Ik kom hier al jaren met veel plezier
Goed.
Ben in tegenstelling tot eerdere tandarts praktijken zeer tevreden met de service
word er netjes geholpen en zijn vriendelijk
Ik heb er goede ervaringen mee. Met de behandelingen. Maar ik ben nog nooit op tijd aan de buurt geweest. Altijd lang wachten. En daar baalnik van. Want dan moet ik er veel tijd voor uittrekken en weet je nooit Hoelaat je weer klaar bent. Ivm planning
Ondanks 2 kiezen minder toch lang bezig en pijnlijke behandeling en bloedend tandvlees.
Super fijne Tandartspraktijk waar de patiënten op nummer 1 staan !
Wordt altijd goed geholpen en geadviseerd door de tandarts meneer G.
Heeft gedaan wat nodig was
Je kan er na werktijd terecht en dat vindt ik fijn
Helaas al heel veel aan mijn tanden moeten laten doen..... Maar een implantaat was ook voor mij nieuw. Ik vond het spannend, maar had alle vertrouwen in de tandarts. Hij had er [in tegenstelling tot ondergetekende] helemaal zin in! En vond het een uitdaging er wat moois van te maken. Dat is gelukt! San.
Altijd goed. Ik ben blij.
Werkt snel en doet wat nodig is Duidelijk
Goede keuze om deze tandarts aan te bevelen.
Heel fijn geholpen
goed en snel geholpen
Er was 1 tandje uit mijn gebit los gelaten! Ondanks dat het vrijdag was en de praktijk om 12.00u ging sluiten! Werd ik keurig netjes geholpen! Om 8.10u was ik bij de praktijk om mijn gebit te laten maken, en om 11.00u had ik mijn gebit weer keurig netjes terug!
snel, duidelijk profesioneel. Aanrader
Legt in duidelijke taal uit wat er moet gebeuren en neemt de tijd voor je
Fijne praktijk ze denken mee in oplossingen en mogelijkheden
Ge heeft mij prima uitgelegd wat hij ging doen, en dat klopt . alleen met antibiotica 5 dagen geen klein jägermeistertje is minder. dus maar aan de thee
Goed geholpen
Ik ben netjes en vriendelijk geholpen
Is altijd gewoon goed
Gewoon prima