erg vriendelijk en geduldig.
Goede sfeer Aandacht voor de mens Geruststellend en actief informerend Consulteren collega als kracht en kwaliteitsverhogend
Het team van Implantologie Amersfoort bestaat uit ervaren professionals. Vanaf het moment dat je de praktijk binnenstapt tot het moment dat je weer vertrekt, weet je dat je in uitstekende handen bent. De receptioniste ontvangt je met een vriendelijke glimlach en vertelt duidelijk waar je even kunt plaatsnemen. Niet veel later nodigt de assistente je uit om mee te komen, waarna ze je vriendelijk vraagt even te spoelen. Dan verschijnt de implantoloog, de man met wie ik al jaren een vertrouwensband heb. We kennen elkaar goed en dat geeft rust. Het hele team straalt vakmanschap en betrokkenheid uit: vriendelijk, doortastend en met oog voor detail. Kortom, bij Implantologie Amersfoort ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en professionele zorg. Een grandioos team, in alle opzichten.
Er werd mij in begrijpelijke taal uitgelegd wat ik heb en wat er mogelijk is aan behandeling.
De prothese blijft nu boven en onder zitten.
Ik ben heel goed geholpen. Duidelijke uitleg en zeer verzorgde behandeling. De sfeer is rechttoe rechtaan, zonder toeters en bellen.
Al jaren lang een tevreden cliënt
Ondanks eerdere nare ervaringen bij tandartsen en kaakchirurg, viel deze behandeling enorm mee. De heer Brouwers en zijn team nemen je mee tijdens de behandeling waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Het ging vlot en zeer kundig.
Goede aandacht .Alleen door andere tandartsen lastig commentaar
Kwalitatief uitstekend en met een menselijke maat
Super fijne tandarts
Afspraken worden perfect ingepland. Facturatie op orde. Implantoloog heeft in 2024 een kies verwijderd en implantaat geplaatst. De behandeling verliep keurig, alles werd goed uitgelegd en vooral belangrijk de medewerkers zijn betrokken en geduldig.
Dit laatste geval, is heel moeilijk te verduidelijken. Al jaar mee bezig. Ontstekingen
Ik wacht met spanning op het resultaat maar ik voel mij hier heel erg op mijn gemak en dat was wel anders bij mijn vorige tandarts/implantaloog.
Al meer dan 20 jaar helpt de heer Joost Brouwer mij met mijn implantaten. Hij heeft veel kennis van zaken en heeft in zijn benadering veel humor. De enkele keer dat ik een probleem had heeft mij mij op de meest lastige momenten toch hulp geboden.
Het advies door dhr. Brouwers was duidelijk en eerlijk. Er is met mij meegedacht zodat ik tot de juiste keuze kon komen. Er hangt een prettige en ontspannen sfeer waarin je je als patiënt veilig voelt.
Is zeer goed
Deze keer vlot en krachtig.
Ik ben deskundig behandeld en goed geïnformeerd over de behandeling.
Implantologie Amersfoort is een uitmuntende praktijk, mede omdat de implantologen steeds op zoek zijn naar verbetering van technieken en materialen. Al meer dan 10 jaar ervaar ik elk bezoek als een aangename ervaring dankzij de persoonlijke aandacht en de vriendelijke en opgewekte sfeer.
het was tot het vorige implantaat 5 sterren, maar deze keer geen informatie en geen communicatie over voortgang niet fijn. bij volgende vraag weet ik nu niet zeker wat ik zou doen.
Altijd prettig geholpen, en goed bereikbaar vanuit mijn woonplaats. Zie er nooit tegenop om hier naar toe te gaan!
Prima bedrijf, kon snel terecht, offerte helder. Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar en dito parkeergelegenheid.
Mooi eindresultaat Zeer goede begeleiding bij de operatie. Fijne nazorg
Dorresteinseweg 16 B