Goed netjes
Tand was afgebroken. Vakkundig en snel gerepareerd.
Lang wachten prothese
Altijd gezellig als je al aan de balie komt.ook in de behandel kamer
Prima strakke planning
Voor controle geweest en uitstekend behandelt. Keurig, zeer correct en een zeer attente tandarts.
Marvin is mijn tandarts ben zeer tevreden.
1 uur 20 minuten gewacht, geen uitleg, koude wachtkamer, we zijn opgestapt.
Ben totdusver uitstekend geholpen en voorgelicht
Deskundig en vriendelijk behandeld door alle medewerkers.
Vakkundige mensen Wel lopen de afspraken iedere keer uit.
Ze zijn heel geduldig en leggen alles goed uit, zodat het voor onze cliënten heel fijn is om een behandeling te ondergaan
Heb Jan leren kennen x aantal jaren terug. Beter had ik niet gewild.
Als je iets hebt wordt het meteen verholpen
Prima afstemming qua planning
Altijd zeer vriendelijk en vakkundig. Goede uitleg en zeer rustig bij de ingreep. Geeft me rust want naar de tandarts gaan vind ik nog steeds nooit fijn!!!
Tanden netjes schoongemaakt en op een rustige manier en Marvin ook vakkundig en vriendelijk.
Oog voor de Patient
Altijd netjes ontvangst,afspraak op tijd ,.persoonlijke zorg
Ik word altijd kei vriendelijk te woord gestaan en ze zijn erg goed in hun vak. Ik ga er altijd met goed gevoel weer weg. Als ze iets moeten doen doen ze dat ook kei voorzichtig. Ik ben blij met deze tandarts.
Ze zijn vriendelijk nemen de tijd voor je en weten wat ze doen
Vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je. Afspraak in de avond is mogelijk, dat is fijn i.v.m werk.
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss