ben blij met mijn tandarts en mondhygiëniste
Zie boven
Vlot geholpen.
zie bovenstaande
Extractie van twee kiezen. Ging snel en professioneel. Leuke en aardige artsen!
De dienstverlening en communicatie zijn de laatste tijd enorm verbeterd. Prettige benadering in het algemeen
Prettig.
Alle medewerkers zijn klantvriendelijk en vakkundige behandeling klachten.
Betere communicatie gewenst tussen tandarts en receptie.
Zie titel. Ook goed op tijd
Blij met deze tandartsenpraktijk.
Voor een klikgebit bij Joost Brouwers uitgekomen. Als ik ergens niet graag heen gaat is wel de tandarts, (denk dat velen deze ervaring ook wel hebben) voor deze mensen adviseer ik toch naar dhr Brouwers te gaan, hij weet je op een empathische wijze je op je gemak te stellen waarop je je behandeling zonder “angst” mag beleven. Ook wil ik Sarah Mooij (klinisch prothese technicus) benoemen die mijn noodgebit heeft gemaakt en natuurlijk ook zal zorgen dat mijn definitief gebit waar ik naar uitkijkt in orde zal maken. Tot nu toe is mijn ervaring zeer goed .
Cijfer 10 zegt genoeg
Prima ervaring
Dit was mijn intake omdat ik van een andere tandarts afkwam. Ontvangst bij de receptie was alleraardigst en vriendelijk. De behandeling bij de tandarts en assistente was ontspannen en duidelijk.
Kundig, geduldig en vriendelijk
Prima lieve meiden
Heel fijn, je werd gerustgesteld, alles uitgelegd.
De tandarts,wij hebben Walter,is deskundig en eerlijk. Mondhygiënist is ook perfect. De praktijk heeft er meerdere maar je krijgt altijd dezelfde. Agenda loopt altijd op tijd,hoef nooit te wachten.
X
Vriendelijk, vakkundig.