Mijn zoon is met 8 jaar nog best jong voor een beugel en vond het spannend. Hij werd gerustgesteld en alles werd duidelijk uitgelegd. Van tevoren werd goed gekeken en onderling overlegd wat de beste behandeling zou zijn.
Prima praktijk
Leuk en aardig personeel. Goede uitleg van het behandelplan wat ze gaan doen. Praktijk ziet er netjes uit. Ik ben tot nu to tevreden.
Fijne begeleiding en snelle behandelingen
Eerst een opzetbeugel die eruit kon. Toen een plaatjesbeugel. Maar het duurde erg lang. Elke 6 weken op controle. Je krijgt wel vrij van school dus dat is wel weer fijn. Veel klasgenoten en vrienden waren er al vanaf maar bij mij mocht deze nog steeds niet eruit. Na de plaatjesbeugel nog een nachtbeugel. Maar dan hoef je maar 1x per half jaar te komen . Ze zijn wel allemaal heel aardig daar en leggen alles goed uit.
Wij missen echt de communicatie over het verloop van de behandeling. Zou maanden geleden de beugel eruit mogen maar nog steeds een beugel. Ziet de orthodontist nauwelijks, vooral consulten met assistenten. Missen een behandelplan met tijdslijn. Zien alleen maar rekeningen.
Hele vriendelijke mensen, snel, kundig en accuraat geholpen
Op het afgesproken tijdstip of net iets eerder word je door de medewerkster opgehaald voor de behandeling. Dit gebeurt op een vriendelijke rustige wijze, waarbij meerdere patiënten tegelijkertijd worden behandeld in één open ruimte. De medewerksters zijn deskundig, waarbij de orthodontist bij de controle-afspraak de eindcontrole doet.
We zijn toendertijd altijd netjes geholpen en het liep goed om de afspraken zoveel mogelijk buiten school te plannen. Het was toen corna tijd, dus ben niet veel mee kunnen gaan als ouder. Wel toen ik er om vroeg ben ik bij gekletst mbt behandelplan en hoe het er voor stond Nu krijgen we al wel 3 keer een rekening van iemand bij ons in de straat, duurt wel lang dat de juiste gegevens verwerkt worden, dat vind ik persoonlijk wat slordig
Je hoeft niet lang te wachten voor de assistente, nieuwe afspraak is zo gemaakt en je hoeft niet lang te wachten in de wachtkamer, geregeld gehad dat mn dochter sneller aan de beurt was dan de geplande afspraak.
Wij komen hier nu bijna een jaar en worden altijd vriendelijk ontvangen. De orthodontist en assistenten zijn heel aardig, kundig en leggen alles goed uit en stellen je op je gemak.
Zowel de orthodontist als alle andere medewerkers zijn allen zeer vriendelijk en professioneel. Voelt heel persoonlijk en je kan alles vragen. Staan voor je klaar. Heel fijn
Niet echt meedenkend met kind die ADHD heeft. Kinderen met ADHD kunnen sommige dingen absoluut niet hebben, bijv. de stiekjes. Maar daar werd erg op gehamerd om deze te dragen. Er was geen meelevend vermogen dat hij die stiekjes niet in KAN hebben. Verder vond ik het traject behoorlijk lang duren wat in onze ogen op zeer veel extra kosten neer kwam. Zelfs af en toe 5 tot 10 minuutjes binnen maar wel een volledig consult declareren. Makkelijk verdiend in onze ogen.
We worden heel goed geholpen
Mijn zoontje en ik zijn erg blij met julie! Julie weten wat julie doen!.Heel kundig! Ik heb alle vertrouwen erin dat mijn zoontje een geweldige mooie lach tegemoet gaat met super strakke mooie tanden!
Ik woon in Oss Na het weten dat deze orthodontist bestaat dan kan ik zeggen dat de orthodontist in Oss voorbeeld kan nemen aan orthodontist in Deurne. Ik ben erg blij mee geweest en ik kan mijn petje voor jullie afnemen.
Prima ervaring. Altijd alles goed verzorgd.
heel klantvriendelijk en duidelijk in goede sfeer
Fijne, rustige bejegening naar het kind. Ook bij angst wordt er goed mee omgegaan. Er wordt meegedacht in het beleid, ook in complexe casus
Het eindresultaat is goed, dat telt!
Tevreden over de behandeling bij beide kinderen
Bij het plaatsen van de beugel van mijn zoontje werd er erg goede uitleg gegeven en werd er tijd genomen voor de vragen die hij had. Op die manier had hij een beter beeld bij wat er ging gebeuren.
Heel prettig