Prettig
Prima ervaring gezien de grootte van de praktijk.
Vriendelijk personeel
Afspraken optijd. Alles in overleg!
Ik kwam voor herplaatsing van een kroon. Was ik nog niet aan toe. Vervolgens na overleg mijn gebit schoongemaakt en een nieuwe afspraak gemaakt voor de herplaatsing nadat er een aantal foto’s zijn gemaakt van mijn gebit. Nieuwe afspraak staat.
Je word goed geholpen duidelijke uitleg .
Nooit lange wachttijden
Iedereen doet zijn werk.
Had eerder een andere tandarys in de praktijk maar ben overgestapt naar Jan.Tandarts Jan is een vakkundige man. Werkt snel en voordat je het weet ben je klaar. Ook zijn assistente is goed op hem ingesteld. Vind het niet erg om naar de tandarts te gaan.
Ik was bijna een uur te laat. ( dacht dat ik de controle op een ander tijdstip had) Toch ben ik ertussen gepland en binnen 15 minuten was ik aan de beurt
is goed
Altijd vriendelijk en netjes behandeld en heel tevreden over de resultaten Zowel ik als mijn man Tonny zijn tevreden over Eddie van Dongen en Jan Steenbergen Ik ben nu klaar mijn man nog onder behandeling ivm nog te plaatsen implantaten
Ik was heel bang van de tandarts maar fijne mensen bij Steenbergen zorgen dat je de tijdens de behandeling je n stuk rustiger voelt …. Top !
Goede afspraken en denken met je mee.
Tot nu zeer te vreden over de behandeling.
Heel veel goeie dingen
Fijne hulp aan de balie, de assistent en de tandarts zelf.
Erg vriendelijk, deskundig, rustig en goede service.
Een praktijk die echt met de patiënt mee denkt. Zeer kundig personeel, ze stellen je altijd op je gemak. Ik word altijd erg goed geholpen.
Gaat goed om met mijn angst
Alles is prima geregeld
word altijd perfect geholpen door kayleigh van grunsven!
Buitengewoon hulpzaam Zeer fijne en goede afwerking van afgesproken behandeling Alle tijd voor patiënt Goed resultaat
heel goede ervaring
Medicijnstraat 120