Altijd vrolijke dames en ruud is ook wel lagwekkend
Ik vind mijn tanden belangrijk en de tandarts gelukkig ook Ze zijn altijd zeer vriendelijk en hebben een goede zorg voor je gebit Jullie zijn toppers
Prettig, empatisch, duidelijk!
Het personeel is echt vriendelijk. Ten alle tijden is er goed overleg over behandelingen. Ze nemen ook echt de tijd voor je, en dat vind ik belangrijk.
Ruud is een vriendelijke tandarts, met goed gevoel voor humor. Het is een bekend gezicht. Naar de tandarts gaan bij Ruud is niet eng. Dit was al zo toen ik als kind onder behandeling was en is nooit veranderd. Had iedereen maar zo'n tandarts! De assistentes zijn erg vriendelijk. In het monumentale pand is een mooie behandelruimte met prachtig uitzicht. Ik ben vaak wat laat met het maken van een afspraak, maar de toegangstijden zijn gelukkig kort.
Ben een tevreden mens
M
Tandsteen verwijderd met verdoving ivm medicatie en is goed bevallen Ben al vanaf begin patiënt bij Ruud ( Sint Annastraat al) en bevalt me goed Rob van de H
Perfecte tandartspraktijk
Super fijne Tandartsen enz. toen ik daar kwam voelde ik me gelijk relaxt. En geen last meer van angst als ik naar de tandarts moest.
Top tandarts
Ik kom er niet graag maar ben ondanks dat zeer tevreden over de praktijk.
Prettig
Super fijne tandartsen en mondhygienste. Ze zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar op meerdere vlakken.
Geen verdere toelichting
Erg vriendelijk personeel. Voor heen had ik altijd pijn als ze tandsteen verwijderen bij me vorige tandarts nu heb ik nergens last van.
Praktijk is schoon en netjes. Mijn tandarts is professioneel en eerlijk. Ze houdt rekening met mijn angst voor de tandarts. Mijn tandarts gaat ook niet onnodig boren gelukkig.
Behandeling met aandacht,deskundig en cliëntvriendelijk. 6 jaar geleden overgestapt naar deze praktijk omdat mijn vorige tandarts met pensioen ging. Het leek wel of ik in een andere wereld terecht kwam. Er werd gelijk een plan van aanpak gemaakt na 1e controle. Mijn gebit was er slecht aan toe. Inmiddels weer jaren een goed gebit. Ik heb in mijn leven 4 verschillende tandartsen gehad. Deze praktijk en tandarts Ruud staan bovenaan de piramide!!
ik heb veel vertrouwen in de vaardigheden van de tandarts en zijn collega's
Geen klachten
Altijd in overleg , gewoon geweldig
Behandeld door Ruud Sewpersad, al jaren cliënt van hem. Hij is zeer deskundig, vriendelijk en belangstellend en zeer belangrijk: als tandarts een “zachte hand”!
Heel goed
Uitstende tandarts! Ik ben zeer tevreden.
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen