Als ik een vraag heb of als er iets is dan
Prima praktijk
Iedereen is beleefd en geeft advies waar nodig... voel me altijd op mijn gemak.
De afspraken verliepen goed en ik werd altijd geholpen.
Meestal kom je hier en word je geroepen voor je afspraak dan word je geholpen soms komt de orthodontist even controleren of het allemaal goed is gegaan en dan kan je een nieuwe afspraak maken.
Het is een goed ortho maar het gaat niet zo snel
Ik vind het een goede praktijk
De orthodontisten/assistenten doen hun werk goed, de medewerkers aan de balie zijn vriendelijk, en ik kon altijd redelijk snel terecht als er iets mis was met mijn beugel. Daarnaast ben ik heel tevreden met het eindresultaat!
De behandeling werkt goed en de zorgverleners luisteren goed naar je wensen door bijvoorbeeld te wachten met bepaalde ingrepen.
Ik heb een fijne ervaring bij de orthodontist. Ze geven je duidelijke uitleg en nemen je mee in de stappen die zij zetten. Wel duurt het soms wat langer voordat je aan de beurt bent.
meestal pijnloos, vaak snel klaar. soms beetje afgeleid of lang moeten wachten
Als ik iets niet snap word ik meteen geholpen met wat
Het verloopt sneller als verwacht wat natuurlijk super fijn is en heb over het algemeen weinig last.
Heel goed maar een ervaring ik krijg soms pijn
Toppers
Goed en professioneel
Heel fijn
De onduidelijkheid is soms door het snel praten van ortho met mondkapje waardoor het moeilijk verstaanbaar is. Door moeilijkheid soms voor dochter vervelend dat er vaak andere assistente haar helpen met het plaatsen van nieuwe draad.
Ik kom al een tijdje bij de ortho. Over het algemeen is mijn ervaring goed en heb ik er weinig op aan te merken.
Het zijn aardige mensen en ze doen hun werk goed, soms loopt het een beetje uit
Ik vind het een fijne orthodontist, de afspraken kan je gemakkelijk maken en ook aanpassen
Ze deden alles snel en heel rustig en legden alles goed uit
Het gaat prima
Super professionele mensen werken er