Deskundige praktijk met zeer vriendelijke en deskundige tandartsen en assistenten. Hier ben je geen nummertje.
Werken goed geen opmerkingen
Altijd tevreden met de behandeling. Hier krijg je deskundig en professioneel advies over behandelingen en de mogelijkheden. En de assistenten zij heel aardig en behulpzaam.
De beste tandarts van Nederland
Tand afgebroken. S'morgens gebeld s'middags geholpen. Voortreffelijk geholpen.
Uitleg is prima en meteen weren wat er speelt
hechting los. is opgelost door een tandarts
Zoals altijd een fijne en vriendelijke behandeling!
Ben al jaren met volle tevredenheid in behandeling bij Steenbergen.
Reeds vele jaren kom ik in de praktijk. Altijd goed overleg en behandeld.
Fijne tandarts werkt snel en je voelt geen pijn. vriendelijke baliemedewerkers en assistenten
altijd god
Alles netjes, en vriendelijke, deskundige tandarts en assistente.
Aardig , goede uitleg en vakmanschap !
Zeer goede ervaring, kundige arts. Vriendelijke assistentes en moderne apparatuur en heel hygiënisch.
Ik ben erg goed behandeld en het was ook nog ééns gezellig.
Super tandarts en ook zeer zeker de assistente.
Pretig
Kroon zat los kon op korte termijn meteen komen ondanks drukte ! Vriendelijk personeel van assistent tot balie medewerkers
word snel geholpen en er wors naar je geluisterd
Je wordt altijd vriendelijk en zorgzaam geholpen en er wordt met je meegedacht
Prima stipt op tijd , en behandelt volgens verwachting
Wordt altijd fijn geholpen geven goed advies maar mag op het uiteinde zelf beslissen
Werkt netjes
Medicijnstraat 120