Prima dienst

Er werd voor mij "gedacht" ofwel een voorstel voor de hypotheek te veranderen. Heel fijn zou ik zelf niet aan denken

goed advies, prettige samenwerking

Goede en snelle service en advies, ook s' Avonds bereikbaar.

Goed duidelijk en correct advies

Goed duidelijk en correct advies, heldere communicatie en uitleg.De soms complexe zaken die een oversluiting met zich meebrengen worden zeer begrijpelijk uitgelegd.

Binnen twee weken alles rond

Mijn wens was de hypotheek over te sluiten met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Helemaal gelukt en bereikbaarheid van het kantoor is prima ! Alles digitaal geregeld.

Heel fijne samenwerking

Super fijne samenwerking en advies gemaakt op onze wensen heeft het mogelijk gemaakt ons droomhuis te kopen. Altijd bereikbaar en bereid om vragen te beantwoorden. Klant staat voorop! Nogmaals bedankt.

Snel en goed geholpen!

Ik kan heel duidelijk zijn over mijn bevindingen - ervaringen over infopunt maar wij zijn snel en goed geholpen. Duidelijke taal en snelle communicatie.

Prima geadviseerd

Via het kantoor van Hypotheek Info Punt bij de adviseur terecht gekomen. Wat een verademing t.o.v. eerdere adviseurs. De adviseur geeft goede adviezen, belt als hij zegt dat hij belt, geeft de voor- en nadelen van diverse hypotheekverstrekkers en legt alles 100 keer uit als het moet. Kortom, wij zijn enorm geholpen.

Eerlijk, degelijk en deskundig

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het inzichtelijk maken van onze hypotheekmogelijkheden.Voor elke uitleg werd ruimschoots de tijd genomen. Zeker een aanrader!

Uitstekend advies!!

Uitstekend advies en zeer betrouwbaar.Heeft verstand van zaken, altijd bereikbaar en zet zich volledig in voor zijn klant.En komt dus zijn afspraken na!!

Duidelijk en deskundig advies !

Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor een nieuwe woning zijn wij geholpen door ***. Een zeer competente adviseur die weet waar hij het over heeft.Hij heeft ons vanaf het eerste moment op een plezierige manier geholpen met het vinden van de juiste hypotheek en bijhorende overlijdensrisico verzekering met een duidelijk verhaal over de voor- en nadelen van de verschillende opties. Tevens werden we proactief door hem benaderd toen de rentes van de hypotheekverstrekker van onze voorkeur (op dat moment nog niets getekend) ineens omhoog zouden gaan. Omdat we in het buitenland zaten heeft hij toen keurig alles in gang gezet, zodat we toch van de lage rentes gebruik konden maken.Nadat we later alle benodigde papieren hadden aangeleverd (digitaal maar per post is ook mogelijk) was er binnen 2 dagen een goedkeuring voor de hypotheek. Dit waarschijnlijk mede omdat alles in 1x goed was aangeleverd.Al met al kunnen wij Niels dus ten zeerste aanbevelen!

Professional, hands-on approach, reliable!

The advisor is an amazing person first and foremost. Action oriented and from day one focused on getting things done with a real hands on approach. Super professional and super kind and we could not have been more satisfied with the way he handled our Mortgage approval process.

Voelt vertrouwd en is verhelderend

Duidelijk, correct en zeker ook voor mensen die niet echt thuis zijn in de hypotheekwereld een toegevoegde waarde.

Uitstekend advies en communicatie.

Een helder en overzichtelijk overleg met daarin geruime tijd voor mijn specifieke situatie. Vol vertrouwen zal ik de adviseur aanraden.

Goed advies op het juiste moment

Eerlijke voorstelling van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Kort, bondig en professioneel gecommuniceerd. Snelle service en goede afhandeling

uitstekend

Goede uitleg en hele goede begeleiding. Nadat wij eerst een verkeerd advies hadden gekregen, kwamen wij terecht bij de adviseur Totaal advies, juist advies en daardoor was het voor ons mogelijk ons droomhuis te kopen

Kundig, up-to-date, prettig contact!

Enorm tevreden. Zeer goed bereikbaar, heldere communicatie, duidelijke uitleg, niets is te veel, up-to-date qua nieuwe ontwikkelingen, prettig contact, en heel belangrijk: onze hypotheek onder zeer gunstige voorwaarden over kunnen sluiten!

Snelle service

De adviseur heeft mij uitstekend geholpen en gezorgd dat ik heel snel een nieuwe hypotheek had voor mijn nieuw aangeschafte huis.

Zeer Betrouwbaar

Eerlijk advies. Geduld. hele goede afwerking.hele goeie na service.

Zeer profesioneel!

Hij weet waar hij het over heeft en heeft veel kennis en kan dat goed overbrengen en uitleggen.Ondersteunt je op alle vlakken.Houd je stituatie goed in de gaten en belt je wanneer iets gedaan moet worden. Het was een fijne samenwerking - duidelijk- transparant- geduldig- openZeker voor herhaling vatbaar!

Daadkrachtige adviseur met veel oog voor service

De adviseur heeft mij ontzettend netjes, goed en uitgebreid ge�nformeerd over de mogelijkheden om mijn hypotheek over te sluiten. Hij zoekt dingen grondig uit en is helder in de communicatie. Ik vond zijn service zeer klantvriendelijk.

Complete en snelle service

De adviseur levert snelle, complete en foutloze service. Denkt echt met ons mee.

Gedegen kennis en snel!

Een adviseur die n�t wat verder kijkt en meedenkt, met als resultaat een passende hypotheek. Werkt snel en heeft kennis van zaken.Betrouwbaar en zeer goed bereikbaar.

Prima advies en bemiddeling van onze hypotheek

Wij wisten zelf goed welke vorm van hypotheek we wilden, we hadden alleen iemand nodig die dit voor ons ging regelen. Helaas kon dit niet zelf online bij deze hypotheekverstrekker. Via Hypotheek info punt eenvoudig alsnog geregeld, prima begeleiding en heel voordelig in vergelijking tot reguliere hypotheek adviseurs. Helemaal top, ik zou het zelf volgende keer weer op deze manier doen.

Goed en niet goedkoop.

Goede kennis van zaken, houdt je goed op de hoogte. Behulpzaam, maar niet goedkoop, maar kwaliteit heeft een prijs.

Prima advies en afhandelig snel geregeld

Advies betrof de hypotheekrente aanpassing op basis van rentemiddeling. Mijn hypotheekrente is nu weer wat lager tegen acceptabele bemiddelingskosten.

Laakboulevard 166

3825 GP Amersfoort

Over Hypotheek Info Punt / van Herwaarden

Hypotheekadvies sinds 2003 Hypotheek Info Punt is een landelijk werkende organisatie met voor u als voordelen: - Persoonlijk en klantgericht - Financieel advies op maat - Groot aanbod geldverstrekkers - De beste voorwaarden - 100% onafhankelijk - Groot landelijk netwerk