Iedereen heeft altijd tijd voor een praatje. Alles wordt goed uitgelegd en iedereen is vriendelijk
Een tandarts die met je meedenkt. Altijd correct behandelt, en is er iets dan wordt het naar tevredenheid opgelost.
Prima tandartsenpraktijk en vriendelijk personeel.
Goede ervaring
Zie boven
Gewoon altijd goed
Fijne praktijk vriendelijkheid en korte wachttijd
Vriendelijk, duidelijke uitlegt en ik voel me altijd heel comfortabel als ik daar ben.. Ik ben ook te spreken over de email service voor je afspraken.
Ik word er altijd vriendelijk en goed geholpen.
De vriendelijkheid en de perfecte hygiene spreekt mij erg aan
Niemand wil graag naar de tandarts. Maar hier kom ik graag wordt netjes geholpen En zeer vriendelijk Ga zo door Met vriendelijke Groet Roy Verstegen
Prima geholpen met al mijn problemen met gebit. Bij spoed kon ik snel terecht. Helaas moet ik de laatste tijd wel vaak erg lang wachten tot alles afgehandeld is. Als je eenmaal in de behandelkamer zit ben je nog niet aan de beurt!
Oké
Kan niet beter klasse
Bij een behandeling altijd de persoon voorop en zo prettig mogelijk geholpen met veel precisie en deskundigheid
Moderne erg fijne praktijk al jaren top behandeld
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss