Fantastisch

Je word netjes en vriendelijk behandeld.ik zou ook aan aan andere aanbevelen.

Goede informatie, voldoende tijd en vriendelijk

In een telefonisch gesprek werd voldoende tijd genomen voor uitgebreide informatie.

goed advies laat pas los als alles rond is.

ik kan dit kantoor aanbevelen doen wat of ze zeggen

Uitstekende begeleiding keuze hypotheek

De adviseur heeft ons uitstekend ingelicht en begeleid over de te nemen beslissingen en de vele stappen die genomen moesten te worden om over te gaan naar een nieuwe hypotheek. Tot in details zijn de financi�le gevolgen uitgelegd en in een goed begrijp baar rapport weergegeven. We zijn bijzonder tevreden hoe alle processen vlekkeloos zijn doorlopen en zijn afgerond.

Uitstekend, duidelijk en volledig advies

Ons (nieuwbouw)traject heeft van omstreeks januari tot november van dit jaar geduurd. Ten alle tijden stond de adviseur klaar voor advies en service. Wij vonden het bijzonder prettig dat alle ruimte was voor vragen in het voortraject waardoor we uiteindelijk een enorm duidelijk financieel advies kregen. Na concretisering van alle plannen hebben we uiteindelijk een bijzonder gunstige hypotheekofferte gekregen en middels een persoonlijk gesprek alles doorgenomen en getekend. Grootste pluspunten zijn: service, vriendelijkheid, geduldigheid, duidelijke uitleg en het belang van de klant centraal stellen.

Professioneel onafhankelijk advies

Veel vergelijk gedaan op voorhand en bij Hypotheek Info Punt terecht gekomen via een vriend. Zijn open en duidelijk over dienstverlening en kosten zodat je weet wat je kunt verwachten. Prima hypotheekadvies gekregen voor de aankoop van ons eerste huis. Zijn goed en langdurig bereikbaar, denken mee, duidelijke uitleg en snelle afhandeling. Hypotheek in maand voor elkaar gekregen! Maken waar wat ze zeggen.

verstand van zaken, vlug en meedenkend

goed bereikbaar voor advies, erg meedenkend in de keuze voor de hypotheek en de randzaken daaromheen. m.i. een goede adviseur die heeft gezorgd voor een snelle afwikkeling.

Goed en duidelijk advies.

Ik wil bij deze het kantoor van HypotheekInfoPunt Amersfoort van harte aanbevelen omdat naast het goede degelijke advies, ook de bereikbaarheid (zowel via mail als telefonisch) overdag en in de avonden zeer groot is. Je ontvangt vrijwel direct een duidelijk bericht terug.

Prima advies

Duidelijk advies, meedenken in meerdere mogelijkheden van de vraag.Geen eindeloze voor calculaties waar je als klant door de bomen het bos niet meer ziet.Goed op de hoogte van de huidige markt en regelgeving.

Snelle en brede service, makkelijk bereikbaar.

Als starter kwam ik al lezende achter execution only hypotheek. Ingelezen hoe het zat op internet. Prijzen vergeleken en deze was het goedkoopst.Aanvankelijk wel twijfels over de betrouwbaarheid, service en snelheid, uiteindelijk de gok gewaagd.Maar mijn argwaan was niet gegrond. Het hele proces verliep sneller dan andere hypotheek adviseurs hebben voorspelt. Vanaf het moment dat ik alle benodigde documenten op de email heb gezet, duurde het ongeveer 10 dagen voordat we accoord kregen van *****(hypotheek+bankgarantie). Hierbij moet wel gezegd worden dat we "goede kandidaten" zijn om een hypotheek te krijgen. Het was ook geen bijzonder hoge hypotheek. Desondanks erg snel.Al bij al goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb ook vragen gesteld die niet direct het de hypotheek te maken hadden en hier werd ook goed antwoord op gegeven zonder verder bijkomende kosten. Ik was zeer tevreden.

Erg betrokken, goed passend advies

Zeer plezierig traject verlopen met adviseur. De adviseur bleek erg kundig in de verschillende mogelijkheden, was erg betoken bij de persoonlijke situatie, en wist zo een goed passende oplossing te creeeren. Ook bij de tot stand koming van hypotheek heeft de adviseur het traject volledig gecontroleerd.Al met al een hele grote aanrader!

Accuraat,

**** schatte snel in wie hij tegenover zich had, spitste z'n informatie toe en sloot gemakkelijk aan.Mailcontact verliep prettig en werkte effici�nt.****toonde lange adem, wat ik zeer waardeerde!!Mijn dank is dan ook GROOT.Met 'n hartelijke groet ;)

duidelijk, snel en goed bereikbaar!

Adviseur ook na 5 uur telefonisch goed bereikbaar, erg fijn als je tot 8 uur werkt.. Alles per mail (PDF-formaat bijlagen), snel en effici�nt..hierdoor heb ik geen vrije dagen hoeven opnemen.Na het insturen van alle gevraagde documenten, ontving ik de offerte al na 5 dagen! 2 weken later zat ik bij de notaris en had ik mijn eerste huis gekocht! en nog vakantiedagen over om lekker aan de slag te gaan!

Oversluiten van de hypotheek na een scheiding.

Zeer prettige en duidelijke samenwerking. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, vragen rustig en begrijpbaar beantwoord. Verhelderende uitleg waar nodig.

prettig en persoonlijk

Ben voorheen al eens door **** geholpen toen hij werkzaam was bij een ander kantoor en alles verliep toen vlekkeloos en ook nu vind ik de hele manier waarop hij je benadert vriendelijk zonder overdreven te doen. Je hebt wat aan degelijke voorlichting en die krijg je van hem.

Gedreven vakman die goed luistert naar je wensen.

Via via in contact gekomen met deze vakman! Eindelijk iemand die echt goed de wensen inventariseert, adequaat en flexibel is. De klant staat centraal en je ontvangt echt maatwerk, een aanrader!

Duidelijk, helder en snel

Advies gekregen bij oversluiten van onze hypotheek. Alles helder uitgelegd.

goed advies

Omdat ze de tijd voor je nemen. en als er vragen zijn ze je altijd vriendelijk te woord staan.

Goed en duidelijk advies.

To the point en goed gedocumenteerd.Eerlijk en neutraal advies.Kennis van zaken.Oplettend.

betrouwbaar

***** regeld zonder te veel opdringen plezierig en betrouwbaar

Gewoon precies goed en geen onzin..

Heeft verstand van zaken en kan dit in een heldere vorm communiceren waardoor mijn keuzes helder en overzichtelijk worden.

Persoonlijk, prettig, kundig advies

Dhr.****** heeft ons op kundige wijze van advies gediend. Hij heeft onze persoonlijke situatie goed bekeken en daarna een advies op maat gegeven. Hij heeft later nog nagevraagd of alles is afgehandeld zoals was afgesproken. Dat geeft ons een vertrouwd gevoel.

Prettige samenwerking

Wordt gewoon gedaan wat de klant wil. De klant krijgt duidelijke uitleg en er wordt altijd naar een oplossing gezocht.

Betrouwbaar verstand van zaken

Deze adviseur gaat door het vuur voor zijn klanten,zo zou elke ondernemer zijn klanten moeten behandelen.En heeft verschrikkelijk veel verstand van zaken is duidelijk begrijpbaar en eerlijk!!!

Duidelijk en goed advies

Meneer ********* is erg vriendelijk en professioneel.Hij gaf voldoende informatie en zorgde er voor ons voor dat we het beste product kregen.Voor ons was het onze eerste hypotheek en we zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn.

Laakboulevard 166

3825 GP Amersfoort

Over Hypotheek Info Punt / van Herwaarden

Hypotheekadvies sinds 2003 Hypotheek Info Punt is een landelijk werkende organisatie met voor u als voordelen: - Persoonlijk en klantgericht - Financieel advies op maat - Groot aanbod geldverstrekkers - De beste voorwaarden - 100% onafhankelijk - Groot landelijk netwerk