Hele fijne ervaring profensionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
erg kundig en vriendelijk. En ze nemen de tijd voor de pacten.
Persoonlijk, eerlijk, deskundig wat je verwacht van een implantoloog
zeer deskundig, snel en accuraat
De mondhygiëniste heeft mijn prothese zorgvuldig bekeken en zn schoongemaakt. De tandarts was in enkele seconden klaar en gaf aan dat ik in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuwe prothese. Toen ik aangaf even te wachten ivm algehele gezondheid hoorde ik niet hoe/wie ik moet benaderen voor zijn advies.
Mijn ervaring is uitstekend.
Zeer goede uitvoering alleen was de prijs vreselijk hoog voor alleen hechtingen verwijderen 2 minuten werk betaalde je al iets van €35,00 wat ik onzin vind dat zou bij de prijs in moeten zitten want dat is al hoog genoeg.
Vriendelijk en deskundig personeel
ik word altijd netjes en zorgvuldig behandeld,anders had ik na al die tijd wel een andere inplan.teloog opgezocht
Goede behandeling, heldere uitleg van de verschillende onderdelen van de behandelroute. Er wordt goed werk geleverd.
Een implant is niet goedkoop, maar de behandeling en nazorg zijn uitstekend. Ook nooit geen klachten gehad.
Nemen de tijd voor hun klanten en geven een snelle en correcte service.
Mijn ervaring met Chabba Pingitzer is zeer positief. Hij is heel kundig en klantgericht.
Zeer klantvriendelijk en professioneel.
Kundig en fijn personeel die voor een”10”gaan, moest daarom wel 3 x terug moeten komen.
Wederom een uitstekende ervaring.
Adequate, professionele, plezierige behandeling
Als leek kan ik de medische aspecten van de behandeling niet beoordelen. De financiële kanten laten echter veel te wensen over. Rekeningen worden in eigendom overgedragen aan Infomedics. Doen zich problemen voor dan volgen dreigingen met incasso kosten et cetera. En wordt men het kaste naar de muur gestuurd! Heel intimiderend!!! Aanbevelen ? Weet ik niet zo goed tot op dit moment.
Goede informatie zodat ik precies wist waar ik aan toe ben. De bereikbaarheid van de organisatie alsmede de implantoloog. Fijn dat er na enkele dagen gebeld werd, hoe het met mij ging. Dank jullie wel!
Ze gebruiken producten van slechte kwaliteit. İk ben al jaren bezig voor ımplantaten. Afspraken worden met moeite gegeven. Tijdens de laatste afspraak was een buisje los, ik heb moeten disscuseren om hiermee geholpen te worden. Ze hebben geen tijd en zijn niet klantvriendelijk. Ik ben al met al niet tevreden over de manier van omgang en de behandelingen!
xxxx
Ik ben 16 augustus bij u geweest voor een intakegesprek. 10 september is er een foto gemaakt van mijn bovenkaak. Omdat ik niets meer hoorde heb ik een paar weken later maar eens gebeld. Er zou door een kaakchirurg contact met mij worden opgenomen. Tot nu toe helemaal niets gehoord.
De behandeling viel me reuze mee. Door de goede begeleiding waren er ook geen verassingen.
Dorresteinseweg 16 B
3817 GC Amersfoort