Persoonlijk, prettig, kundig advies

Dhr.****** heeft ons op kundige wijze van advies gediend. Hij heeft onze persoonlijke situatie goed bekeken en daarna een advies op maat gegeven. Hij heeft later nog nagevraagd of alles is afgehandeld zoals was afgesproken. Dat geeft ons een vertrouwd gevoel.

Prettige samenwerking

Wordt gewoon gedaan wat de klant wil. De klant krijgt duidelijke uitleg en er wordt altijd naar een oplossing gezocht.

Betrouwbaar verstand van zaken

Deze adviseur gaat door het vuur voor zijn klanten,zo zou elke ondernemer zijn klanten moeten behandelen.En heeft verschrikkelijk veel verstand van zaken is duidelijk begrijpbaar en eerlijk!!!

Duidelijk en goed advies

Meneer ********* is erg vriendelijk en professioneel.Hij gaf voldoende informatie en zorgde er voor ons voor dat we het beste product kregen.Voor ons was het onze eerste hypotheek en we zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn.

Zeer klantgericht, nakomen van afspraken

********** maakte een zeer professionele indruk, heeft ons van het juiste advies voorzien en inzicht gegeven in voor ons onduidelijke financiele zaken. Een verademing vergeleken met mijn eerdere adviseur.

Laakboulevard 166

3825 GP Amersfoort

Over Hypotheek Info Punt / van Herwaarden

Hypotheekadvies sinds 2003 Hypotheek Info Punt is een landelijk werkende organisatie met voor u als voordelen: - Persoonlijk en klantgericht - Financieel advies op maat - Groot aanbod geldverstrekkers - De beste voorwaarden - 100% onafhankelijk - Groot landelijk netwerk