Ik ben een keer langs geweest om mijn spalkje te laten plakken en ik werd meteen snel en vriendelijk geholpen.
Het personeel is erg vriendelijk.
Informatie over behandelingen kan beter.
Orthogeldrop is een vriendelijke organisatie die klaar staan voor hun klanten. Je wordt enthousiast ontvangen door de mevrouw achter de balie. Het is overzichtelijk en je wordt goed geholpen. De orthodontisten zijn ervaren en helpen je op de best mogelijk manier.
Over het algemeen tevreden. 'n enkele keer moesten we terug komen IVM foutje
We staan nog aan het begin van alles maar tot nu toe tevreden over hoe het gaat. Duidelijke uitleg en vriendelijke ontvangst.
Is een goed orto
Iedereen is super vriendelijk en ik word altijd super goed geholpen
Ik word goed en snel geholpen.
Ivm een verhuizing, vanuit Vught terecht gekomen in de praktijk in Geldrop. Altijd fijn geholpen, en een heel mooi eindresultaat.
Ik kom hier vaak, en het personeel is heel vriendelijk.
Altijd helder duidelijk en snel met kundig advies
Lang wachten voor de ortho komt als mijn zoon in de stoel ligt.
Mijn zoon werd geholpen door een mannelijke orthodontist assistent. Deze man was heel vriendelijk en bekwaam. Hij stelde mijn zoon meteen gerust door zijn humor. Ook de orthodontist is echt bezig met het kind.
Fijne praktijk met attent en vriendelijke medewerkers. Deskundig!
Het wordt goed uitgelegd. Afspraken zijn altijd mooi op tijd Met name aan de balie / secretariaat zijn de medewerkers altijd even vriendelijk. Ook aan de telefoon.
We worden altijd erg goed geïnformeerd en geholpen!
Zeer vriendelijke praktijk en wordt ook echt rekening gehouden met het kind.
Goed en fijn geholpen.
Vanaf het maken van een eerste afspraak tot de intake en het opstarten van het traject zijn wij uitstekend geholpen en te woord gestaan. Ze nemen voor mijn angstige dochter alle tijd om alles uit te leggen. Vragen worden snel en kundig beantwoord. Hele aardige en vriendelijke medewerkers. Alleen maar lof!
Ik heb een fijne ervaring omdat je heel fijn geholpen wordt en ze echt weten waar ze over praten. De praktijk ziet er heel netjes uit en alle problemen met je beugel worden zo snel mogelijk opgelost. Echt een top praktijk!!
Je kan makkelijk afspraken maken en de werknemers zijn heel vriendelijk. Als er iets aan de hand is met je beugel gaan ze meteen een oplossing proberen te bedenken.