Prettige klantgerichte praktijk
Jan werkt secuur en snel ik heb geen pijn gevoeld na de verdoving. En hij maakt er iets moois van.
Mijn ervaring was in het begin goed Hij zat in begin goed en telkens zit hij los moet continu plakken ben er niet blij mee Mijn tandvlees irriteert continu als ik niet plak
Leuke medewerkers aan balie en in de praktijk,misschien wat minder heen en weer geloop op de gang
Ik had heel veel pech toen mijn implantaat af was gebroken in mei. (Het implantaat was niet van Steenbergen en al oud) Bij tandarts Steenbergen hebben ze er alles aan gedaan om zo snel mogelijk te zorgen dat mijn frame weer vast in mijn mond zat. Ge Steenbergen heeft 2 implantaten geplaatst en 2 kronen, tot volle tevredenheid! Mijn frame is ook heel goed aangepast zodat het nu na 5 maanden weer muurvast zit op de implantaten. Ook hebben de assistentes mij erg goed geholpen toen ik ziek was van de antibiotica tijdens het plaatsen van de implantaten en kronen. Ze hebben mij er echt doorheen gesleept. Dus heel veel dank! voor iedereen!
Heel vriendelijk en deskundig. De tandarts was ook heel vriendelijk en behulpzaam naar zijn assistentes.
Je word welkom geheten als jij je aanmeld bij tandarts Steenbergen. Het wachten duurt niet heel lang voordat je geholpen word. Het is lopende band werk zal ik maar zeggen. Eerst word je door de tandarts assistenten geholpen en dan kijkt de tandarts nog na. Wat ik hierboven al schreef, je word goed, eerlijk en gelijkwaardig behandeld. Maken daarna met jou een nieuwe afspraak of dit kun je doen bij de balie. Je krijgt dan een kaartje mee om dit te noteren in je agenda en word netjes begroet voor een fijne dag verder. Om de zoveel tijd maken zij ook foto's vab je gebit. Dit doen ze alleen wanneer nodig, echt niet elke keer als je tandarts Steenbergen bezoekt.
Zeer goed behandeld
zeer goed
Ik wordt altijd goed geholpen, en Ge en jullie team zorgen altijd goed voor me, gezien mijn dossier en aandoening. En wordt serieus genomen, erg belangrijk in deze. Ja ben uitermate tevreden.
goede afsprakenprocedure, met bevestiging en reminder. herkenning aan de balie. prima verzorging gebit en goede advisering. voelt als professioneel aan. keurig en nette accommodatie. vriendelijke medewerkers.
geen opmerkingen
hoe ze je benaderen , wat ze voor je kunnen betekenen, kei fijn
Directe hulp bij incidenten en verantwoord advies bij renovaties.
Duidelijke uitleg en behandeling volgens afspraak Deskundige tandartsen en tandtechniekers
Goede behandeling soms langs wachttijden. Vriendelijke baliemedewerksters
In 1 woord Geweldig
Zeer tevreden al jaren lang!! Vlotte behandeling!!
De behandeling was erg goed zoals gewoonlijk.
Hele fijne medewerkers en erg vriendelijk. Je kunt vrij snel een afspraak plannen bij pijnklachten en wordt goed voorbereid op het financiële plaatje .. top ga vooral zo door..
Kon snel terecht voor behandeling kiespijn. Goede uitleg gekregen van de tandarts en prima geholpen. To the point met informatie waar je wat aan hebt, geen prietpraat over invulling van je weekend.
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss