonlijke mogelijkheden, onmogelijkheden en je eigen leefwijze.Ook de nazorg is geweldig, (al jaren) er wordt elk jaar wel even gebeld met de vraag hoe het ervoor staat en of er nog wijzigingen zijn in je leefsituatie. Dit alles zonder ook maar een moment opdringerig te zijn. Tot nu toe niets dan lof.

Goed compleet financieel advies

Goed advies, denken mee met de klant, ook in de toekomst en komen met een comleet financieel plan.

Ze zijn adequaat en luisteren.

na mijn scheiding ik moest zoeken naar een juiste hypotheek. Na een gesprek met ****** gaf hij mij een optie welke voor actie tarief was bij de ****. Ik vroeg of dit geen sprookje was. Na de details goes te hebben doorgenomen bleek dat ik er finacieel niet op achteruit ging. Ook de daarbij behorende verzekeringen heb ik Kroatisch bekeken. Wat mij opviel was dat ze niet alleen aan eigen belang dachten want uiteindelijk hebben we na goed overleg en met instemming voor mijn gedachten een "opmaat" pakket samengesteld. Nu de hypotheek loopt zie ik dat de voorstelling aquraat is geweest zonder de kleine lettertjes niet te vergeten. Ik heb die ervaring niet met 2 grote gevestigde banken.

zeer terzake kundig en duidelijk advies

ik beveel dit kantoor aan , omdat ze zeer duidelijk een goed advies geven, de tijd nemen om alles rustig uit leggen en altijd bereid zijn om aanvullende informatie/advies te verstrekken. houden zich ook perfect aan de gemaakte afspraken en bellen altijd op de afgesproken tijd terug, Prima !!

Zeer kundig, compleet en duurzaam advies

Advies gegeven voldeet aan onze wensen en werd goed toegelicht. Ook werden veel taken door A&S in de gaten gehouden, bv bij verz maatschappijen.Ook in de afgelopen jaren houden ze onze financieele situatie nauwlettend in de gaten, en hebben ze kort geleden een compleet financieel plan voor ons gemaakt.

Betrokken, nauwkeurig, vriendelijk

Wij hebben een zeer positieve ervaring met A&S Financieel Adviseurs. De adiseur die wij troffen was betrokken, vriendelijk, accuraat en nauwkeurig. Een aanbeveling waard.

Serieus, doortastend, vertrouwen, flexibel, aardig

Ik wilde samen met mijn vriendin een huis kopen. Gezien er veel aan de hand is met hypotheek veranderingen en onzekerheid op de kapitaal markt was ik blij om **** te vinden. Hij was de naald in de hooiberg. Ik heb geen verstand van financi�n en denk dit ook nooit te krijgen. Daarom ben ik achteraf blij om in **** te vertrouwen. Mijn eerste huis aankoop was alsof ik een brood bij de bakker ging halen. Alles geregeld en nergens zorgen over gehad, daar heb ik wel iets geld voor over. Iedereen toch?

Zeer begrijpelijk advies

Laagdrempelig, vriendelijk en betrouwbaar! Was fijn zaken doen en we konden met al onze vragen terecht. Alles werd in begrijpelijke taal uitgelegd en verschillende mogelijkheden met elkaar vergeleken.

Deskundig,proactief,geinvolveerd en goed resultaat

Gedegen advies in fiscaal zeer gecompliceerde situatie.Uitzonderlijk involvement en grote proactieve betrokkenheid en vasthoudendheid. Beter dan de bank en topfiscalist die ik consulteerde

Klantgericht, integer en terzake kundig

Luisteren goed naar klant. Komen met slimme maatwerk-oplossingen/alternatieven. Verkopen alleen producten die noodzakelijk zijn; verzekeringen voor zover echt nodig/relevant en hebben - ook in 't verleden - aan mij g��n woekerpolissen verkocht.

Verwachting helemaal waargemaakt

Hadden de naam van dit kantoor van een relatie gekregen en wilden ze vergelijken met onze tussenpersoon tot dan toe. Ze luisterden naar onze situatie en naar onze wensen; niet alleen nu, maar ook voor de lange termijn. Daarbij werden de opties neergelegd met alle voor- en tegenargumenten. We hebben nooit het gevoel gehad dat het advies hen beter uitkwam. Ook op het gebied van verzekeringen hebben we inmiddels steeds meer bij ze ondergebracht. Later hebben we vrienden naar hen doorverwezen die in de problemen dreigden te komen door een tussenpersoon die zijn woord niet nakwam. Ook zij zijn zeer goed, snel en kundig geholpen. Van ons geen onvertogen woord over A en S dus.

Hoge Naarderweg 6 A

1217AE Hilversum