zeer vriendelijk en kundig
Snel en goed gegolpen na een telefoontje over een probleem.
Alles gaat altijd in overleg of het wel kan of niet , gevolgd door wat de ARTS vind wat nodig . Zeer prettig
netjes geholpen
Zoals altijd goed
Hele lieve zorgzamen tandarts assistente,s
Ik ben sinds kort patiënt bij Hanneke Nabuurs en ben zeer tevreden over hoe zij mij (angst-patiënt) behandeld. Zij straalt rust uit wat erg fijn is en vraagt regelmatig tijdens de behandeling of het goed gaat.
Er was spraken van dat er wellicht een bepaalde behandeling nodig was. Toen ik op de afspraak kwam om dit te bespreken wou de tandarts hier al meteen met de behandeling beginnen, zonder dat ik daar eerst duidelijk over geinformeerd was, dit wou, en hier consent op gegeven had. Gelukkig merkte mijn tandars direct mij geschrokken blik op en hebben we hier rustig over kunnen praten en van advies voorzien, en was de tandarts zeer begripvol. Ook gaf ze meteen aan deze behandeling die dag ook niet te gaan uitvoeren als ik dat wou en hier ook niet op had voorbereid. Dit was erg fijn. Ondanks voelde ik mij wel schuldig dat deze behandeling wel door tandarts en assistente was voorbereid en tijd voor vrij was gemaakt.
Kom er graag fijne praktijk alles is er goed
Snel en zeer professioneel uitgevoerd
Persoonlijke benadering, duidelijkheid mbt de behandeling en deskundige tandarts
Ik ben goed en professioneel geholpen. Als patient voelde ik mij gehoord en gezien en de tandarts was vrolijk en attent. Heel fijn!
Zorgvuldig, deskundige zorg.
Adequaat en zeer vriendelijk. Top dane in haar vak.
Fijn professioneel en betrokken team
Fijne sfeer.
Zorgend,behulpzaam, en klantvriendelijk ze staan er voor de klanten denken mee in oplossingen ik voelde mij gehoord en hebben mij de beste hulp gegeven die ik nodig had ,met mijn tandvleesontsteking ! Bedankt team( ursula krabbendam en hanneke nabuurs )mijn tandarts al langer dan 10 jaar voor het redden van mijn tanden . Groeten selma Jahic.
snel en kundig geholpen nadat mijn kies was afgebroken
Professionele behandeling en betrokken bij de client
Gewoon een uitstekende tandarts, Geen negatieve ervaringen
Ik kom al jaren bij Mondzorg De Villa en kan altijd rekenen op aandacht, en zeer professionele tandzorg. De sfeer is altijd fantastisch en ik kom er graag terug. Hoewel er af en toe wat moet gebeuren natuurlijk.
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen