Gewoon heel goed
Netjes, schoon, aardige werknemers, goede tandartsen en tandtechnicus, ben zeer tevrede
Aan te raden
Ben zelf best bang om naar de tandarts te gaan.. maar bij deze tandarts nooit geen probleem mee gehad.. ze helpen je goed en zijn altijd vriendelijk, ik ben erg tevreden.
Goed geholpen vriendelijk persoee
Er was een probleem maar het was snel opgelost dus top tandarts praktijk
Tanden getrokken ,gebit erin . Goede uitleg ,deskundig, vriendelijk, bij pijn klachten kan ik dezelfde dag terecht
Was super tandarts. Maar vanwege een keer afspraak vergeeten. Echt vergeten. Wand normaal krijg ik een mail dag vantevooren dit heelaas niet gekregen.en erg genoeg de afspraak vergeten. Ik mocht komen. Maar moest helft aanbetalen van 600 euro. Erg jammer. Ben er 20 jaar graag gekomen. Gee was de tandarts die mijn van me angste voor tandarts weg had genomen
Efficiënte organisatie zowel op het gebied van de tandheelkundige hulp als op het gebied van hygiëne en communicatie
Ondanks soms lang te moeten wachten word ik altijd perfect geholpen
Ze denken met je mee en alles is goed geregeld. Soms wat langer wachten in de wachtkamer maar over het algemeen heel stipt en goede service.
Ik ben de laatste tijd door pech (wat overigens niet door tandarts Steenbergen kwam) vaak in de praktijk geweest. Altijd kan ik snel terecht en altijd krijg ik een deskundig advies. Iedereen in Oss en in Tilburg is altijd aardig en attent.
Fijn hoe ze omgaan met mijn angst. Topper!
deskundige mensen die de tijd voor je nemen. Komen goed hun afspraken na.
Ik word altijd correct en vakkundig geholpen door tandarts Ge. Er worden duidelijke afspraken gemaakt mbt de eventuele kosten.
Super snel goed en zeer tevreden
Er word goed meegedacht over welke behandeling of keuze die gemaakt moet worden. Ook de kosten worden goed uiteen gezet. Je weet echt van tevoren waar je aan toe bent.
Je wordt netjes behandeld in de praktijk. ook als je even een telefoontje pleegt. iedereen is erg aardig.
Ik had gruwelijke pijn kon gelijk komen en ze hebben mijn goed geholpen nu pijn loos super bedankt
Zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts ben ik heel goed geholpen
Ziet er allemaal keurig uit en ik word goed geholpen.
Ik ben heel angstig en ben heel erg gerustgesteld
zeer goed wel jammer dat Eddy (kunstgebit) niet te vernoemen is
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss