Duurt erg lang voordat je de behandeling krijgt (bijna een maand )!!
Zie samenvatting
Ik had een gaatje in mijn achterste kies. Deze is pijnloos verdoofd door Dr Schakenraad. Door deze manier van verdoven was niet mijn halve mond verdoofd en kon ik na de behandeling gewoon prima eten en drinken. Niet een halve dag met het gevoel dat je een dikke lip, wang en tong hebt. Heel fijn.
Gewoon prima!
Om de haverklap zit er een barst in me boven gebit.
prima en prettige omgeving
Ze zijn altijd vriendelijk( aan de receptie, maar ook de mondhygiënist en tandarts ). Ze stellen je gerust en luisteren naar je.
Wordt altijd goed geholpen
Prettig gesprek met behandelaar en ook balie medewerkster heel plezierig in de omgang
Gewoon goed
Ondanks mijn ongemakkelijke gevoel vooraf viel de behandeling mee, vooral door de deskundige aanpak van de mondhygiëniste.
Ben onlangs naar deze praktijk overgestapt. Absoluut geen spijt. Fijne benadering , overleggen en geven uitleg voor en tijdens de behandeling!!!!
Mijn ervaring is tot nu toe goed. Ben pas 2 jaar bij jullie. Heb wel al de derde mondhygiëste.
Zorgvuldigheid.
Snelle, vriendelijke behandeling
Netjes en vriendelijk geholpen.
Al jaren super tevreden.
Wat een fijne kliniek. Ik was bang voor de tandarts en had bruine tanden. Na de goede verzorging van de receptioniste, tandartsassistente, tandarts en tand technieker. Ben ik nu niet meer bang voor de tandarts en heb ik stralende witte tanden. Zelfs 1 tand die altijd scheef voor mijn andere tanden stond. Is recht geplaatst. Voor het eerst heb ik nu een mooie set rechte tanden. Bedankt voor alles Dorrestein Tandheelkunde
Ja hum zelfde zin als hierboven. dit is dubbele vraag
Tandarts en assistente wachten mij altijd gezellig op. Er is ruimte voor een kort leuk gesprek. Behandeling gaat vlot. Goed bijgestaan door de tandarts en assistente. Door de ruime ervaring loopt alles op rolletjes.
Duidelijke uitleg, vriendelijke en bekwame mensen, tijd wordt genomen, wat rust uitstraalt
Saskia: zorgzame en zorgvuldige reiniging; de eerste mondhygiëniste die mij adviseerde met de kaaklijn mee mijn tandenborstel te richten bij het poetsen. Raguilt: zorgvuldige en degelijke aanpak met vriendelijke uitleg en advies. Verplicht te worden de "sterren te beantwoorden" vind ik niet prettig en wil ik daar geen energie aan besteden, dus vulde ik NVT daar in. Tip: deze verplichting eruit !
Uitstekende tandarts Janneke en mond hygiëniste Kieki!! De receptie was altijd enorm goed, maar de laatste maanden is dit onderdeel uiterst slecht!
te vaak wordt mijn afspraak verzet!!
Dorresteinseweg 16 A
3817 GC Amersfoort