Ik kan me geen betere praktijd voorstellen. Altijd vriendelijk, wordt naar je geluisterd en nemen tijd voor je. Behandeling van het gebit is uitstekend, zowel voor de tandpreventie als de tandarts.
Ik word altijd netjes en correct te woord gestaan en geholpen.....
Wat fijn dat ik zo snel kon komen en zo plezierig en vakkundig door tandarts Hanneke geholpen ben. Ben blij dat ik overgestapt ben naar deze laagdemplige praktijk. In de stoel liggen met uitzicht op een prachtig stukje natuur is een feestje op zich.
Ze was erg vriendelijk en ervaren.
Deze tandartsenpraktijk neemt de tijd voor de behandeling van zijn patiënt. Een praatje, uitleg van de stappen die ondernomen worden stellen je gerust.
Gedegen
Jaren de tandarts vermeden, angst was daarvan de oorzaak. De Mondzorg Villa nam die angst door de manier van benadering, luisteren, over de angst praten en duidelijk uit leggen wat er voor mogelijkheden waren en onmogelijkheden weg. Tijd geven om daarover na te denken. Begrip vol personeel en een persoonlijke benadering geven de klant een goed gevoel.
De behandeling is niet pijnloos. mijn pijngrens ligt hoog.
Ik ervaar de behandeling als zorgvuldig, aandacht voor mijn vragen en opmerkingen. De mondhygiëniste kijkt naar wat beter kan en is deskundig en to the point.
Ik was bij de mondhygiënist, ze is zeer vriendelijk, aandacht en precies
Fijne tandartsen praktijk, iedereen is zo ontzettend aardig. Een moderne praktijk. Ze zijn erg kundig. Een aanrader!
In mijn bezoeken aan Ruud, Hanneke en Ursula wordt ik altijd op een prettige manier gerustgesteld, door hun humor, rust en deskundigheid. Dat geeft mij vertrouwen waardoor ik minder gespannen ben tijdens de behandeling
Super aardig personeel.dat maakt je rustiger als je binnen bent wandt ik ben altijd wel zenuwachtig als ik er heen ga.dus met andere woorden goed leuk en aardig personeel.en ruud is ook leuk
Professionals met passie voor absolute perfectie !! En dat met een kordate aanpak, is redelijk uniek denk ik dan weer. En als je dan met een big smile naar buiten gaat, zoals mij telkens weer overkomt, dan wil je gewoon niet anders
Gewoon goed.
Ben met angst binnengekomen voor jaren terug, en dat heb ik nog steeds, maar lang niet zo erg. Ze legt alles goed uit met wat ze gaat doen. Denkt mee en helpt waar ze kan.
Half jaar lang smachtend uitzien naar het volgend consult.
Prima met een dikke 10
Altijd weer fijn dat alles weer oké is.
Prettig
Prima praktijk. Leuke en vriendelijke mensen. Kom daar al jaren zonder enig gedoe... super
Het is een positieve ervaring, er wordt rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Alles gebeurd duidelijk en in overleg.
Ik heb goede ervaring met deze tandartsenpraktijk.
zowel mondhygiëniste als tandarts hadden een goede behandeling en verhaal.
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen