Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews geven een beeld van een adviseur die duidelijk communiceert, goed bereikbaar is en snel vervolgacties oppakt. Klanten ervaren deskundigheid, pragmatische oplossingen en een gestructureerde aanpak die het proces soepel laat verlopen. De dienstverlening wordt duidelijk als professioneel, betrouwbaar en klantgericht beoordeeld.
Ik heb het contact met Niels als heel prettig ervaren. Hij denkt met je mee. Hij handelt en reageert snel. Hij zoekt naar oplossingen die het beste bij je passen en ondersteunt tijdens het hele proces. Ik ben echt heel tevreden.
16 June 2026
Irma
BAARN
Niels heeft ons perfect ondersteund bij de zoektocht en het uiteindelijk kopen van ons nieuwe huis. Hij was altijd goed bereikbaar, goed op de hoogte en neemt de tijd om zaken duidelijk uit te leggen. Wij zijn erg tevreden!
27 May 2026
Koos
Utrecht
Niels is een zeer deskundige en betrokken hypotheekadviseur die mij uitstekend heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Hij heeft mij gedurende het hele traject van het oversluiten van mijn hypotheek professioneel begeleid en alles helder en begrijpelijk uitgelegd. Wat ik vooral waardeerde, is dat hij echt de tijd nam, meedacht met mijn situatie en veel zaken uit handen nam. Hierdoor verliep het hele proces soepel en zonder zorgen. Ik kan Niels dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en kundig hypotheekadvies.
22 April 2026
Edwin
Leusden
Doe al jaren goede zaken net Niels, hij helpt ons altijd erg goed en weet precies het goede advies te geven. Mede door zijn advies wonen wij in ons droomhuis.
27 March 2026
Jordan
Amersfoort
Hypotheek Info Punt Van Herwaarden heeft ons professioneel en deskundig begeleid gedurende het gehele hypotheektraject. De dienstverlening kenmerkt zich door goede bereikbaarheid, snelle opvolging en duidelijke communicatie. Er werd actief meegedacht, vragen werden vlot en helder beantwoord en afspraken werden consequent nagekomen. Dankzij de gestructureerde aanpak verliep het proces efficiënt en overzichtelijk. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde dienstverlening en kunnen deze hypotheekadviseur zeker aanbevelen!
5 February 2026
Robin
Amersfoort
Als wij Hypotheek Info Punt van Herwaarden nodig hebben zijn ze goed bereikbaar of bellen snel terug. De benodigde informatie wordt deskundig en vlot gegeven. Door de snelle werkwijze, inzet en reactie konden wij het beoogde appartement bemachtigen.
14 January 2026
Ron
Driebergen
Niels is een heel fijne en betrokken adviseur. Hij denkt mee, kent het systeem heel goed en heeft ook voor complexere situaties een passend antwoord. We zijn via vrienden bij hem terecht gekomen en zullen hem zeker aanbevelen
7 January 2026
Sua
Nijkerk
Niels is een prettige adviseur. Hij denkt met je mee, kan snel schakelen en is goed bereikbaar. Het was fijn om met hem te sparren tijdens het proces van kijken, bieden en kopen
15 December 2025
Jurgen
Soest
We zijn enorm tevreden over onze hypotheekadviseur. Vanaf het begin heeft hij ons heel goed geholpen en was hij altijd bereikbaar, zelfs ’s avonds, wat voor ons ideaal was. Hij schakelde snel, dacht creatief met ons mee en kwam met oplossingen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Dankzij zijn inzet en deskundigheid hebben we uiteindelijk de financiering rond gekregen. Echt een aanrader!
25 November 2025
Bajrush
Voorthuizen
Super aardige kerel met kennis van zaken
15 October 2025
Paul
Amersfoort
Goed geholpen met een vraag over onze hypotheek.
3 October 2025
Chris
Amersfoort
Niels is vlot en deskundig en neemt alle tijd om je van het beste advies te voorzien.
9 September 2025
Ank
Amersfoort
Niels is al jaren onze financiële rots in de branding. Rustig, meedenkend en altijd klantgericht. Fijn om zo’n adviseur te hebben.
22 August 2025
Hanneke
Meteren
Wij kwamen met Niels in contact op aanraden van kennissen. Vanaf moment één was de communicatie helder en namen we de belangrijke stappen door. Niels is altijd bereikbaar wanneer het nodig is. Heel prettig! Toen we ons bod eenmaal was geaccepteerd hadden we binnen een paar dagen de hypotheek rond. Daarnaast denkt Niels ook mee over de toekomst en wat er nog meer nodig is bij de aankoop van een nieuwe woning.
11 July 2025
Eva
Amsterdam
Ik ben goed bijgestaan tijdens het kopen van mijn huis. Informatie over hypotheken en waar ik allemaal op moet letten. Zeer bekwaam! Komt ook afspraken na.
11 July 2025
Renske
Nijkerk
Niels is betrokken, luistert goed, reageert en schakelt snel en pakt door als dat nodig is. Hij neemt de tijd voor je en komt met een uitgebreid en gedegen analyse en advies. Op verzoek denkt hij mee en komt met opties en alternatieven. Wij konden altijd met al onze vragen terecht.
18 June 2025
Joram
Duidelijke uitleg.
25 May 2025
Simon
Hoevelaken
Niels communiceert op een heldere en rustige manier, legt goed uit welke mogelijkheden er zijn en ontzorgt in het hele proces van de aanvraag. Dankzij Niels zijn inzet was de hypotheekaanvraag snel rond.
25 April 2025
Leanne Broekman
Almere
Vertrouwen en kennis van zaken gaan voorop als het om hypotheken gaat. Bij Niels kan je hier altijd op rekenen!! Bedankt voor de fijne samenwerking!
4 February 2025
Wilco
Koudekerk aan den Rijn
Niels werkt snel en resultaatgericht en neemt daarbij de risico's in ogenschouw. Dit maakt, dat hij kwalitatief goed advies geeft over de jouw financiële positie en mogelijkheden.
10 December 2024
Iris
Tiel
Ervaring was zeer prettig. En behulpzaam.
2 October 2024
Bert
Deventer
Goed advies.
13 September 2024
Rob Gerressen
ARNHEM
Mijn ervaring met Hypotheek Info Punt/van Herwaarden is me ontzettend goed bevallen. Snelle reactie, en erg vakkundig advies.
22 August 2024
John
Haarlem
Niels is al jarenlang mijn hypotheekadviseur. Na een recente scheiding wilde ik het huis graag behouden, maar de hypotheekverstrekker wilde geen hypotheek verstrekken op basis van mijn horecaonderneming, ondanks goede cijfers. Alles is toen uit de kast gehaald om dit toch voor elkaar te krijgen en de hypotheek is nu rond :-). Dus ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die proactief meedenkt en out of the box durft te denken, bel Niels!
1 August 2024
Tosca
Utrecht
Niels heeft ons 2x met succes geholpen met onze hypotheek. De eerste keer waren wij starters en heeft hij ons veel uitleg gegeven. De tweede keer was het (voor ons) iets ingewikkelder maar ook duidelijke uitleg & binnen een record tempo precies de hypotheek die het best bij ons paste
24 June 2024
M.
Hypotheekadvies sinds 2003
Hypotheek Info Punt is een landelijk werkende organisatie met voor u als voordelen:
- Persoonlijk en klantgericht
- Financieel advies op maat