Weinig hinderlijkheden, het resultaat is fantastisch, met dank en groet mevr. H. Nijveldt-Stuiver
Hoewel ik er wat tegenop zag ben ik door de behandelende arts zeer prettig begeleid en geinformeerd over de verschillende stappen om tot een implantaat te komen.
Ik kwam voor een implantaat van een kies. Bij een andere praktijk was ik afgewezen omdat de kans van slagen zeer klein was. Bij implantologie Amersfoort was hierover verbazing. Inmiddels heb ik een prima implantaat waar ik zeer blij mee ben!
Ik kom hier sinds 2012 en ga er met vertrouwen naar toe,
Goede uitleg vooraf en zorgvuldige behandeling met ook nog een grap en een grol. Top!
Blij dat ik snel geholpen kon worden. Ik waardeer de humor van de heer Brouwers
Ik en erg blij met de klik implantaat.
Ik ben nog niet kaar
Prima geholpen ben nog niet uitbehandeld maar ziet er goed uit Zeer goede kennis van zaken en vriendelijk personeel
Ik wordt altijd plezierig behandeld met duidelijke uitleg.
Vanaf het allereerste contact tot op heden altijd keurig, deskundig en vriendelijk behandelt.
goede service en geen wacht tijd.
Twee implantaten laten zetten, de begeleiding en uitleg is goed geregeld. Alleen de operatie met botimplantaat had veel meer bijwerkingen dan ik had verwacht. Geen pijn maar wel 5 dagen echt niet toonbaar. Kan blauw en dik worden, mijn hoofd was enorm dik en blauw. Geen pijn maar wel last van het totaal opgezwollen hoofd. Dus als je pech hebt kun je echt na een bot implantaat een aantal dagen niet werken. Dat is wel iets om rekening mee te houden. Alle operaties daarna waren geen probleem.
Goede ervaring. Inmiddels implantaten die al meer dan tien jaar mee gaan. Evenals overigens de bij de behandeling betrokkenen: heel prettig in omgang/ contact (rustig, geruststellend en ontspannen) en dat is zeker in mijn geval (echt bang voor pijn/ tandarts) goud waard.
Heel tactvol en vriendelijk
Ik heb een klikgebit gekregen en ik moet zeggen van het implanteren van de pijlers heb ik niets van gevoeld. Het team is extreem deskundig, ook in de begeleiding. Een aanrader voor iedereen.
Mijn ervaring met Implantologie Amersfoort zijn erg positief. Inmiddels kom ik er voor mijn derde implantaat. Meneer Brouwer levert vakwerk af zonder me pijn te doen (wat ik een enorme opluchting vind) en blijft altijd de mens zien die in de stoel ligt. Een vriendelijk woord en een grapje doen goed.
Ik kom hier al jaren bij de Brouwers en vind dat heel prettig! Vriendelijke ontvangst en ook serieus een deskundige adviezen!
Eindafrekening was niet helemaal helder. Prettig en duidelijk opgelost. Zeer meewerkend aan extra dienstverlening, aardig, toelichtend en behulpzaam.
Dit is voor mij niet om te delen.
Uitstekende implantaten, goed ingebracht en mooi. Prijzig, maar goed. Het belang van extreem goed schoonhouden, controle en direct terugkomen als je iets van pijn aan je implantaat voelt, is mij niet duidelijk genoeg verteld. Hierdoor bij mij na 15 jaar implantaat gesneuveld.
Het personeel is zeer aardig, behulpzaam en vakkundig. Er wordt goed naar je geluisterd bij vragen of wensen. Je voelt je gehoord en de behandeling worden zeer zorgvuldig uitgevoerd.
Dorresteinseweg 16 B
3817 GC Amersfoort