Professionele behandeling
Een pracht ervaring, een om in te lijsten
Ik kom er al jaren en heb er menig uurtje doorgebracht Alles is nu nog in ferfecte staat en ben ook zeer tevreden
Tot nu toe prima. De prothese maker is perfect ook de team er omheen . drie sterren is voor schoen(en) betreft hygiene
Prima ervaring geen opmerkingen of aanmerkingen!
vol cultuur en een zeer comfortabele ontvangst.
Zeer tevreden, snel, vakkundig, vriendelijk
Prima georganiseerd en klantgericht.
Vriendelijk, eerlijk, deskundig,
nvt
ze nemen de tijd voor je en dat is belangrijk want je bent tenslotte klant. alleen moet je vaak wachten totdat je aan de beurt bent.
Niks
Goede uitleg vakkundig
zeer professioneel
Duidelijkheid over de behandeling en altijd zelfde tandarts
Heel goed advies gekregen
Netjes, pijnloos er wordt rekening gehouden met je
Dat zout stralen werkt heel wat prettiger als wat eerst gebeurde.
Zeer professioneel ,aardige personeel, mensen in opleiding ,leuke ontvangst , het geeft veilig en goedgevoel. Gewoon PERFECT !!!!
Wij hebben het altijd goed ervaren.
Fijne praktijk behandeling goed
Zeer vlotte en deskundige behandeling en bovendien veel geduld van de tandarts
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss