Ik word altijd vriendelijk en met een lach geholpen. Alles gaat altijd in goed overleg en prijzen worden duidelijk en eerlijk gecommuniceerd voordat je aan een behandeling begint. Het personeel lijkt het altijd hoed naar hun zin te hebben waardoor ik me ook altijd op me gemak en welkom voel.
Goed gekeken op 3D foto daarna goed advies gekregen en gelijk behandeld
zeer tevreden goede behandeling , vriendelijkheid en gevoel van welkom
Goede, deskundige en vriendelijke behandeling
Ben erg bang. Maar gaat laatste tijd best goed
Prettig.
Conform afspraken en correct
Top onderneming nemen ook de tijd voor je
Laatste keer vriendelijk. Weinig info over de kosten.
Prima tandarts
goede en gezellige ambiance bij tandarts steenbergen. Vriendelijk personeel en goede behandeling . Erg tevreden
Word altijd netjes behandeld
Werkt zeer nauwkeurig! Is vakkundig! Duidelijk voor de patiënt! Allemaal vriendelijk, en correct! Zeer zeker een aanbeveling!
lange wachttijd (30-45 minuten) ondanks afspraak; neemt wel de tijd indien nodig maar waarschijnlijk teveel klanten
Vriendelijke mensen en bij klachten kun je altijd snel terecht. Denken met je mee.
Ik word top behandeld
Ben goed geholpen en nog in behandeling
Zowel mondhygienist, baliemedewerkers als Ge een fijne tandarts om te komen
Deskundige en vlotte behandeling.
goede service, heel vriendelijk en behulpzaam
Goed behandeld.
professioneel, op tijd, deskundig
Mijn zoontje van 11 was altijd heel bang en durfde niks te laten doen. Door jullie rust en geduld kan hij nu gewoon alles laten schoonmaken bij jullie.
Zeer vriendelijk personeel
Medicijnstraat 120