Heb deze tandarts een tijdje geleden gebeld omdat ik wilde overstappen ontzettend blij dat ik het gedaan heb Erg snel een afspraak gemaakt en het is een hele prettige en vriendelijke tandartsen praktijk
Fijne sfeer in deze praktijk. Het maakt niet uit met wie je communiceert met de tandarts,zijn assistente of de mondhygiëniste. Er zijn in deze praktijk geen drempels of barrières, alles is bespreekbaar. En niet te vergeten de humor is ook nooit vet weg. Vooral doorgaan zo.
Planning en zorg ervaar ik als zeer goed. Professionele en vooruitstrevende tandarts.
Sinds 1989 ben ik zeer tevreden patiënt.
Ik heb een nieuw frame voor de onderkaak gekregen. Die past mooi. Goed werk.
Fantastische tandarts!
Sinds enkele jaren (nadat mijn vorige tandarts stopte) ben ik patiënt bij Mondzorg Villa de Wolfskuyl en tot volle tevredenheid. Duidelijke uitleg over wat er aan de hand is en hoe dit weer in orde gemaakt kan worden. Zeker in mijn geval is dat handig omdat ik een nogal "uitdagend" gebit heb, volgens Ruud :-). Echt een aarader !!
deskundig en goed
Heel persoonlijke, vriendelijke omgang, duidelijkheid over de behandeling (en indien nodig de kosten), prettige uitvoering van de behandeling
Een aantal jaren geleden zat ik zeer (te) regelmatig in de stoel van de tandarts in Wijchen. Totdat tandtechnicus Peter uit Nijmegen mij meenam naar tandarts Ruud om zijn mening te vragen. Ik ben bij tandarts Ruud blijven 'hangen' en sindsdien hoef ik nauwelijks nog regelmatig gebruik te maken van de diensten van de tandarts. Voor de financiering van zijn mooie auto niet goed, maar voor mij heel erg goed. Ik ben uiterst tevreden en beveel Mondzorg De Villa zeker aan.
Ruud en overige personeel staan altijd voor je klaar en altijd met een tevreden gevoel de deur uit met het idee, het viel eigenlijk best wel mee Ruud is bovendien een ontzettend leuk persoon met humor waardoor een tandarts ervaring eigenlijk nooit echt tegenvalt
Bijzonder prettige en kundige specialist
Het team is eerlijk en oprecht. Doen wat nodig is. Maar laten je ook weer glimlachen met mooie tanden.
Mijn eerste bezoek, dit was ondanks dat ik echt angst heb voor de tandarts niet nodig geweest Hij weet je echt op je gemak te stellen en ga er de volgende keer met een gerust hart naartoe
Ik heb angsten en hier is zeer, zeer goed mee omgegaan door de tandarts, alsmede d'r assistente.
Zeer tevreden zoals altijd
ik ben uiterst tevreden
Zeker aan te bevelen
Ursela weet dat ik liever niet kom vanwege angst en ik ben nooit ontspannen als ik naar jullie kom. Maar zij gaat er heel goed mee om. Rustig, geduldig en ondersteunend. Ze vraagt en is erg professioneel.
We komen er al een tijd met het hele gezin en familie :) fijne tandarts en het personeel leuke mensen !!
Fijne tandarts en mondhygiëniste en assistenten..
Ik ken Ruud al meer dan 30 jaar, fijne tandarts met verstand van zaken.
Aan gezien ik erg huiverig voor de tandarts ben voel ik mijn daar vrij rustig .
Fijne tandarts met humor! Kom niet voor niets uit Amsterdam speciaal voor hem
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen